Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ باسلام خدمت تمام دوستان اول ازهمه این رابگم بیمه تامین اجتماعی هستم. چندسالی بودکه بیمه ام جای دیگری ردمی شدولی حالا بامستقل شدن خودم می خوواهم بیمه ام راخودم ردکنم من دوگزینه دارم(البته تاجای که می دانم)به صورت خویش فرمایی یااجباری حالاتفاوت این دورامی خواستم بدانم کدام بهتراست؟ 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ باسلام خدمت تمام دوستان اول ازهمه این رابگم بیمه تامین اجتماعی هستم. چندسالی بودکه بیمه ام جای دیگری ردمی شدولی حالا بامستقل شدن خودم می خوواهم بیمه ام راخودم ردکنم من دوگزینه دارم(البته تاجای که می دانم)به صورت خویش فرمایی یااجباری حالاتفاوت این دورامی خواستم بدانم کدام بهتراست؟ سلام عذر میخوام که این پستتون رو دیر دیدم بیمه خویش فرمایی تا جایی که من اطلاع دارم ایه هس که خودتون به صورت مستقل به تامین اجتماعی پول واریز میکنید و خودتونو برای مسائل بیماری و این چیزا بیمه می کنید اما بیمه اجباری برای وسایل نقلیه هست که اگر وسیله نقلیه داشته باشین باید حتما بیمه باشه بخاطر مسئولیت مدنی در مقابل شخص ثالث که به تازگی هم تصویب شده 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز خواهش می کنم،ولی فکرنکنم بیمه اجباری مال وسایل نقلیه باشد.چون من جایی دیگرکه بودم بیمه ام به صورت اجباری بود. حالاکدام یک مناسبتراست ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده