رفتن به مطلب

راهنمایی در رابطه با بازشناسی حروف فارسیocr


Mahsa.AI

ارسال های توصیه شده

با سلام به همه دوستان گرامی

پروژه یک درس من در رابطه با بازشناسی حروف تایپی فارسی هستش که خیلی توش مشکل دارم و یک ماه وقت دارم کامل کنم از دوستانی که در این زمینه کار کردند یا آشنایی دارند خواهش میکنم اگر تونستید راهنماییم کنید و یا کدی دارید در این زمینه کمکم کنه ممنون میشم برام ارسال کنید.

و یک سوال که کسی میدونه کانتور چیه و باید چطوری اعمال کنم میشه کسایی که اشنایی دارند توضیح بدند.:icon_gol::4564::4564:

با تشکر

لینک به دیدگاه
با سلام به همه دوستان گرامی

پروژه یک درس من در رابطه با بازشناسی حروف تایپی فارسی هستش که خیلی توش مشکل دارم و یک ماه وقت دارم کامل کنم از دوستانی که در این زمینه کار کردند یا آشنایی دارند خواهش میکنم اگر تونستید راهنماییم کنید و یا کدی دارید در این زمینه کمکم کنه ممنون میشم برام ارسال کنید.

و یک سوال که کسی میدونه کانتور چیه و باید چطوری اعمال کنم میشه کسایی که اشنایی دارند توضیح بدند.:icon_gol::4564::4564:

با تشکر

 

سلام دوست عزیز

 

یه نمونه کد اینجا هست (البته برای کاراکتر های انگلیسی)، ولی نمونه کد های دیگه هم احتمالا بتونین پیدا کنین.

 

 

برای کانتور هم فکر کنم این پاورپویت خوب باشه:

در واقع با سگمنت کردن آبجکت مورد نظر رو توی تصویر مشخص می کنیم، با کانتور می خوایم موقعیتش رو پیدا می کنیم (یعنی مثلا مکان مرز بیرونی جسم توی تصویر پیدا کنیم)

QiangWang.ppt

لینک به دیدگاه

آقا ایمان مرسی از راهنمایتون من متاسفانه زبانم ضعیف و وقت کمی دارم راستش من کانتور را تو مقالات مختلف مخصوصا برای دکتر عزمی خوندم ولی متوجه نشدم تو متلب چطور اعمالش کنم بازم از راهنماییتون سپاسگزارم.:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
آقا ایمان مرسی از راهنمایتون من متاسفانه زبانم ضعیف و وقت کمی دارم راستش من کانتور را تو مقالات مختلف مخصوصا برای دکتر عزمی خوندم ولی متوجه نشدم تو متلب چطور اعمالش کنم بازم از راهنماییتون سپاسگزارم.:icon_pf (34):

 

خواهش می کنم.

 

با همون سگمنتیشن شروع کنین، یعنی بتونین حرف ها رو جدا کنین، شاید نیاز به کانتور پیدا نکنین، روی یه فونت خاص هم کار کنین، چون ممکنه حروف توی فونت های مختلف خیلی با هم فرق کنن. اما دستور هایی مثل contour یا activecontour رو هم می خواین توی هلپ مطالعه کنین. این فایل ها رو هم یه نگاهی بندازین، البته با ف ی ل ت ر شکن، هر کدوم رو هم نتونستین دانلود کنین، بگین من واستون همینجا میذارم:

لینک به دیدگاه
خواهش می کنم.

 

با همون سگمنتیشن شروع کنین، یعنی بتونین حرف ها رو جدا کنین، شاید نیاز به کانتور پیدا نکنین، روی یه فونت خاص هم کار کنین، چون ممکنه حروف توی فونت های مختلف خیلی با هم فرق کنن. اما دستور هایی مثل contour یا activecontour رو هم می خواین توی هلپ مطالعه کنین. این فایل ها رو هم یه نگاهی بندازین، البته با ف ی ل ت ر شکن، هر کدوم رو هم نتونستین دانلود کنین، بگین من واستون همینجا میذارم:

[/jk

 

سلام اقاا ایمان من داشتم یه پایان نامه رو میخوندم که رو زیر کلمات کارکرده بودند کلا با مقالاتی که خوندم برای جداسازی حروف که کار پروژه من هستش سه روش گفتند پروفایل و کانتور یا هیستوگرام افقی و عمودی را استفاده کنیم من مشکلم اینه که متلب من ضعیفه و الان نمیدونم خب باید چیکار کنم من یک عکس رو از ورودی میگیرم و مکان نوشته ها را با روش باینری تعیین میکنیم بقیشو نمیدونم چطوری باید در نظر بگیرم یعنی الان همین هیستوگرام عمودی رو چطوری باید بنویسم لطفا راهنماییم کنید .راستی بابت لینکی که گذاشتید ممنون هستم من فیلتر شکن ندارم فیلتر شکن نصب میکنم و دانلود میکنم مرسی.:4564::5c6ipag2mnshmsf5ju3:4564:

لینک به دیدگاه

 

سلام اقاا ایمان من داشتم یه پایان نامه رو میخوندم که رو زیر کلمات کارکرده بودند کلا با مقالاتی که خوندم برای جداسازی حروف که کار پروژه من هستش سه روش گفتند پروفایل و کانتور یا هیستوگرام افقی و عمودی را استفاده کنیم من مشکلم اینه که متلب من ضعیفه و الان نمیدونم خب باید چیکار کنم من یک عکس رو از ورودی میگیرم و مکان نوشته ها را با روش باینری تعیین میکنیم بقیشو نمیدونم چطوری باید در نظر بگیرم یعنی الان همین هیستوگرام عمودی رو چطوری باید بنویسم لطفا راهنماییم کنید .راستی بابت لینکی که گذاشتید ممنون هستم من فیلتر شکن ندارم فیلتر شکن نصب میکنم و دانلود میکنم مرسی.:4564::5c6ipag2mnshmsf5ju3:4564:

 

سلام

خب اگه الگوریتمش رو می دونین چجوری هست، توضیح بدین توی کدنویسیش کمکتون می کنم.

 

از اینم می تونین استفاده کنین:

لینک به دیدگاه
سلام

خب اگه الگوریتمش رو می دونین چجوری هست، توضیح بدین توی کدنویسیش کمکتون می کنم.

 

سلام

من طبق مقالات که خوندم میخوام از لوکیشن استفاده کنم محاسبشم در اوردم

مثلا برای جداسازی میخوام از پروفایل بالایی استفاده کنم و برای استخراج ویژگی از مکان مشخصه استفاده کنم ، من محاسبه مکان مشخصه رو فهمیدم ولی نمیدونم چطوری بنویسمش و مشکلم تو پروفایل بالایی که توضیح نوشتاریش برام سخته و در نهایت از RBF میتونیم برای شناسایی استفاده کنیم.

فقط قبل اینکه از شبکه عصبی استفاده کنم باید از تکنیکی برای کلاس بندی استفاده کنم که adaboost تو مقالات گفتند جواب بهتری میده من کلا الان تئوری این مسئله رو فهمیدم ادامش نیاز به راهنمایی زیادی دارم برای توضیح دادن الگوریتمش هم آیا راه دیگه ای هست بتونم تماس بگیرم و توضیح بدم؟:ws52::ws52::ws38:

لینک به دیدگاه
سلام

من طبق مقالات که خوندم میخوام از لوکیشن استفاده کنم محاسبشم در اوردم

مثلا برای جداسازی میخوام از پروفایل بالایی استفاده کنم و برای استخراج ویژگی از مکان مشخصه استفاده کنم ، من محاسبه مکان مشخصه رو فهمیدم ولی نمیدونم چطوری بنویسمش و مشکلم تو پروفایل بالایی که توضیح نوشتاریش برام سخته و در نهایت از RBF میتونیم برای شناسایی استفاده کنیم.

فقط قبل اینکه از شبکه عصبی استفاده کنم باید از تکنیکی برای کلاس بندی استفاده کنم که adaboost تو مقالات گفتند جواب بهتری میده من کلا الان تئوری این مسئله رو فهمیدم ادامش نیاز به راهنمایی زیادی دارم برای توضیح دادن الگوریتمش هم آیا راه دیگه ای هست بتونم تماس بگیرم و توضیح بدم؟:ws52::ws52::ws38:

 

سلام

می رسین همه ی اینا رو انجام بدین، به نظر که ساده هم نیستن؟

نمی دونم این الگوریتم هایی که گفتین رو استفاده نکردم، شبکه عصبی هم همینطور.

برای پیاده سازی هر کدوم هم باید تمام جزئیاتش رو بدونین.

پیام خصوصی هم می تونین بدین و میل یاهوم هم توی پروفایلم هست.

لینک به دیدگاه
سلام

من طبق مقالات که خوندم میخوام از لوکیشن استفاده کنم محاسبشم در اوردم

مثلا برای جداسازی میخوام از پروفایل بالایی استفاده کنم و برای استخراج ویژگی از مکان مشخصه استفاده کنم ، من محاسبه مکان مشخصه رو فهمیدم ولی نمیدونم چطوری بنویسمش و مشکلم تو پروفایل بالایی که توضیح نوشتاریش برام سخته و در نهایت از RBF میتونیم برای شناسایی استفاده کنیم.

فقط قبل اینکه از شبکه عصبی استفاده کنم باید از تکنیکی برای کلاس بندی استفاده کنم که adaboost تو مقالات گفتند جواب بهتری میده من کلا الان تئوری این مسئله رو فهمیدم ادامش نیاز به راهنمایی زیادی دارم برای توضیح دادن الگوریتمش هم آیا راه دیگه ای هست بتونم تماس بگیرم و توضیح بدم؟:ws52::ws52::ws38:

 

سلام

 

مهسا جان،

ببین این مطالب به دردت می خوره؟

ADABOOST.rar

 

راستی در مورد استخراج ویژگی هم یه سری مطالب رو برات ایمیل می کنم:icon_gol:

لینک به دیدگاه

سلام

بله دقیقا مشکلم وقتمه و بدتر از همه این هستش که متلبم ضعیفه روشهای اینارو در اوردم ولی نمیدونم چیکار کنم تو متلب

مرسی

لینک به دیدگاه

راستی دوستان من کانتور و برای زیر کلمات یاد گرفتم هرکس نیاز داشت بگه بعدا توضیح بدم.ولی الان مشکل من تو پروفایل بالایی گفته که شبیه منحنی پیرامون کلمه هست(در این روش از مینیمم و ماکزیمم محلی و تحلیل ان های استفاده میکنه) در مقالات اشاره شده که پروفایل کلمه مجموعه نقاطی از کلمه هست که در هرستون بیشترین ارتفاع را داشته باشند.

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام دوستان تو این ی هفته پروژه ی درس دیگمو کامل کردم که حداقل نمره اون درسمو کامل بگیرم .

حالا اینکه بالاخره فهمیدم پروفایل بالایی چیه میشه کسی که متلب کار وارد من بگم کدشو بگه سریع سریع سریع

ببینید من الان یک ایمیج را از ورودی میگرم با کدای زیر :

im = imread(ImageAddress);

img = rgb2gray(im);

img = imadjust(img);

[irowm icolm] = size(img);

حالا میخوام یک ماتریس کمکی بگیرم بگم هر ستون از تصویرمو ردیف به ردیف پیش برو هر جا نقطه صفر دیدی در ماتریس کمکی یک بزار در غیر این صورت صفر بزار آیا کسی میتونه سریع کمکم کنه این هم فرمول پروفایل بالایی هستشا.:ws3:

لینک به دیدگاه
سلام دوستان تو این ی هفته پروژه ی درس دیگمو کامل کردم که حداقل نمره اون درسمو کامل بگیرم .

حالا اینکه بالاخره فهمیدم پروفایل بالایی چیه میشه کسی که متلب کار وارد من بگم کدشو بگه سریع سریع سریع

ببینید من الان یک ایمیج را از ورودی میگرم با کدای زیر :

im = imread(ImageAddress);

img = rgb2gray(im);

img = imadjust(img);

[irowm icolm] = size(img);

حالا میخوام یک ماتریس کمکی بگیرم بگم هر ستون از تصویرمو ردیف به ردیف پیش برو هر جا نقطه صفر دیدی در ماتریس کمکی یک بزار در غیر این صورت صفر بزار آیا کسی میتونه سریع کمکم کنه این هم فرمول پروفایل بالایی هستشا.:ws3:

 

سلام

imadjust رو می دونی چیکار می کنه؟

یه تصویر اینجا بذار، روی همون جلو بریم.

لینک به دیدگاه

4.jpg

دارم کانتراست تصویرمو میبرم بالا دقیقا این بود که خوندم تصویرمو سیاه سفید میکنم کانتراست و میبرم بالا.

متاسفانه من نمونه اسکن شده فارسی میخوام با کیفیت بالا یک صفحه تایپ شده فارسی که با کیفیت بالا اسکن شده باشه ولی چون همش ی هفته وقت دارم رو این تصویر دارم کد میزنم چون اینجاها زیاد ربطی به تصویر نداره در فایل ضمیمه ارسال میکنم

خب از مرورگرم ارور میگیره نمیشه تصویر بفرستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3.jpg

لینک به دیدگاه
الان این کدو میزنم

for j=1:m

for i=1:irowm

if img(i,j)

img2(i,j) = 1;

end

end;

ارور میگیره نمیدونم چیه؟:banel_smiley_4::4564::banel_smiley_4:

سلام مهسا جان.

منظورت از m چیه عزیز؟

 

for j=1:irowm

for i=1:icolm

این منظورته؟

لینک به دیدگاه
[ATTACH=CONFIG]17054[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17055[/ATTACH]

دارم کانتراست تصویرمو میبرم بالا دقیقا این بود که خوندم تصویرمو سیاه سفید میکنم کانتراست و میبرم بالا.

متاسفانه من نمونه اسکن شده فارسی میخوام با کیفیت بالا یک صفحه تایپ شده فارسی که با کیفیت بالا اسکن شده باشه ولی چون همش ی هفته وقت دارم رو این تصویر دارم کد میزنم چون اینجاها زیاد ربطی به تصویر نداره در فایل ضمیمه ارسال میکنم

خب از مرورگرم ارور میگیره نمیشه تصویر بفرستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

خب یه متنی رو می تونی توی ورد بنویسی، با Print Screen از عکس بگیری، و باهاش کار کنی.

همین جا میشه قرار داد عکس رو، مشکل چیه؟

توی آپلود سنتر انجمن هم می تونی آپلود کنی:

 

http://www.noandishaan.com/upload/

 

الان این کدو میزنم

for j=1:m

for i=1:irowm

if img(i,j)

img2(i,j) = 1;

end

end;

ارور میگیره نمیدونم چیه؟:banel_smiley_4::4564::banel_smiley_4:

 

خب اول بگو می خوای چیکار کنی، m چیه، img2 قراره چی باشه؟

اینجا که یه end کم گذاشتی.

لینک به دیدگاه
سلام دوستان تو این ی هفته پروژه ی درس دیگمو کامل کردم که حداقل نمره اون درسمو کامل بگیرم .

حالا اینکه بالاخره فهمیدم پروفایل بالایی چیه میشه کسی که متلب کار وارد من بگم کدشو بگه سریع سریع سریع

ببینید من الان یک ایمیج را از ورودی میگرم با کدای زیر :

im = imread(ImageAddress);

img = rgb2gray(im);

img = imadjust(img);

[irowm icolm] = size(img);

حالا میخوام یک ماتریس کمکی بگیرم بگم هر ستون از تصویرمو ردیف به ردیف پیش برو هر جا نقطه صفر دیدی در ماتریس کمکی یک بزار در غیر این صورت صفر بزار آیا کسی میتونه سریع کمکم کنه این هم فرمول پروفایل بالایی هستشا.:ws3:

 

با توجه به توضیحاتتون فکر میکنم کد باید به این صورت باشه:

Img=rgb2gray(imread('1.png'));

imshow(Img);

[irowm icolm] = size(Img);

for i=1:irowm

for j=1:icolm

if Img(i,j)==0

Img2(i,j)=1;

elseif Img(i,j)>0

Img2(i,j)=0;

 

 

end

end

end

figure

imshow(Img2);

اما در کل فکر نمی کنم نیاز باشه این طوری از

imadjust استفاده کنید.

استدلالتون رو متوجه نشدم اما شاید این طوری بنویسید بهتر باشه:

clear;

img = imread('1.png');

BW = im2bw(img);

[L, num] = bwlabel(BW);

[~,idx] = max(histc(L(:),1:num));

BW2 = L==idx;

figure;

subplot(121)

imshow(img)

subplot(122)

imshow(BW2);

البته هنوز دقیق نمیدونم می خواید چیکار کنید.

لینک به دیدگاه

آقا ایمان من تصویر متن که میدم اصولا سیاه سفید هستش ولی برای اینکه خیالمون راحت شه میخوام عکس رو سیاه سفید کنم خب بعد الان مخوام ستون به ستون این عکس رو پیش بره بخاطر همین دو تا حلقه گذاشتم که در هر ستون ردیف به ردیف چک کنه اگر اون خونه سیاه بود تو یک ماتریس کمکی که معادل ماتریس عکسمونه یک بزاره در غیر اینصورت یعنی متن نیست صفر بزاره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...