elahehebrahimi75 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان میخواستم بدونم کدام نرم افزارها بیشترین استفاده را دارد؟ باتوجه به گرایش ان 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ خب برای گرایش سازه ای نرم افزار های ETABS & SAFE & SAP و در گرایش های حمل و نقل و راه Land یا ورژن جدید همین نرم افزار Civil3D از پرکاربردترین ها در ایران هستند و در دانشگاهها توجه زیادی به این نرم افزار هاا میشه 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ خب برای گرایش سازه ای نرم افزار های ETABS & SAFE & SAP و در گرایش های حمل و نقل و راه Land یا ورژن جدید همین نرم افزار Civil3D از پرکاربردترین ها در ایران هستند و در دانشگاهها توجه زیادی به این نرم افزار هاا میشه منم با نظر اقای مهندس موافقم etab برای سازه پر کاربرده. 2 لینک به دیدگاه
elahehebrahimi75 22 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ خب برای گرایش سازه ای نرم افزار های ETABS & SAFE & SAP و در گرایش های حمل و نقل و راه Land یا ورژن جدید همین نرم افزار Civil3D از پرکاربردترین ها در ایران هستند و در دانشگاهها توجه زیادی به این نرم افزار هاا میشه سلام،مرسی از پاسختون 2 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ ميدونين من تو يه شركت پيمانكاري هستم مدير فني هستم هر كس كه مياد به عنوان نيروي دفتر فني كارگاه ها بايد اول اكسل و اتوكد و يه نرم افزار براي صورت وضعيت نويسي و يه نرم افزار براي نقشه برداري مثل لند يا فيثاغورث رو حداقل بلد باشه البته براي مشاور etabs & safe & sap و اتوكد مهمه 4 لینک به دیدگاه
elahehebrahimi75 22 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام.ممنون از راهنماییتون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده