Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ نشریه تایم چاپ آمریکا نوشت: طرفداران سریال «خانواده مدرن» شبکه ی ABC هرگز چشمشان به سریال «هفت سنگ» ساخته ی تلویریون ایران نخورده اما در واقع آن را پیش از این دیده اند. آفتاب: به گزارش تیک، «هفت سنگ» سریالی است که بخوبی از روی «خانواده مدرن» به صورت سکانس به سکانس و با همان حرکت دوربین و شوخی ها ساخته شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تنها تفاوت موجود میان دو سریال آن است که دو همجنس گرا که بایکدیگر زندگی می کنند جز نقش های اصلی «خانواده مدرن» هستند اما در نسخه ی ایرانی یک زوج جای آنها را گرفته است. با تماشای «هفت سنگ» متوجه خواهید شد که چه مقدار شباهت بین دو سریال وجود دارد. اتفاقی که پس از مشاهده سریال ساخت صداوسیما ایران متوجه می شوید، عدم رعایت قانون «کپی رایت» است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ خوب بلد نبودن فیلمنامه بنویسن از فیلمنامه نویس سریال فاخر ستایش کمک می گرفتن 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ الحق و والانصاف:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ من اول فکر می کردم در حد ایده و این حرفاست ولی یه بخش هاییش رو دیدم دقیق سکانس به سکانس کپی شده. کارگردان و نویسنده انقدر به خودشون زحمت ندادن حداقل سریال رو ایرانیزه کنن :icon_razz: بعد جالبه جناب کارگردان شاکی هم شدن که چرا انقدر همه واکنش نشون دادن به این کپی برداری! :icon_razz: تازه شانس آوردیم قانون کپی رایت نداریم تو ایران وگرنه تا حالا صدبار عواملش شکایت کرده بودن 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ خوب بلد نبودن فیلمنامه بنویسن از فیلمنامه نویس سریال فاخر ستایش کمک می گرفتن تیکه هات خیلی تمیزه خوشم میاد 7 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ من فیلمشو ندیدم پیشنهاد میکنم این ویدیوی 10 مگی رو ببینید تا عمق فاجعه دستتون بیاد سکانس به سکانس مقایسه کرده 3 دقیقه هم بیشتر نیست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن: البته فکر کنم تنها حُسنی که این سریال هفت سنگ داشت این بود که باعث شد مردم ترغیب شن Modern Family رو ببینن.چون خیلی تو ایران شناخته شده نیست. کمدی تمیز و بسیار خوش ساختیه. خاصه جنس طنزش خیلی دلچسبه. از معدود سریالای آمریکایی هست که میبینم و با علاقه دنبالش میکنم. خیلی هم اخلاقی و آموزنده است 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ پیشنهاد میکنم این ویدیوی 10 مگی رو ببینید تا عمق فاجعه دستتون بیادسکانس به سکانس مقایسه کرده 3 دقیقه هم بیشتر نیست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن: البته فکر کنم تنها حُسنی که این سریال هفت سنگ داشت این بود که باعث شد مردم ترغیب شن Modern Family رو ببینن.چون خیلی تو ایران شناخته شده نیست. کمدی تمیز و بسیار خوش ساختیه. خاصه جنس طنزش خیلی دلچسبه. از معدود سریالای آمریکایی هست که میبینم و با علاقه دنبالش میکنم. خیلی هم اخلاقی و آموزنده است خیلی بده که ایده هامون همش کپی هست نمونه ی دیگه ای از این کپی ها میشه سریال دزد و پلیس رو گفت بابا خودمونم خداییش سریالای موفق داریم بوخودا مثلا خانه به دوش که خیلی هم با فرهنگمون سازگار بود 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ به نظر من سریال قشنگیه... انقد همه چیزو بزرگ نکنید... حالا کپیه یا نیست..اشکالی نداره حتی اگه کپی باشه چون قشنگه 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ به نظر من سریال قشنگیه...انقد همه چیزو بزرگ نکنید... حالا کپیه یا نیست..اشکالی نداره حتی اگه کپی باشه چون قشنگه اقتباس یا ایده گرفتن به خودی خود بد نیست ولی کپی پیست محض کردن دیگه خیلی.... البته من خودم چون مدرن رو دیده بودم اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. خیلی از بیننده مثل شما که ندیدنش ممکنه خوششون بیاد 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ خیلی بده که ایده هامون همش کپی هستنمونه ی دیگه ای از این کپی ها میشه سریال دزد و پلیس رو گفت بابا خودمونم خداییش سریالای موفق داریم بوخودا مثلا خانه به دوش که خیلی هم با فرهنگمون سازگار بود بله در اینکه سریال موفق زیاد داشتیم که شکی نیست ولی چند وقتیه که سعی کردن از سریالای خارجی ایده بگیرن بدون توجه به فرهنگ ایرانی. این باعث میشه ارتباط برقرار نکنه مخاطب با سریال. کمبود داستان و فیلمنامه داریم شَدید.... جدیدا همه فیلمنامه ها تکراری و آبکی شده آدم اصلا رغبت نمیکنه سمتشون بره 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ [h=3]ماجرای کپی کاری در سریال هفت سنگ از شبکه آمریکایی به مجلس رسید[/h] سینما و تلویزیون > تلویزیون - همشهری آنلاین: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس٬ از مکاتبه با مسئولان صدا و سیما برای ارایه توضیحاتی در خصوص سریال هفت سنگ خبر داد و گفت: تا زمان اثبات نهایی کپیبرداری این فیلم از شبکه آمریکایی نمیتوان در این باره اظهار نظر کرد. خانه ملت نوشت: سیدعلی طاهری از مکاتبه با مسئولان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای حضور در کمیسیون متبوعش در راستای ارایه توضیحاتی در خصوص سریال هفت سنگ خبر داد و گفت: تا زمانی که کپی برداری این فیلم از شبکه آمریکایی اثبات نشود نمیتوان در خصوص آن اظهار نظر و نتیجهگیری کرد. نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی٬ با بیان اینکه کمیسیون فرهنگی مجلس با دعوت ازمسئولان صدا وسیما توضیحات آنان را در خصوص انتقادات وارده به فیلم هفت سنگ استماع خواهد کرد٬ گفت: هیچ گونه نتیجهگیری تازمان منسجم شدن نتایج در خصوص شبیه سازی سریال هفت سنگ از سریال پخش شده در شبکه آمریکایی نمیتوان کرد. این نماینده مردم در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نهم٬ با بیان اینکه عملکرد صدا وسیما تاکنون در سوژهیابی و ساخت سریال مطلوب بوده است٬ گفت: هر چند نقاط ضعفی نیزدر عملکرد صدا و سیما وجو دارد اما در مجموع عملکرد قابل قبولی از خود نشان داده است. سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی٬ با بیان اینکه سریال هفت سنگ نیازمند بررسی بیشتری است٬ گفت: بدونشک به زودی در کمیسیون فرهنگی مجلس این فیلم با حضور مسئولان رسانه ملی و اطلاعات ارایه شده از سوی آنان بررسی خواهد شد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده