Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان بی انصافی نکنید... حالا ب هر دلیلی نتونستید شرکت کنید نندازید تقصیره ایشون... منظورم کسه خاصی نیس 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ تاپیک امضام برای اطلاع از مسابقات عکاسی رو لایک کنید تا از مسابقات با خبر بشید.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ مطلع شدن از مسابقــــــــــات عکاسی Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ تو همین تاپیک هم توضیح دادم بعلت تغییرات سایت کل تشکرهای این تاپیک پرید و متاسفانه من لیست نداشتم به مسولین سایت هم گفتم ،فرمودن کاربرا رو پیدا کنید و برای من امکانش نبود. هر کی حاضر به همکاری و کمک به من درتالار عکس هست آمادگیشو اعلام کنه ماهم استقبال میکنیم. منتظر حضورتون تو مسابقات بعدی هستم. 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ تاپیک امضام برای اطلاع از مسابقات عکاسی رو لایک کنید تا از مسابقات با خبر بشید.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ مطلع شدن از مسابقــــــــــات عکاسی Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒتو همین تاپیک هم توضیح دادم بعلت تغییرات سایت کل تشکرهای این تاپیک پرید و متاسفانه من لیست نداشتم به مسولین سایت هم گفتم ،فرمودن کاربرا رو پیدا کنید و برای من امکانش نبود. هر کی حاضر به همکاری و کمک به من درتالار عکس هست آمادگیشو اعلام کنه ماهم استقبال میکنیم. منتظر حضورتون تو مسابقات بعدی هستم. من تا تهش هستم ، تا ته تهش ، تا اون سر دنیا.. من عاشق همکاری در امورم.. 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ من تا تهش هستم ، تا ته تهش ، تا اون سر دنیا.. من عاشق همکاری در امورم.. مرسی حتما از حضور فعالتون در تالار عکس مستفیض خواهیم شدگوش به زنگ باش 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ مرسی حتما از حضور فعالتون در تالار عکس مستفیض خواهیم شدگوش به زنگ باش ما زنگ خونمون خرابه ، در بزن در طبقه بالا 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تاپیک امضام برای اطلاع از مسابقات عکاسی رو لایک کنید تا از مسابقات با خبر بشید.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ مطلع شدن از مسابقــــــــــات عکاسی Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒتو همین تاپیک هم توضیح دادم بعلت تغییرات سایت کل تشکرهای این تاپیک پرید و متاسفانه من لیست نداشتم به مسولین سایت هم گفتم ،فرمودن کاربرا رو پیدا کنید و برای من امکانش نبود. هر کی حاضر به همکاری و کمک به من درتالار عکس هست آمادگیشو اعلام کنه ماهم استقبال میکنیم. منتظر حضورتون تو مسابقات بعدی هستم. ما نیز پایه اییم! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ به نظر موضوع مسابقات باید عمومی باه تا همه بتونن عکس بگیرن خوب 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ به نظر موضوع مسابقات باید عمومی باه تا همه بتونن عکس بگیرن خوب ماه رمضان عمومی نبود؟ عمومی یعنی چی مثلا؟مثال بزنید ما هم مستفیض بشیم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ ماه رمضان عمومی نبود؟عمومی یعنی چی مثلا؟مثال بزنید ما هم مستفیض بشیم چرا عمومی بود اما خوب نشد عکس بگیرم یا اینکه شرایطش نبود یه چیزی که توش ماکرو باشه زومم باشه لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ چرا عمومی بود اما خوب نشد عکس بگیرم یا اینکه شرایطش نبود یه چیزی که توش ماکرو باشه زومم باشه زوم:vahidrk: یکمم خودت تلاش کن برا عکس گرفتن همش به زوم دوربینت اکتفا نکن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ زوم:vahidrk:یکمم خودت تلاش کن برا عکس گرفتن همش به زوم دوربینت اکتفا نکن اولا کلی تلاش میکنم سوژه ای پیدا کنم تا بشه روش زوم کرد بعدم 2 ساعت باید بدو ئم دنبالش تا یه جای خوب بشینه اینا همش تلاشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ اولا کلی تلاش میکنم سوژه ای پیدا کنم تا بشه روش زوم کرد بعدم 2 ساعت باید بدو ئم دنبالش تا یه جای خوب بشینه اینا همش تلاشه دیگه احسنت به تلاشت 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ آخ آخ آخ حیف شد من اصن این یک ماه نبودم وگرنه عکس های توپی می گرفتم و میفرستادم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده