Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ بعضی از کاربران اصولگرا با اعتراض به یکی از گزارشهای زنده فردوسیپور از مسابقات جام جهانی خواهان متوقف کردن وی شدند. آفتاب: پیام نو در ادامه نوشت: فردوسیپور در این گزارش زنده با اشاره به یکصدمین سالگرد آغاز جنگ جهانی اول، آرزو کرده بود شاهد هیچ جنگی در دنیا نباشیم. یکی از این کاربران اشاره به این نکته در خلال گزارش بازی را جهتدهی به ذهن مخاطبان تلقی کرده و کاربر دیگری معترض شده است چرا فردوسیپور به فاجعه هفتم تیر ماه و انفجار مقر حزب جمهوری اسلامی اشاره نکرده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ خدا شفا بده!! :ws28::ws28: باحال گفتی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ حالا این علی قلکی کی هس بابا من صدها نفر ازین جوجه حزب الهیا دم خور بودم اینا عاشق همین بزرگ شدنان اینارو بزرگ نکنین هرچقد توجه کنین به این جماعت بیشتر صدای عربدشون بلند میشه 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ برای اون هزاران نفر که توی جنگ جهانی اول کشته شدن و چند کشوری که ویران شد با 74 نفر و شهید بهشتی یکی بوده یا اینکه خودشو می خواسته نقل مجلس کنه فردوسی پور چه از لحاط علمی په اخلاقی آدم کاملیه حرفشم هر جور شده میزنه 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ :ws28::ws28:باحال گفتی والا به خدا!!! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ منم فکر کنم پست گذاشتم تو این تاپیک و حذف شده:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده