en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ نام کتاب: تاسیسات ساختمان نویسنده: مهندس کاشانی حصار موضوعات: تاسیسات مکانیکی ساختمان و مکان های آموزشی و کارخانجات و طراحی کانال تهویه و طراحی سیستم های بخار و کندانس و بازیافت انرژی و طراحی موتورخانه ...((کتابی با توضیحات کامل در همه زمینه انتخاب تجهیزات )) حجم: 240 مگابایت ((کل فایل در 5 قسمت آپلود شده است همه قسمتها را دانلود کنید سپس فایل 5 رو اجرا کنید)) لینک دانلود حذف شده است 5 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ سلام ممنون چرا اینقدر حجمش زیاده؟ 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ سلامممنون چرا اینقدر حجمش زیاده؟ چون اسکن شده ولی کیفیتش عالیه. 1 لینک به دیدگاه
behnamparham 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام وتشکر من دانلود کردم ولی اجرا نمیشه مشکل چیه؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام وتشکر من دانلود کردم ولی اجرا نمیشه مشکل چیه؟ سلام باید همه رو تو یه فایل قرار بدید و اولین پارت رو اکسترکت لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سلام چطوری تو یک فایل بیارم ؟ سلام همه قسمتا رو دانلود کنین تو یه فلدر بذارین، روی پارت 1 کلیک راست کنین و (با برنامه ای مثل Winrar) فایلو Extract کنین، خودش یه تیکه میکنه 1 لینک به دیدگاه
behnamparham 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سلام اینکاررا قبل از جواب شما کردم ولی از پارت سه به بعد extract نمی شه میخوام بدونم فایلها مشکل داره یا لود کردن من؟ 1 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ سلام اینکاررا قبل از جواب شما کردم ولی از پارت سه به بعد extract نمی شه میخوام بدونم فایلها مشکل داره یا لود کردن من؟ من مجدد تست کردم مشکلی نداشت، شما همون پارتی که ارور میده رو دوباره دانلود کن 1 لینک به دیدگاه
Yasin vafaie 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۸ در در 16 دی 1393 در 00:21، ask_bl گفته است : من مجدد تست کردم مشکلی نداشت، شما همون پارتی که ارور میده رو دوباره دانلود کن سلام دوستان برای دانلود از اینجا چرا انجام نمیشه لینک به دیدگاه
amirhosseinemami 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ سلام پس چرا لینکشو حذف کردین ؟ دوستان اگه کسی داره بم اطلاع بده لینک به دیدگاه
M_shahabi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ دوستان کسی این کتاب رو نداره؟ لینک ها خراب هستند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده