en.ml 4113 ارسال شده در 4 مهر، 2014 نام کتاب: تاسیسات ساختمان نویسنده: مهندس کاشانی حصار موضوعات: تاسیسات مکانیکی ساختمان و مکان های آموزشی و کارخانجات و طراحی کانال تهویه و طراحی سیستم های بخار و کندانس و بازیافت انرژی و طراحی موتورخانه ...((کتابی با توضیحات کامل در همه زمینه انتخاب تجهیزات )) حجم: 240 مگابایت ((کل فایل در 5 قسمت آپلود شده است همه قسمتها را دانلود کنید سپس فایل 5 رو اجرا کنید)) لینک دانلود حذف شده است 5
en.ml 4113 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 سلامممنون چرا اینقدر حجمش زیاده؟ چون اسکن شده ولی کیفیتش عالیه. 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 سلام وتشکر من دانلود کردم ولی اجرا نمیشه مشکل چیه؟ سلام باید همه رو تو یه فایل قرار بدید و اولین پارت رو اکسترکت
ask_bl 1150 ارسال شده در 4 فروردین، 2015 سلام چطوری تو یک فایل بیارم ؟ سلام همه قسمتا رو دانلود کنین تو یه فلدر بذارین، روی پارت 1 کلیک راست کنین و (با برنامه ای مثل Winrar) فایلو Extract کنین، خودش یه تیکه میکنه 1
behnamparham 11 ارسال شده در 4 فروردین، 2015 سلام اینکاررا قبل از جواب شما کردم ولی از پارت سه به بعد extract نمی شه میخوام بدونم فایلها مشکل داره یا لود کردن من؟ 1
ask_bl 1150 ارسال شده در 5 فروردین، 2015 سلام اینکاررا قبل از جواب شما کردم ولی از پارت سه به بعد extract نمی شه میخوام بدونم فایلها مشکل داره یا لود کردن من؟ من مجدد تست کردم مشکلی نداشت، شما همون پارتی که ارور میده رو دوباره دانلود کن 1
Yasin vafaie 0 ارسال شده در 7 تیر، 2019 در در 16 دی 1393 در 00:21، ask_bl گفته است : من مجدد تست کردم مشکلی نداشت، شما همون پارتی که ارور میده رو دوباره دانلود کن سلام دوستان برای دانلود از اینجا چرا انجام نمیشه
amirhosseinemami 0 ارسال شده در 19 مهر، 2019 سلام پس چرا لینکشو حذف کردین ؟ دوستان اگه کسی داره بم اطلاع بده
ارسال های توصیه شده