Tamana73 28835 ارسال شده در 4 آبان، 2014 دوستان بی انصافی نکنید... حالا ب هر دلیلی نتونستید شرکت کنید نندازید تقصیره ایشون... منظورم کسه خاصی نیس 2
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2014 تاپیک امضام برای اطلاع از مسابقات عکاسی رو لایک کنید تا از مسابقات با خبر بشید.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ مطلع شدن از مسابقــــــــــات عکاسی Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ تو همین تاپیک هم توضیح دادم بعلت تغییرات سایت کل تشکرهای این تاپیک پرید و متاسفانه من لیست نداشتم به مسولین سایت هم گفتم ،فرمودن کاربرا رو پیدا کنید و برای من امکانش نبود. هر کی حاضر به همکاری و کمک به من درتالار عکس هست آمادگیشو اعلام کنه ماهم استقبال میکنیم. منتظر حضورتون تو مسابقات بعدی هستم. 3
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 4 آبان، 2014 تاپیک امضام برای اطلاع از مسابقات عکاسی رو لایک کنید تا از مسابقات با خبر بشید.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ مطلع شدن از مسابقــــــــــات عکاسی Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒتو همین تاپیک هم توضیح دادم بعلت تغییرات سایت کل تشکرهای این تاپیک پرید و متاسفانه من لیست نداشتم به مسولین سایت هم گفتم ،فرمودن کاربرا رو پیدا کنید و برای من امکانش نبود. هر کی حاضر به همکاری و کمک به من درتالار عکس هست آمادگیشو اعلام کنه ماهم استقبال میکنیم. منتظر حضورتون تو مسابقات بعدی هستم. من تا تهش هستم ، تا ته تهش ، تا اون سر دنیا.. من عاشق همکاری در امورم.. 3
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2014 من تا تهش هستم ، تا ته تهش ، تا اون سر دنیا.. من عاشق همکاری در امورم.. مرسی حتما از حضور فعالتون در تالار عکس مستفیض خواهیم شدگوش به زنگ باش 1
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 5 آبان، 2014 مرسی حتما از حضور فعالتون در تالار عکس مستفیض خواهیم شدگوش به زنگ باش ما زنگ خونمون خرابه ، در بزن در طبقه بالا 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 7 آبان، 2014 تاپیک امضام برای اطلاع از مسابقات عکاسی رو لایک کنید تا از مسابقات با خبر بشید.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ مطلع شدن از مسابقــــــــــات عکاسی Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒتو همین تاپیک هم توضیح دادم بعلت تغییرات سایت کل تشکرهای این تاپیک پرید و متاسفانه من لیست نداشتم به مسولین سایت هم گفتم ،فرمودن کاربرا رو پیدا کنید و برای من امکانش نبود. هر کی حاضر به همکاری و کمک به من درتالار عکس هست آمادگیشو اعلام کنه ماهم استقبال میکنیم. منتظر حضورتون تو مسابقات بعدی هستم. ما نیز پایه اییم! 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 7 آبان، 2014 به نظر موضوع مسابقات باید عمومی باه تا همه بتونن عکس بگیرن خوب 1
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2014 به نظر موضوع مسابقات باید عمومی باه تا همه بتونن عکس بگیرن خوب ماه رمضان عمومی نبود؟ عمومی یعنی چی مثلا؟مثال بزنید ما هم مستفیض بشیم 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 7 آبان، 2014 ماه رمضان عمومی نبود؟عمومی یعنی چی مثلا؟مثال بزنید ما هم مستفیض بشیم چرا عمومی بود اما خوب نشد عکس بگیرم یا اینکه شرایطش نبود یه چیزی که توش ماکرو باشه زومم باشه
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2014 چرا عمومی بود اما خوب نشد عکس بگیرم یا اینکه شرایطش نبود یه چیزی که توش ماکرو باشه زومم باشه زوم:vahidrk: یکمم خودت تلاش کن برا عکس گرفتن همش به زوم دوربینت اکتفا نکن 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 8 آبان، 2014 زوم:vahidrk:یکمم خودت تلاش کن برا عکس گرفتن همش به زوم دوربینت اکتفا نکن اولا کلی تلاش میکنم سوژه ای پیدا کنم تا بشه روش زوم کرد بعدم 2 ساعت باید بدو ئم دنبالش تا یه جای خوب بشینه اینا همش تلاشه دیگه 1
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2014 اولا کلی تلاش میکنم سوژه ای پیدا کنم تا بشه روش زوم کرد بعدم 2 ساعت باید بدو ئم دنبالش تا یه جای خوب بشینه اینا همش تلاشه دیگه احسنت به تلاشت 1
*Mars* 5292 ارسال شده در 11 آبان، 2014 آخ آخ آخ حیف شد من اصن این یک ماه نبودم وگرنه عکس های توپی می گرفتم و میفرستادم
ارسال های توصیه شده