esw1 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ این بیماری که نام علمی آن لپتوسپیروز است یک بیمای عفونی مشترک انسان و حیوان است و در جوامعی که شغل غالب افراد آن کار کشاورزی و یا ماهیگیری است دیده می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یکی از بچه های ما دفاعش همین بود ... تو روستاهای شهرستان صومعه سرا( استان گیلان )تحقیق کردن دیدن اونجا تعداد زیادی ازین نوع بیماری دیده میشه( به دلیل کشت و زرع در بیجار و رفتن در گل) عاملش یک باکتری اسپیروکت (مارپیچ) به نام لپتوسپیرا هست ( البته لپتوسپیرا هم خودش انواع پاتوژن و غیر پاتوژن داره پاتوژن مثل اینتروگان و یا فرچری ) از مهمترین باکتریهای Waterborne (منتقله از راه آب) از طریق خراش و غشای مخاطی وارد پوست میشه باعث آسیب کلیه وکبد و سیستم عصبی مرکزی میشه علائمشم گویا تب بالا و یرقان و خستگی و درد شدید گردن و گرفتگی عضلات هست از ادرار حیوانات وارد آب و فاضلاب میشه معمولا کم پیش میاد این بیماری چون باکتری سوسولی داره که تو فاضلاب دوام چندانی پیدا نمیکنه کسایی که با فاضلاب سر و کار دارن بیشتر دچارش میشن یا آب راکد مثلا تو بیجار (زمینهای کشاورزی ) هم کسایی که کار میکنن ممکنه دچارش بشن گفتم واسه اون تنبلایی که حوصله دانلود ندارن یا مثل من نتونستن دانلود کنن بنویسم یه مرورم برا خودم باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده