Imaaan 17059 ارسال شده در 2 مهر، 2014 بعضی از کاربران اصولگرا با اعتراض به یکی از گزارشهای زنده فردوسیپور از مسابقات جام جهانی خواهان متوقف کردن وی شدند. آفتاب: پیام نو در ادامه نوشت: فردوسیپور در این گزارش زنده با اشاره به یکصدمین سالگرد آغاز جنگ جهانی اول، آرزو کرده بود شاهد هیچ جنگی در دنیا نباشیم. یکی از این کاربران اشاره به این نکته در خلال گزارش بازی را جهتدهی به ذهن مخاطبان تلقی کرده و کاربر دیگری معترض شده است چرا فردوسیپور به فاجعه هفتم تیر ماه و انفجار مقر حزب جمهوری اسلامی اشاره نکرده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
Lean 56968 ارسال شده در 2 مهر، 2014 حالا این علی قلکی کی هس بابا من صدها نفر ازین جوجه حزب الهیا دم خور بودم اینا عاشق همین بزرگ شدنان اینارو بزرگ نکنین هرچقد توجه کنین به این جماعت بیشتر صدای عربدشون بلند میشه 3
R@M!N 2978 ارسال شده در 2 مهر، 2014 برای اون هزاران نفر که توی جنگ جهانی اول کشته شدن و چند کشوری که ویران شد با 74 نفر و شهید بهشتی یکی بوده یا اینکه خودشو می خواسته نقل مجلس کنه فردوسی پور چه از لحاط علمی په اخلاقی آدم کاملیه حرفشم هر جور شده میزنه 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 3 مهر، 2014 منم فکر کنم پست گذاشتم تو این تاپیک و حذف شده:icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده