مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ به به تولدت مبارک جناب مشاور و کارفرمای عزیزبهترین هارو برات آرزو دارم به به منشی عزیز و با مرام خیلی مخلصیم لطف کردی تــــــــــولدتون مبـــــــــارکـــــــــ باآرزوی موفقیت و خوشبختی و سلامتی مهندس.... :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:cakesmileyf::w31::w70::626gdau::flowerysmile::dancegirl2::TAEL_SmileyCente::w42::w330::ha5t4lmd53df3cpu2lq:druze3cfjhkv7q65cc0:mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:ag2f893eg0ja83qr8q::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink::4uboxsmiley::rose::persiana__hahaha: اوووف دمت گرم خوشحال شدم کلی ممنون خیلی زیاد اواتارتم دوس دارم متفکر؟؟ :ydm47612zsesgift969یادم نمیاد متفکــــــــر!!! :ws47: تولدت مبارک رفیق عزیزمی مرسی قبولت دارم رفیق متفکرم هستم تبریک به به خانم روابط عمومی ممنون شاد باشی لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ درسته دیر شده ولی تولدت مبارک ولی خوش شانسی ها! تو جشن قهرمانی آرژانتین یه کیکم برا شما می گیریم شمعاش رو فوت کنی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ اصن دیر نشده تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارک میلادددددددددددددد دوباره تا سال بعد تولدت لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک مرسی ایمان جان مرسی... تولدتون مبارک... روز به روز متفکرتر :) اوفففففففففففف... چه جمله اییی .. کارت درسته... ممنون تولدت مبارک خفن!! برو حالشو ببر:hapydancsmil: ممنون عزیزم لطف کردی... افتضاح حالش و بردم.. لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کیهههههههههههه جناب مهندس..سرباز نامی معاف شده فرزند برومند این مرز و بوم و خطه تهران بسی از دیدن تاپیک تولدت دل شاد شدیم ایشاله میتینگ بعدی فقط با هدف گرفتن شیرینی تولدت میام تولدت مبارک میلاد خان خوش فکر:hapydancsmil: امیدوارم به بهترینا برسی در کنار خوشگل پری باجنبه ترین کاربر انجمن از صمیم قلب برات آرزوی خوشبختی و موفقیت و هر چی که خوبه دارم:w70::w70::w70::w70::w70: اینم میلاد و خوشگل پری نه شوخی کردم...خوشگل پری اینه..گفتم صبر کنم تولدت بیارمش ببینی خودشم بهت تبریک بگه اینم کادوها..بازم تبریک مهندس گندم جان خیلی ممنونم ازت مهربون بامرام یکی از اتفاقات خوب امسال زندگی من اشنا شدن با دوست خوبی مثل تو بود سپاس اوفففففففففففففف... اینه اون خوشگل پرییییییییییییی... من اب قند میخوام چی چی فقط شیرینی تولد؟ شیرینی تولد و دومادی و مثل اینکه همیچن که گندم جان گفتن معافم شدن که دیگه کیک کامل عروسی داره فاطمه... تو جون بخوا رفیق لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ به بهعجب سعادتی نصیبتون شده که متولد تیرماه هستین تبریک...شاد و سربلند باشین به به میم شیمی عزیز ممنونم تو فوق العاده ترین میم شیمی روی زمینی شاد باشی m_a[/MENTION]rch;1422268]به به به!!!!میلاد ستاره درخشان سینماهای.... تفلدت موبااارک:icon_gol: الی عزیز... رفیق شفیق خیلی ممنون لطف کردی خانوووم تولدتون مبارکامیدوارم به همه آرزوهای خوب زندگیتون برسین:icon_gol: از اسمت مشخصه... کل ایندی معماری جهان دسته تو... ممنون دوست مهربونم دوباره تولدت بخیر بازم میام تا یه هفته من چقدر دوست دارم آخهههههههههه خیلییییییییییییی تو که عشقی مهندس عزیز دلمی... تا اخر عمرت بیمه رفاقت منی ویرونتم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک ممنون دوست خوبم... خیلی باحالی سلام. مبارک باشه. انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیرید عزیزمی لطف داری خیلی ممنون لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک خوشفکر ؟ ایشالا به پای هم پیر شین شیرینی هم که ندادی یادت باشه شیرنی هم میدیم داداش مرسی که تبریک گفتی لطف کردی برادر شاد باشی تولد مبارک . امیدوارم به همه ی آرزو های قشنگت برسی.(خصوصا اون که تو تاپیک پری ها نوشتی:ws28:) مرسی فرنوش جان تو بهترین دوست شایعه ساز منی خیلی ممنون به اون که حتما میرسم سلاممبارک باشه سیلام ممنون.. رفیق یه دونه باشی تولد گذشتت مبارک میلاد یه عالمه آرزوهای خوب.... به به پری خانم گل مرسی عزیزم لطف کردی تولدتون مبارک معمار مرسی... خیلی گلی با تاخیر فراوان :5c6ipag2mnshmsf5ju3تولدتون مبارک باشه ایشالله به همه آرزوهای خوبتون برسید مهناز جان قربون مرامت رفیق لطف کردی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ یک سال بزرگتر شدی ، هنوز آدم نشدی تو ؟!!تا کـــی میخوای فرشتـــه بمونی هاااا ! سالروز زمینی شدنت مبارک میلاد خان همکارعزیز استاد خوش فکر (الان دماغم دراز میشه )عاشق دختر حقوق فروش الان هم عاشق یه پری سرزمین پری های انجمن شدی دیگه بسه بهتره انقد تعریف نکنم پررو میشی! :icon_gol:تولدت مبارک :icon_gol: یادت باشه منم شیرینی میخوام هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اون( ها) رو بادقت بخون. بچه ها اینم عکس میلاد که میخواد شمع کیکش رو فوت میکنه...:love070: :there: شوخیدم میدونم جنبه ات بالاست میلادجان گاو و الاغ و اردک کبریت و گاز و فندک جوجه و مرغ و لک لک تولدت مبارک • • • به به همکار عزیزم چه کردی ایول داری خیلی گلی خجالتم دادی ممنونم حسابی ازت امیدوارم دست به هر چی میزنی طلا بشه شادم کردی بامرام تبریک میگم و امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی... هستی.. هستی ... هستی... تو بینظری لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ وااااااااااااااااایخوبه تاپیک قبل از قفل شدن دیدما تولدتون مبارک امیدوارم هر روز تولدی دوباره و شاد در کنار پری خوشگله داشته باشید شیرینی کی میدی؟؟؟منظورم شام تو برج میلاده؟؟؟؟؟ ارزو جان سپاس این پری خوشگله داستان شده ها درسته دیر شده ولی تولدت مبارکولی خوش شانسی ها! تو جشن قهرمانی آرژانتین یه کیکم برا شما می گیریم شمعاش رو فوت کنی ممنون سارا جان لطف کردی رفیق قهرمانی المان ... تکرار کن ملکه ذهنت بشه اصن دیر نشده تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارک میلادددددددددددددد دوباره تا سال بعد تولدت رفیق بامرامممممم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ چرا من تبریک نگفتم!!! تولدت مبارک مهندس.. شاد باشی.. لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ وااااااااااااااای... ببخشید اقا میلاد من حالا این تایپیکو دیدم. شرمنده دیر میگم و زمانش خیلی گذشته. ولی با این حال تولدتون هزاران بار مبارک. امیدوام همیشه موفق و سلامت باشین و با اون پری خوشگله که بچه ها میگن خوشبخت شین لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ چرا من تبریک نگفتم!!! تولدت مبارک مهندس.. شاد باشی.. فری جان یه دونه ای ممنونم ازت خیلی لطف کردی بزن قدش وااااااااااااااای...ببخشید اقا میلاد من حالا این تایپیکو دیدم. شرمنده دیر میگم و زمانش خیلی گذشته. ولی با این حال تولدتون هزاران بار مبارک. امیدوام همیشه موفق و سلامت باشین و با اون پری خوشگله که بچه ها میگن خوشبخت شین به به ساغر خانم گل... همون ساغری که حافظ در وصفش میگه.. چی بود یادم رفت چیز خوبی میگفت... حالا بگذریم ممنون ازت شاد باشی خیلی لطف کردی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ بازم از همه دوستانی که زحمت کشید و تولدم و تبریک گفتن سپاسگذارم... هر چی رویا دارن بهش برسن دوستون دارم یه عالمه... هر چی بگم بازم کمه :icon_gol: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ میگم میلاد تا ساله دیگه ادامش بدم من هرروز لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ میگم میلاد تا ساله دیگه ادامش بدم من هرروز اره منم پایتم هفته ای یه بار میایم اپش میکنیم... نمیذارمم کسی ببندتش لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ میلاد عزیز من به اتنا سپرده بودم که بهتون تبریک بگه,, ظاهرااینجا نوشته مشده درکل تولدتون مبارک ایشالله صدسال زنده باشی لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ خوب ..مهندس ..ببخشید ..آخرش خیلی خوانا ..نیست...همون ..تولدتون مبارک:icon_gol:خیلی ...زیاد ...بسیار....بینهایت لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ خوب ..مهندس ..ببخشید ..آخرش خیلی خوانا ..نیست...همون ..تولدتون مبارک:icon_gol:خیلی ...زیاد ...بسیار....بینهایت ممنونم عزیز لطف کردی شاد باشی همیشه باز من جای خالیا رو پر مینمایم خوب شد مهندس خوش فکر گرانقدر و عالی مرتبه ببخشید از قلم انداختم و خوش قلب اخرش خیلی خوانا نبود و نیست و نخواهد بود... همون که همه میگن شما بینظیری خوش فکر تولدتون مبارک:icon_gol:خیلی گلی زیاد تر از حد بسیار عالی و مرامت قد بینهایت میلاد عزیز من به اتنا سپرده بودم که بهتون تبریک بگه,, ظاهرااینجا نوشته مشده درکل تولدتون مبارک ایشالله صدسال زنده باشی ممنونم معصومه... خیلی لطف کردی.. شاد باشی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اره منم پایتمهفته ای یه بار میایم اپش میکنیم... نمیذارمم کسی ببندتش موافقم برا اینکه اسپم نشه تولدت مبارک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده