رفتن به مطلب

آرزو

ارسال های توصیه شده

یعنی واقعا به درد میخوره ؟

آرزو رو میگم.

آرزو یه جور کلاه گشاد نیست که ما خودمون به سرمون میذاریم ؟ اگه نیست پس چیه ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

اینکه نمیتونیم خودمونو راضی کنیم یکی از دلائلش اینه که خیلی مشغولیم . همش دور و بر چیزائی می پلکیم که سودی به حالمون و زندگیمون ندارن. یکیش همین آرزو کردنه .

• Like 3
لینک به دیدگاه

ارزو خیلی سازنده است حتی اگه براورده نشه حداقلش اینه که ما تلاش کردیم و کلی هم توراه رسیدن به ارزوها لذت بردیم چون حرکت ما مفهوم داشته در این راه تجربه هم کم نیست.:w16::vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ارزو خیلی سازنده است حتی اگه براورده نشه حداقلش اینه که ما تلاش کردیم و کلی هم توراه رسیدن به ارزوها لذت بردیم چون حرکت ما مفهوم داشته در این راه تجربه هم کم نیست.:w16::vahidrk:

این که گفتی فک کنم اسمش برنامه ریزیه نه آرزو .

• Like 1
لینک به دیدگاه
این که گفتی فک کنم اسمش برنامه ریزیه نه آرزو .

برای رسیدن به ارزوها باید برنامه ریزی کرد مگه اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

ارزو انسان رو وادار به برنامه ریزی میکنه و به زندگی جهت و هدف میده و ......:w16::vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من یه آرزو میکنم آرزوم تبدیل میشه به هدف یه نقطه که میخوام بهش برسم برا رسیدن به آررزویی که تبدیل شده به هدف تلاش میکنم و تلاش من یه حرکت افقی داره پس جهت میده به زندگیم وقتی زندگیم جهت دار شد معنا پیدا میکنه و معنای زندگی من باعث هویت من میشه و هویت من باعث رضایت خودم میشه و رضایت من باعث بهتر شدن زندگیم میشه.

اسمش ظاهرا کوچیک و ساده اس اما معنای نهفته ای تو وجودش هست:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من یه آرزو میکنم آرزوم تبدیل میشه به هدف یه نقطه که میخوام بهش برسم برا رسیدن به آررزویی که تبدیل شده به هدف تلاش میکنم و تلاش من یه حرکت افقی داره پس جهت میده به زندگیم وقتی زندگیم جهت دار شد معنا پیدا میکنه و معنای زندگی من باعث هویت من میشه و هویت من باعث رضایت خودم میشه و رضایت من باعث بهتر شدن زندگیم میشه.

اسمش ظاهرا کوچیک و ساده اس اما معنای نهفته ای تو وجودش هست:w16:

تاریخ مصرف آرزو تا سن ده سالگیه . بعد اون باید مهارتهای برنامه ریزی و عمل صد در صد به اونو فرا بگیریم.تشکر

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای رسیدن به ارزوها باید برنامه ریزی کرد مگه اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

ارزو انسان رو وادار به برنامه ریزی میکنه و به زندگی جهت و هدف میده و ......:w16::vahidrk:

انشاء ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
تاریخ مصرف آرزو تا سن ده سالگیه . بعد اون باید مهارتهای برنامه ریزی و عمل صد در صد به اونو فرا بگیریم.تشکر

اینکه میگید باید مهارت یاد بگیرم کاملا درسته و من بی برو برگشن قبول دارم اما به اینم معتقدم که آدم تو هر سنی آرزوهایی برا خودش داره نمیشه زمان مشخص تعیین کرد.اما خوب از ه زمان به بعد هدفدار میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینکه میگید باید مهارت یاد بگیرم کاملا درسته و من بی برو برگشن قبول دارم اما به اینم معتقدم که آدم تو هر سنی آرزوهایی برا خودش داره نمیشه زمان مشخص تعیین کرد.اما خوب از ه زمان به بعد هدفدار میشه

تو هر سنی؟

پس چرا میگن آرزو بر جوانان عیب نیست ؟

لابد برای بقیه یه عیبی داره خوب

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو هر سنی؟

پس چرا میگن آرزو بر جوانان عیب نیست ؟

لابد برای بقیه یه عیبی داره خوب

هر سنی آرزوهای مخصوص به خودشو داره جونیی اوج رسیدن به آرزوها هستش برا همین میگن آرزو بر جوانان عیب نیست یعنی هر چی میخوای آرزو کن.البته آرزوی خشک و خالی به هیچ دردی نمیخوره.واسه همینم این ضربالمثل تبدیل شده به اینکه وقتی حس میکنیم کسی نمیتونه به آرزوش برسه به کار میبریم

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر سنی آرزوهای مخصوص به خودشو داره جونیی اوج رسیدن به آرزوها هستش برا همین میگن آرزو بر جوانان عیب نیست یعنی هر چی میخوای آرزو کن.البته آرزوی خشک و خالی به هیچ دردی نمیخوره.واسه همینم این ضربالمثل تبدیل شده به اینکه وقتی حس میکنیم کسی نمیتونه به آرزوش برسه به کار میبریم

تو کشور ما همینه که شما نوشتید . ولی تو کشور های مترقی آرزو یه کلمه بی مفهومه . و اونا موفق ترین هستند.

ما دلمونو به آرزوهامون خوش کردیم اونا دارن کهکشانها رو میکاوند. چه کهکشان علم و چه کهکشان اندیشه و عمل . مرسی

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو کشور ما همینه که شما نوشتید . ولی تو کشور های مترقی آرزو یه کلمه بی مفهومه . و اونا موفق ترین هستند.

ما دلمونو به آرزوهامون خوش کردیم اونا دارن کهکشانها رو میکاوند. چه کهکشان علم و چه کهکشان اندیشه و عمل . مرسی

میدونید فرق ما و اونا چیه؟ما حرف میزنیم اونا عمل مکنن وقتی میتونیم بگیم موفقیم که

حرف وقتی تو ذهنمون اومد تبدیل به عملش کنیم سریع.بدون شک هر آدمی آرزو داره آدم این ور و اون ور هم نداریم آدما یکین اما این فرهنگ و یاد گرفتنا هستش که فرق داره تو خیلی چیزا اونا بهتر عمل کردن واسه همینم اونا جلو زدن.

تو پست قبلیم گفتم ما ه آرزوی خشک و خالی دل بستیم ماها تلاشمون کمه هدفمند نیستیم برنامه ریزی درستی نداریم پس میشیم اینی که هستیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
انشاء ؟

:vahidrk:انشا نیست

شما خودت اگه خواسته ای نداشته باشی میتونی به چیزی برسی؟ اصلا میدونی واسه چی تلاش میکنی؟

لینک به دیدگاه

هدف و برنامه ریزی و تلاش برای رسیدن به هدف از دل آرزو بیرون میاد

اگر شما هم آرزو داشتی و بهش نمی گفتی کلاه گشاد الان مجبور نبودی تاپیک های مثل آرزو- درب و داغون - و فرصت سوزی را شروع کنی

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگر شما هم آرزو داشتی و بهش نمی گفتی کلاه گشاد الان مجبور نبودی تاپیک های مثل آرزو- درب و داغون - و فرصت سوزی را شروع کنی

چه مطلبی تو اون تاپیکها هست که ذهنیت شما اونو برنمیتابه؟

لینک به دیدگاه
چه مطلبی تو اون تاپیکها هست که ذهنیت شما اونو برنمیتابه؟

نا امیدی...

زندگی ما محصول فکر و باور های خود ماست اگر به جایگاهی که شایسته اش هستیم نرسیدم. فقط یک نفر مقصره خودمان ...

چون دیگران رفتن و رسیدن

• Like 2
لینک به دیدگاه
نا امیدی...

زندگی ما محصول فکر و باور های خود ماست اگر به جایگاهی که شایسته اش هستیم نرسیدم. فقط یک نفر مقصره خودمان ...

چون دیگران رفتن و رسیدن

ریشه ناامیدی از دانایی و درک عمیق برمیاد. در حالی که باور های غیر منطقی و رویاگونه آفت زندگیه.

لینک به دیدگاه

این موضوعات رو مطرح میکنم که خواننده بدونه اگه نجنبه فرداش چه شکلی میشه .

در ضمن من موفق ترین فرد تو زندگیمم . دلیلشم اینه که الکی خوش نبودم و با برنامه زندگی کردم .

موضوعاتی که طرح میکنم تکانه ست .

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...