elahehebrahimi75 22 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 سلام به همه دوستان میخواستم بدونم کدام نرم افزارها بیشترین استفاده را دارد؟ باتوجه به گرایش ان 2
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 خب برای گرایش سازه ای نرم افزار های ETABS & SAFE & SAP و در گرایش های حمل و نقل و راه Land یا ورژن جدید همین نرم افزار Civil3D از پرکاربردترین ها در ایران هستند و در دانشگاهها توجه زیادی به این نرم افزار هاا میشه 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 26 شهریور، 2014 خب برای گرایش سازه ای نرم افزار های ETABS & SAFE & SAP و در گرایش های حمل و نقل و راه Land یا ورژن جدید همین نرم افزار Civil3D از پرکاربردترین ها در ایران هستند و در دانشگاهها توجه زیادی به این نرم افزار هاا میشه منم با نظر اقای مهندس موافقم etab برای سازه پر کاربرده. 2
elahehebrahimi75 22 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2014 خب برای گرایش سازه ای نرم افزار های ETABS & SAFE & SAP و در گرایش های حمل و نقل و راه Land یا ورژن جدید همین نرم افزار Civil3D از پرکاربردترین ها در ایران هستند و در دانشگاهها توجه زیادی به این نرم افزار هاا میشه سلام،مرسی از پاسختون 2
ali jaafari 1206 ارسال شده در 31 آبان، 2014 ميدونين من تو يه شركت پيمانكاري هستم مدير فني هستم هر كس كه مياد به عنوان نيروي دفتر فني كارگاه ها بايد اول اكسل و اتوكد و يه نرم افزار براي صورت وضعيت نويسي و يه نرم افزار براي نقشه برداري مثل لند يا فيثاغورث رو حداقل بلد باشه البته براي مشاور etabs & safe & sap و اتوكد مهمه 4
ارسال های توصیه شده