not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ درود دوستان واقعا دیگه نمیشه ایمیل ساخت؟؟ شماره تلفن هایی که میخواد مشکل سازه چند وقت پیش با کد افغانستان یه دونه ساختم ولی الان دیگه با افغانستان هم ارور میده 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ درود دوستانواقعا دیگه نمیشه ایمیل ساخت؟؟ شماره تلفن هایی که میخواد مشکل سازه چند وقت پیش با کد افغانستان یه دونه ساختم ولی الان دیگه با افغانستان هم ارور میده نه بابا مطمئنی 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ نه بابا مطمئنی آره واقعا نمیشه 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ آره واقعا نمیشه یه جا اشتباه کردی چون من همین الان یکی واسه تست ساختم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یه جا اشتباه کردی چون من همین الان یکی واسه تست ساختم دوباره تست میکنم 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ دوباره تست میکنم دقت کن 3جارو باید 98 بزنی اسم ایرانم انگلیسی جایگزین کن راستی رمزتم باید حتما یه حرف بزرگ توش باشه تا گیر نده 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ نشد!!! پیش فرض رو پیش شماره امریکاست. بخوای هم تغییر بدی ایران تو لیست نیست. من که نتونستم. لازمم دارم که یه ایمیل جدید بسازم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ نشد!!!پیش فرض رو پیش شماره امریکاست. بخوای هم تغییر بدی ایران تو لیست نیست. من که نتونستم. لازمم دارم که یه ایمیل جدید بسازم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام اینا رو ببینین، باید کد ایران (98+) رو به جای کد کشور دیگه جایگزین کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ دوستان به این شماره که باید وارد کنیم چیز خاصی فرستاده میشه،مثل جیمل؟ 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ نشد!!!پیش فرض رو پیش شماره امریکاست. بخوای هم تغییر بدی ایران تو لیست نیست. من که نتونستم. لازمم دارم که یه ایمیل جدید بسازم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 می تونید یه ادرس ایمل جدید ب ادرس قبلیتون پیوست کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پاینده باشید./. 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ دوستان به این شماره که باید وارد کنیم چیز خاصی فرستاده میشه،مثل جیمل؟ ظاهرا موقع فراموشی پسورد به کار میاد 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ ظاهرا موقع فراموشی پسورد به کار میاد اگه خیلی سعی کردی نتونستی اسم ایمیلت رو بگو بسازم بعدش پسورد + ایمیل پشتیبانت رو عوض کن ! 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ ظاهرا موقع فراموشی پسورد به کار میاد نتونستی بسازی هنوز؟میخوای عکسشو بذارم چطوری بسازی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه صفحه نودپد باز میشه تو هر خط چندتا عدد 1 داره، نقطه چین هم پیدا نکردم. نمیدونم کد ایران رو باید کجاش اضافه کنم. باور کنین ... نیستم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه صفحه نودپد باز میشه تو هر خط چندتا عدد 1 داره، نقطه چین هم پیدا نکردم.نمیدونم کد ایران رو باید کجاش اضافه کنم. باور کنین ... نیستم صبرکن الان عکسشو میذارم مرحله به مرحله یه فیلم قبلا گرفته بودما خودم درست کردم فیلمشم گرفتم الان ندارمش حیف 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه صفحه نودپد باز میشه تو هر خط چندتا عدد 1 داره، نقطه چین هم پیدا نکردم.نمیدونم کد ایران رو باید کجاش اضافه کنم. باور کنین ... نیستم به جای همون یک ها 98 بذارین. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ به جای همون یک ها 98 بذارین. تو این لینک های آموزش که گذاشتین فقط 2تا رو گفته تغییر بدین 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ تو این لینک های آموزش که گذاشتین فقط 2تا رو گفته تغییر بدین خب همون دو تا دیگه، بازم نشد؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ درود دوستانواقعا دیگه نمیشه ایمیل ساخت؟؟ شماره تلفن هایی که میخواد مشکل سازه چند وقت پیش با کد افغانستان یه دونه ساختم ولی الان دیگه با افغانستان هم ارور میده حتما یاهو باید بشه؟ gmail شماره تلفن ایران رو قبول میکنه سایت های دیگه هم هستند میشه ایمیل ساخت ایرانیشم هست : mail.iran.ir/ و چند تا دیگه حالا اگه حتما باید یاهو باشه: اول میتونید برید این سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ثبت نام میکنید یه شماره تلفن بهتون میده موقع ثبت نام تو یاهو شماره رو وارد کنید، کد تایید میفرسته به شماره تو سایت برید اس ام اس هایی که به شماره میاد رو میتویند ببینید 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ فیلم آموزشی ساخت اکانت یاهو (اگر هنوز یاد نگرفتید از دست ندید) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده