آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ آره ها چقد من کم توقعم یه کیک چند طبقه باید بخره اونم از نوع خفن :shad: لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ به به عجب سعادتی نصیبتون شده که متولد تیرماه هستین تبریک...شاد و سربلند باشین لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ به به به!!!! میلاد ستاره درخشان سینماهای.... تفلدت موبااارک:icon_gol: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوب زندگیتون برسین:icon_gol: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ دوباره تولدت بخیر بازم میام تا یه هفته من چقدر دوست دارم آخهههههههههه خیلییییییییییییی لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ یک سال بزرگتر شدی ، هنوز آدم نشدی تو ؟!! تا کـــی میخوای فرشتـــه بمونی هاااا ! سالروز زمینی شدنت مبارک میلاد خان همکارعزیز استاد خوش فکر (الان دماغم دراز میشه )عاشق دختر حقوق فروش الان هم عاشق یه پری سرزمین پری های انجمن شدی دیگه بسه بهتره انقد تعریف نکنم پررو میشی! :icon_gol:تولدت مبارک :icon_gol: یادت باشه منم شیرینی میخوام هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اون( ها) رو بادقت بخون. بچه ها اینم عکس میلاد که میخواد شمع کیکش رو فوت میکنه...:love070: :there: شوخیدم میدونم جنبه ات بالاست میلادجان گاو و الاغ و اردک کبریت و گاز و فندک جوجه و مرغ و لک لک تولدت مبارک • • • لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سلام. مبارک باشه. انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیرید لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سلام.... همگی دوستان خوش اومدید همونطور که متوجه شدید فردا تولد یکی از مهندس های انجمن هست از مهندسین تالار صنایع البته از نوع متفکر بله دیگه ایشون در اواسط یا همون نیمه تیر ماه به دنیا اومدن اسمشون هم مرتبط با مناسبت همین تاپیک هست دیگه حتما متوجه شدید که ایشون کی هستن.... آقای مهندس میلاد مهندس خوش فکر تولدتون مبارک اینم از کادوی تولد.... البته همشون پر نیستن..... ایشالله تو همه مراحل زندگی تون موفق و پیروز و سربلند باشید براتون بهترین هارو آرزو میکنم :hapydancsmil: اوووووووووووووووووووففففففففففففففففف اتنا خرابم کردی تا عمر دارم اسیر مرامتم خیلی مردی بزن قدش کلی شاد شدم اصلا یه وضعی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت دوست خوبم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ تبریک میگم و امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی... لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک خوشفکر ؟ ایشالا به پای هم پیر شین شیرینی هم که ندادی یادت باشه لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ تولد مبارک . امیدوارم به همه ی آرزو های قشنگت برسی.(خصوصا اون که تو تاپیک پری ها نوشتی:ws28:) لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تولد گذشتت مبارک میلاد یه عالمه آرزوهای خوب.... لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ با تاخیر فراوان :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تولدتون مبارک باشه ایشالله به همه آرزوهای خوبتون برسید لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک مرسی مریخی عزیز نواندیشان لطف کردی رفیق ااا تولد میلادهمیلاد از صمیم قلبم بهت تبریک میگم امیدوارم به راه راست هدایت بشی اااااا راضیه مرسی ممنون خوشحالم کردی بامرام به به آقا میلاد تولدتون مبارک ایشالله همیشه شاد و سر حال باشید و بهترین ها براتون تو زندگی رقم بخوره:hapydancsmil: ممنونم همشهری شادم کردی بزن قدش ایجاااااااااااااااااااااااااان ، تولد عزیزه . :hapydancsmil:تولدت مبارک مهربون امیدوارم به همه ارزوهات برسی :hapydancsmil: فاطمه جان خیلی ممنون دوست خوبم عزیز دلمی خجالتم دادی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ متفکر؟ این بشر فکرش کجا بود آخه :happybday: تولدت مبارک میلاد جان :happybday: :happy: دم شما گرم اق ممد خیلی مخلصیم بهترین رفیقم در ضمن چشت دراد متفکرم هستم تولدتون مبارک بادا باد ممنون عزیز شاد باشی تولدت مبارک مهندس آتنا جون به قول محمد یه جوری گفتی متفکر گفتم الان تاپیک تولد پورفسور حسابیه ;) ایشالا صد سال با خوشی زندگی کنی:icon_gol: مریم جان ممنون خیلی لطف کردی :icon_gol::icon_gol::icon_gol: شما با بخش متفکرش مشکل داری؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۳ به به!!!تولد آقا میلاد خودمونه..... :icon_gol:آقا تولدت مبارک.....زنده باشی هزار سال.....:icon_gol: زنده باد آقا میلاد.....زنده باد آلمان!!!!!!!!! اووووف ببین داداشمون چه کرده دمت گرم سالاری من و شما که از اول گفتیم المان قهرمانه... گوش ندادن بعضیا با جام در برلین پوسترت خیلی عالیه مهنسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس خوششششششششششششششششش فکررررررررررررمن تولدتتتتتتتتتتتتتت مبارک عزیزمممممممممم آخیشششششششششش من چقدرررررررررر دوستتتتتتتتت دارمممممممممممممممممم من عاشق مرامتممممممممممممم:hapydancsmil:دست و پامو گم کردممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممایشالله به تمام آرزوهات برسی آرزو کجایی؟؟؟؟:icon_gol: دوستت دارم میلاد کاش الان جشن تولدت بودمممممممم به ایول داری مهندس خیلی با تبریکت حال کردم انرژیت عالی مثبته همیشه شاد باشی که شادم کردی بزن قدش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده