رفتن به مطلب

توصیه هایی در مورد تغذیه ماه رمضان

ارسال های توصیه شده

فک میکنم تو باید احترام خودتو نگه داری چون تا جایی که میدونم طبق اصل 21 قانون اساسی تفتیش عقاید جرمه:ws38:

داری به اسلام توهین میکنی این چیه پس ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه انتظار ندارم شما فکر کنی من راس میگم. من منبع هم بیارم.. برای شما که میخوای خودتو توجیه کنی کمه.. اینو بدون.. بعدشم.. شما نه تو.. با ابجیت حرف نمیزنی..:banel_smiley_4:

حالا بده منبعتو بعد شاید راه توجیهی باقی نموند:ws38:

من یادم نمیاد تو این انجمن به کسی شما گفته باشم :ws3:

لینک به دیدگاه
داری به اسلام توهین میکنی این چیه پس ؟

دارم میپرسم مفتشی این میشه توهین به اسلام :w58: میگم منبع علمی معتبر برای حرفات بیار میشه توهین؟:w58: نکنه انتظار داری مقالات ساینس دایرکت و سیویلیکارو ول کنم از منبع قرانی تو استفاده کنم؟:w58:

لینک به دیدگاه
نه خیلی سادس یه مقاله در مورد مزایای نخوردن آب به مدت 18 ساعت بلکم از کوته فکری دربیام:w16:

لطفا سوالات خودتونو در این تاپیک بپرسید..

شما که عالم دهری.. مسئول این انجمنی.. قدیمی انجمنی میدونی که برای درخواست مقاله و سوالات نباید درتاپیک های علمی بحث و اسپم کرد پس رعایت کنید. و مقالتونو دراینجا درخواست بدید..

[h=3]سوالات و راهنمایی هایی پزشکی ..[/h]

پس حرفی نمیمونه اقای محترم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دارم میپرسم مفتشی این میشه توهین به اسلام :w58: میگم منبع علمی معتبر برای حرفات بیار میشه توهین؟:w58: نکنه انتظار داری مقالات ساینس دایرکت و سیویلیکارو ول کنم از منبع قرانی تو استفاده کنم؟:w58:

نخیر ، میگم قرآن ، میخندی

این حرفت توهینه (منابعی درخصوص جن و پری و رودخانه های شیروعسل) ، متاسفم :ws37:

لینک به دیدگاه

مفتش... اراجیف.. چرتو پرت.. رک گویی شماست؟

توهین به اسلام رو کی کار داره..

این توهین رو مستقیم به من کردی.. که توسط اقای محمد عارف پاک شد..

منبع میخوای.. خودت مگه مقاله 100تا نزاشتی اینجابرو توانایی میتونی این رو هم برای خودت پیدا کنی.. ما احتیاج به توجیه کردن خودمون نداریم..

وشما که سر اعتقاداتتتون دارید بحث میکنید و یه دلیل محکمه پسند میخوای دنبالشی اینجا این دلیل و منبع ها وجود نداره.. البته برای شماها متوجه عرایض بنده میشید دیگه..

سوما.... مقاله میخوای.. اینجا جاش نیست.. بهتون لینک دادم تو اون لینک مطرح کنید رسیدگی میشه..

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بچه ها لطفا بس کنید.

مهدی از شما بعیده!

یه انسان که ادعا میکنه امروزیه به عقاید دیگران احترام میگذاره.

اگر قرار هست عقاید به چالش کشیده بشن تایپیک بازم داریم که باید به چالش کشیده بشن.

تموم نکنید گزارش رد میکنم :|

:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بچه ها لطفا بس کنید.

مهدی از شما بعیده!

اگر قرار هست عقاید به چالش کشیده بشن تایپیک بازم داریم که باید به چالش کشیده بشن.

اخه بحث همینه.. من به اقا مهدی هم اعلام کردم این تاپیک تاپیک علمی پزشکی.. یه تاپیک احکام شرعی نیست.. که اعتقاداتمونو به رخ بکشیم..

بعد تو پروفایلشون باهاشون حرف زدم. برام پیام زده جواب تو تاپیک.. این یعنی چی؟

مقاله خواستن بهشون لینک دادم که سوالشونو اونجا بپرسن.. اصلا متوجه نمیشن.. من زبونم مو دراورد..:a030:

من دیگه ادامه نمیدم....

اعتقادات .. توجیه احکام شرعی و سوالات شرعی و روزه داری.. نگرفتنو گرفتنو.. به خود فرد مربوطه.. و من از همون اول هم دخالتی به اعتقادات کسی نکردم. بیخیال شدم. والسلام. خدا همممونو به راه راست هدایت کنه. آمین.:icon_gol:

لینک به دیدگاه
لطفا سوالات خودتونو در این تاپیک بپرسید..

شما که عالم دهری.. مسئول این انجمنی.. قدیمی انجمنی میدونی که برای درخواست مقاله و سوالات نباید درتاپیک های علمی بحث و اسپم کرد پس رعایت کنید. و مقالتونو دراینجا درخواست بدید..

سوالات و راهنمایی هایی پزشکی ..

پس حرفی نمیمونه اقای محترم:icon_gol:

تو این پست #7 از منبع کاملا علمی و غیر قابل خدشته تبیان مطالبی اومده

روزه فواید جسمی و روحی فراوانی برای انسان در بردارد و روزه داری، شفا بخش جسم و همچنین توان بخش، جان انسان است. تحقیقات ثابت می‌کند روزه داری درست که با کاهش 20 تا 30 درصد مصرف غذا همراه است(کدوم تحقیقات با لطفا لینک مقاله و ازمایشات انجام شده)، نتایجی چون کم شدن چربی‌های ذخیره، کم شدن میزان چربی خون و کلسترول و نیز فعال شدن سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد(لینک مقاله). سفره افطار در رمضان به گفته پزشکان، در مدت روزه داری، دستگاه گوارش برای چندین ساعت خالی می‌ماند و در واقع این دستگاه و سایر دستگاه‌هایی که به گونه‌ای در هضم و جذب مواد غذایی دخالت دارند، استراحت کرده و پس از روزه داری به شیوه بهتری اعمال خود را انجام خواهند داد(کدام پزشکان طی کدام تحقیقات). روزه در حقیقت باعث استراحت معده می‌شود. در حالت روزه، اسید معده به جای غذا به وسیله صفرا، خنثی می‌شود و زخم معده ایجاد نمی‌شود. به همین دلیل افراد روزه دار باید بدانند که پرخوری، خود موجب زیان‌های چشم گیری برای دستگاه هاضمه می‌شود. پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد. روزه داری و چربی خون بالا طی مطالعات صورت گرفته(کدام مطالعات) روزه گرفتن برای افراد مبتلا به چربی خون بالا مفید است و میزان چربی‌های نامطلوب موجود در خون را تنظیم کرده و موجب افزایش میزان چربی مفید خون در بدن می‌شود. برخی از بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم تحت نظر پزشک معالج و یک متخصص تغدیه می‌توانند روزه بگیرند و از اثرات مفید روزه بهره‌مند شوند(بر اساس کدام سند). روزه داری در اغلب بیماری‌هایی که عادات غلط غذایی، چاقی و افزایش وزن در بروز آن‌ها دخالت دارد نقش موثری در بهبودی این نوع بیماری‌ها دارد(نمونه های ثبت شده در کدام سند پزشکی). سالمندان هنگام روزه گرفتن باید مراقب کاهش میزان آب بدن و کاهش قند خون باشند چرا که این عوامل منجر به ایجاد سرگیجه در این افراد می‌شوند. زنان باردار که در ماه‌های اول بارداری هستند نیز باید مراقب مشکل کمبود غذایی در ماه مبارک رمضان باشند. افراد دارای مشکل زخم معده و بیماری‌های گوارشی حتما باید با نظر پزشک معالج خود روزه بگیرند. بیماران دیابتی نوع یک (وابسته به انسولین) قادر به روزه داری نیستند. دیابتی‌های نوع یک به دلیل داشتن برنامه و وعده‌های غذایی با فاصله معین و منظم قادر به گرفتن روزه نیستند. برخی افراد میانسال که دیابت نوع دو خفیف و کنترل شده دارند، می‌توانند زیر نظر پزشک در روزهای کوتاه سال روزه بگیرند.

روزه داری نباید موجب پرخوری به هنگام سحر و افطار و بی نظمی در خواب شب شود و در صورت رعایت این مسایل، روزه داری صحیح به کاهش استرس‌ها منجر می‌شود مصرف نشاسته و پروتئین در ماه مبارک رمضان، انرژی بدن را تامین می‌کند. غذاهای گوشتی می‌تواند پروتئین مورد نیاز بدن را در ماه رمضان تامین کند. روزه داران از خوردن غذاهای شور در این ماه پرهیز کنند و حتی الامکان در این ماه، نمک را با احتیاط مصرف کنند. مصرف نمک و غذاهای شور فقط عطش روزه دار را بیشتر خواهد کرد. هموطنان روزه دار باید بدانند که استفاده از انواع میوه و سبزیجات، می‌تواند جایگزین مناسبی برای مواد غذایی پرنمک باشد. همچنین مصرف شیر فراوان نیز سبب رفع تشنگی می‌شود. استفاده از غذاهایی که آسان هضم می‌شود و باعث جذب انرژی لازم در بدن می‌شود، به روزه داران توصیه می‌گردد. روزه داران در این ماه از افراط در مصرف مواد غذایی پرهیز کنند. استفاده از آب کافی در ماه رمضان برای سلامت پوست و بدن ضرورت غیر قابل انکاری دارد.(یعنی در دو وعده آب بدن تامین میشه یعنی 8 لیوان آب مورد نیاز در طول روز رو چطور بدون دفع مصرف کنند) استفاده از کرم‌های مرطوب کننده همزمان با نوشیدن آب کافی در فواصل افطار و سحر، روش مکملی برای حفط سلامت پوست است.(کدوم مقاله علمی کرم مرطوب کننده رو جایگیزن آب میدونه) در صورت عدم رعایت این موضوع، کم آبی در پوست و بدن تنها با جذب آب فراوان رفع می‌شود. استفاده از کرم‌های مرطوب کننده استاندارد، باعث ایجاد طراوت و نشاط در پوست‌های خشک می‌شود. روزه داران مصرف میوه و سبزیجات تازه را در برنامه غذایی خود قرار دهند تا بتوانند شادابی و تازگی پوست خود را حف0کنند.» روزه داری اسلامی وکاهش استرس «براساس آخرین یافته‌ها و تحقیقات علمی(کدوم یافته های علمی ؟ لینک معتبر و نتایج ثبت شده) روزه داری اسلامی موجب کاهش استرس و اضطراب در بین افراد می‌شود.(مدرک) روزه داری اسلامی همان روزه داری صحیح و اصولی است و با روزه داری برای ترس از عسر و حرج و روزه داری برای رژیم لاغری متفاوت است. روزه داری نباید موجب پرخوری به هنگام سحر و تغییرات بی نظمی در خواب شود و در صورت رعایت این مسایل، روزه داری صحیح به کاهش استرس‌ها منجر می‌شود. پژوهش‌های علمی نشان می‌دهد در طول ماه مبارک رمضان کاهش کامل و صد درصدی خودکشی‌ها و کاهش نسبی جرایم عمومی مانند جرایم راهنمایی و رانندگی و جرایم خاص می‌شود. غذاهای سحر روزه داران باید کم حجم و خواب آن‌ها نیز متناسب باشد و روزه داران از خوابیدن پس از خوردن سحری اجتناب کنند. روزه داری موجب امتناع افراد حتی از خوردن مواد حلال مانند آب می‌شود و این امتناع از حلال‌ها نیز اراده انسان را قوی می‌کند. عصبانیت‌های برخی از افراد به هنگام روزه داری به علت پرخوری آن‌ها به هنگام سحر است که بدن را در طول روز برای جذب آب فعال می‌کند.»

منبع:tebyan.net

همچین مطلبی که دوزار ارزش علمی نداره حالا کی باید مدرک علمی ارائه بده؟:ws38:

لینک به دیدگاه
بچه ها لطفا بس کنید.

مهدی از شما بعیده!

کی گفته هر عقیده ای قابل احترام

به هیچ وجه اینطور نیست

پس داعش هم که عقیده داره با کشتن 7 شیعه بهشت میره قابل احترامه

سنگ سار هم قابل احترامه

حرف های بی مایه و غیر مستند هم قابل احترامه

به هیچ وجه قابل احترام نیست این عقاید باید به شدیدترین شکل ممکن نقد بشن

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخه بحث همینه.. من به اقا مهدی هم اعلام کردم این تاپیک تاپیک علمی پزشکی.. یه تاپیک احکام شرعی نیست.. که اعتقاداتمونو به رخ بکشیم..

بعد تو پروفایلشون باهاشون حرف زدم. برام پیام زده جواب تو تاپیک.. این یعنی چی؟

مقاله خواستن بهشون لینک دادم که سوالشونو اونجا بپرسن.. اصلا متوجه نمیشن.. من زبونم مو دراورد..:a030:

من دیگه ادامه نمیدم....

اعتقادات .. توجیه احکام شرعی و سوالات شرعی و روزه داری.. نگرفتنو گرفتنو.. به خود فرد مربوطه.. و من از همون اول هم دخالتی به اعتقادات کسی نکردم. بیخیال شدم. والسلام. خدا همممونو به راه راست هدایت کنه. آمین.:icon_gol:

یه سری مطالب غیر مستند شده علمی پزشکی

چرا یک منبع علمی که تحقیقات یا مشاهدات علمی مستند توش ثبت شده باشه رو نمیکنی

تبیان و اسک دین و سایت حوزه شد منبع؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

لطفا تمام پستهای منو پاک کنید به علاوه مطالبی که درزمینه روزه و سلامتیش گذاشتم.. نخواستیم..

مهندسین برتری هستن که .. درمورد این مسایل با دلایل خودشون و اعتقادات خودشون مطلب بزارن...

موفق باشید.. متشکرم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

روزه عملی است عبادی که طی‌ آن مسلمانان در ماه رمضان از اذان صبح تا اذان مغرب هیچ چیزی نمی‌خورند و نمی‌آشامند. در طی‌ سالها، به ویژه سالهای اخیر نقل قول‌ها و حواشی زیادی در مورد خواص یا مضرات روزه شنیده ایم. در ادامه سعی‌ می‌کنیم توضیحات و توصیه‌هایی در این زمینه ارائه کنیم.

در ابتدا لازم است روزه را عملی‌ از شیوه زندگی‌(lifestyle) بدانیم. روزه نیز مانند گیاه‌خواری، خام‌خواری، رژیم‌های پُر پروتئینِ طولانی مدت و غیره؛ یک انتخاب است. همچنین تا کنون مطالعات زیادی در این زمینه انجام نشده و بحث "خوب یا بد بودن" در میان نیست. چه در زمینه مضرات و چه در زمینه فواید، مطلب بسیاری گفته شده که پاسخ دادن به همه آنها زمان طولانی می‌طلبد و بعضاً بسیار تخصصی است. در اینجا به اختصار به برخی‌ از شایعات می‌پردازیم.

در مورد "مضرات" روزه، مرگ سلول‌های مغزی یکی‌ از شایعات گسترده است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در توجیه این ادعا علم و سفسطه آمیخته شده و به اشتباه اینگونه نتیجه گیری می‌کنند. بدن در بازه طولانی عدم دریافت مواد قندی (مانند روزه) از چربی‌ و پروتئین برای تولید انرژی استفاده می‌کند. در هنگام روزه داری، کبد میتواند قند خون را برای مدت طولانی‌ در محدوده مناسب برای فعالیت مغز، بالا نگاه دارد. بدن انسان میتواند مدتی‌ بسیار بیشتر از ۱۷-۱۸ ساعت روز داری را بدون دریافت انرژی سپری کند (که البته بستگی به شرایط متفاوت، میزان مصرف انرژی و موارد دیگر دارد). در ضمن، مرگ سلول‌های مغزی به این راحتی‌ اتفاق نمی‌افتد. مواردی دیگری نظیر زخم معدی، پانکراتیت، "خودخواری و از بین رفتن بافت‌ها" ،"دیوانه شدن هورمون‌ها" و دیگر استدلال‌ها همگی‌ نتیجه برداشت افراد غیر متخصص از مطالب علمی‌ است.

متاسفانه تعداد مطالعات انجام شده بر روی روزه چندان زیاد نیست.در یک مطالعه متاآنالیز توسط دکتر فریدون عزیزی و همکاران (از پزشکان با تجربه و ریاست پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم ایران)پس از بررسی‌ ۱۱۳ مقاله از ژورنال های بین المللی و محلی بین سال‌های ۱۹۶۰ تا ۲۰۰۹ نتیجه زیر به دست آمد:

"اگرچه روزه گیری در رمضان برای همه افرادِ سالم، ایمن و بی‌ خطر است، افرادی که مبتلا به بیماری هستند باید با پزشک خود در مورد روزه گرفتن مشورت کنند". در این مطالعه دیده شد که روزه گرفتن (۱۳ تا ۱۸ ساعت بسته به طول روز) اثر جانبی بر قلب، ریه، کبد، کلیه، چشم، پروفایل خونی، و عملکرد هورمونی و عصبی (افراد سالم) ندارد.

همچنین در مطالعه از دکتر لاریجانی در مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دیده شد که روزه داری در برخی موارد مطالعه شده (

) می‌تواند مفید باشد اما در مورد بیماران دیابتی نیازمند پژوهش بیشتر و آموزش جدی بیمارانی‌ست که قصد روزه‌داری دارند.

اثر روزه بر بدن شما بستگی به رفتار تغذیه‌ای شما دارد. مواردی مانند درمان و پیشگیری از سرطان، شادابی پوست، درمان بیماری‌های گوارشی و غیره (با کمک روزه‌داری)؛ همگی بی‌پایه و اساس بوده و حتی ممکن است در افرادی که به این بیماری‌ها مبتلا هستند، عوارضی ایجاد کند.

تنها موارد ذکر شده در مقالات به عنوان فواید روزه در صورت کاهش وزن رخ می‌دهد. این اثرات مطلوب صرفاً مختص روزه داری نیست و رژیم های غذایی علمی نیز این اثرات مطلوب را بر بدن می گذارند.در صورتی که فرد بعد از مدت روزه داری دچار افزایش وزن شود (اتفاقی‌ که در جامعه ما دور از ذهن نیست) می‌تواند باعث افزایش چربی‌‌های خون، قند ناشتا و مشکلات دیگر شود.

از نگرانی های متخصصان در روزه داری طولانی مدت به ویژه در فصول و مناطق گرم، آسیب کلیوی است. کمبود آب میتواند در بسیاری از ارگان‌ها و سیستم‌های بدن اخلال ایجاد کند که "کلیه" یکی از آنهاست و در افراد مستعد امکان تشکیل سنگ‌های کلیوی وجود دارد. در صورتی که روزه می‌گیرید بهتر است مصرف آب و سبزیجات خود را افزایش و فعالیت خود را کاهش دهید. هم چنین استفاده از روزه به عنوان ابزار کاهش وزن توصیه نمی‌شود و میتواند باعث عوارض شود. روزه در مبتلایان به بیماری‌هایی نظیر دیابت (به ویژه نوع 1)، انواع اختلالات کلیوی، بیماری‌های کبدی، قلبی و خونی، بیماری‌های عصبی، افراد کم وزن (علیرغم رسیدن به سن تکلیف)، زنان باردار و دیگر شرایط خاص ممکن است باعث عوارض جدی شود.

*نکته مهم: تمام آنچه در مزایای روزه‌داری گفته شده برای افراد سالم و یا تحت نظر پزشکان و متخصصین تغذیه بوده است. روزه‌داری بدون مشورت با پزشک و بررسی رفتار تغذیه شما (قبل و در طول ماه رمضان) می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری در پی داشته باشد. بهتر است روزه را به چشم عبادت ببینید و اگر به دنبال راهی برای کاهش وزن یا بهبود بیماری خاصی هستید روش‌های علمی، تست شده و مناسبی برای این کار وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود اگر قصد روزه گرفتن دارید با پزشک و متخصص تغذیه مشورت کنید.

• Like 6
لینک به دیدگاه
روزه عملی است عبادی که طی‌ آن مسلمانان در ماه رمضان از اذان صبح تا اذان مغرب هیچ چیزی نمی‌خورند و نمی‌آشامند. در طی‌ سالها، به ویژه سالهای اخیر نقل قول‌ها و حواشی زیادی در مورد خواص یا مضرات روزه شنیده ایم. در ادامه سعی‌ می‌کنیم توضیحات و توصیه‌هایی در این زمینه ارائه کنیم.

در ابتدا لازم است روزه را عملی‌ از شیوه زندگی‌(lifestyle) بدانیم. روزه نیز مانند گیاه‌خواری، خام‌خواری، رژیم‌های پُر پروتئینِ طولانی مدت و غیره؛ یک انتخاب است. همچنین تا کنون مطالعات زیادی در این زمینه انجام نشده و بحث "خوب یا بد بودن" در میان نیست. چه در زمینه مضرات و چه در زمینه فواید، مطلب بسیاری گفته شده که پاسخ دادن به همه آنها زمان طولانی می‌طلبد و بعضاً بسیار تخصصی است. در اینجا به اختصار به برخی‌ از شایعات می‌پردازیم.

در مورد "مضرات" روزه، مرگ سلول‌های مغزی یکی‌ از شایعات گسترده است.

در توجیه این ادعا علم و سفسطه آمیخته شده و به اشتباه اینگونه نتیجه گیری می‌کنند. بدن در بازه طولانی عدم دریافت مواد قندی (مانند روزه) از چربی‌ و پروتئین برای تولید انرژی استفاده می‌کند. در هنگام روزه داری، کبد میتواند قند خون را برای مدت طولانی‌ در محدوده مناسب برای فعالیت مغز، بالا نگاه دارد. بدن انسان میتواند مدتی‌ بسیار بیشتر از ۱۷-۱۸ ساعت روز داری را بدون دریافت انرژی سپری کند (که البته بستگی به شرایط متفاوت، میزان مصرف انرژی و موارد دیگر دارد). در ضمن، مرگ سلول‌های مغزی به این راحتی‌ اتفاق نمی‌افتد. مواردی دیگری نظیر زخم معدی، پانکراتیت، "خودخواری و از بین رفتن بافت‌ها" ،"دیوانه شدن هورمون‌ها" و دیگر استدلال‌ها همگی‌ نتیجه برداشت افراد غیر متخصص از مطالب علمی‌ است.

متاسفانه تعداد مطالعات انجام شده بر روی روزه چندان زیاد نیست.در یک مطالعه متاآنالیز توسط دکتر فریدون عزیزی و همکاران (از پزشکان با تجربه و ریاست پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم ایران)پس از بررسی‌ ۱۱۳ مقاله از ژورنال های بین المللی و محلی بین سال‌های ۱۹۶۰ تا ۲۰۰۹ نتیجه زیر به دست آمد:

"اگرچه روزه گیری در رمضان برای همه افرادِ سالم، ایمن و بی‌ خطر است، افرادی که مبتلا به بیماری هستند باید با پزشک خود در مورد روزه گرفتن مشورت کنند". در این مطالعه دیده شد که روزه گرفتن (۱۳ تا ۱۸ ساعت بسته به طول روز) اثر جانبی بر قلب، ریه، کبد، کلیه، چشم، پروفایل خونی، و عملکرد هورمونی و عصبی (افراد سالم) ندارد.

همچنین در مطالعه از دکتر لاریجانی در مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دیده شد که روزه داری در برخی موارد مطالعه شده (

) می‌تواند مفید باشد اما در مورد بیماران دیابتی نیازمند پژوهش بیشتر و آموزش جدی بیمارانی‌ست که قصد روزه‌داری دارند.

اثر روزه بر بدن شما بستگی به رفتار تغذیه‌ای شما دارد. مواردی مانند درمان و پیشگیری از سرطان، شادابی پوست، درمان بیماری‌های گوارشی و غیره (با کمک روزه‌داری)؛ همگی بی‌پایه و اساس بوده و حتی ممکن است در افرادی که به این بیماری‌ها مبتلا هستند، عوارضی ایجاد کند.

تنها موارد ذکر شده در مقالات به عنوان فواید روزه در صورت کاهش وزن رخ می‌دهد. این اثرات مطلوب صرفاً مختص روزه داری نیست و رژیم های غذایی علمی نیز این اثرات مطلوب را بر بدن می گذارند.در صورتی که فرد بعد از مدت روزه داری دچار افزایش وزن شود (اتفاقی‌ که در جامعه ما دور از ذهن نیست) می‌تواند باعث افزایش چربی‌‌های خون، قند ناشتا و مشکلات دیگر شود.

از نگرانی های متخصصان در روزه داری طولانی مدت به ویژه در فصول و مناطق گرم، آسیب کلیوی است. کمبود آب میتواند در بسیاری از ارگان‌ها و سیستم‌های بدن اخلال ایجاد کند که "کلیه" یکی از آنهاست و در افراد مستعد امکان تشکیل سنگ‌های کلیوی وجود دارد. در صورتی که روزه می‌گیرید بهتر است مصرف آب و سبزیجات خود را افزایش و فعالیت خود را کاهش دهید. هم چنین استفاده از روزه به عنوان ابزار کاهش وزن توصیه نمی‌شود و میتواند باعث عوارض شود. روزه در مبتلایان به بیماری‌هایی نظیر دیابت (به ویژه نوع 1)، انواع اختلالات کلیوی، بیماری‌های کبدی، قلبی و خونی، بیماری‌های عصبی، افراد کم وزن (علیرغم رسیدن به سن تکلیف)، زنان باردار و دیگر شرایط خاص ممکن است باعث عوارض جدی شود.

*نکته مهم: تمام آنچه در مزایای روزه‌داری گفته شده برای افراد سالم و یا تحت نظر پزشکان و متخصصین تغذیه بوده است. روزه‌داری بدون مشورت با پزشک و بررسی رفتار تغذیه شما (قبل و در طول ماه رمضان) می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری در پی داشته باشد. بهتر است روزه را به چشم عبادت ببینید و اگر به دنبال راهی برای کاهش وزن یا بهبود بیماری خاصی هستید روش‌های علمی، تست شده و مناسبی برای این کار وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود اگر قصد روزه گرفتن دارید با پزشک و متخصص تغذیه مشورت کنید.

لـــــــــــــــــــــــــــــــــــایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــ:a030::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان با توجه به قوانین سایت به توصیه این بنده حقیر گوش فرا بدید تا رستگار شوید.:banel_smiley_4:

با اعتقادات همدیگر کاری نداشته باشید و به چالش نکشونید .:w16:

رعایت کنید لطفاً در صورت عدم رعایت خودم میام رعایت میکنم:banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه

عاقا من یه چند تا سوال داشتم و فکر کنم قبلا هم اشاره کرده بودم که هیچ وقت سعی نکنیم اطلاعاتی رو فقط با کپی پیس بذاریم و برایش هم ادعایی کنیم و مدعی ان شویم که در این موضوع متخصصیم....دوست عزیز، با وجود اینکه زیاد وقت انلاین شدن رو در سایت ندارم اما شاهد کنش های نا مورد شما و دخالتتون در تمام موارد شدم .عزیزم جایی که در حوزه اختیارات شما نیست دخالتی نکنید و عقاید دوستان رو به چالش نکشید .دوستی اگر پستی میزند تراکتور وار پشت سرش پست نذارید , عزیزم باور کن اینها نشانه سطح معلومات شما رو نمیرسونه .فقط کافیه از نظرات دیگران استقبال بشه و اگر جوابی منطقی داریم ارائه بدیم.

تنها در این جهت این پست رو زدم چون تنها سایت داخلی است که بهش سر میزنم و برام خیلی با ارزشه .چه مدیران سایت که اکثرا از دوستان قدیمین و چه کاربرانی که با دانش و تخصصشان در سایت همکاری میکنند.

موفق باشید:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

و اما موضوع اصلی تاپیک......

83درصد خــون، 75درصد عـضـلات،74درصد مــغز، 22درصد استخوانها و 25 درصد چربيهاي بدن از آب تشكيل شده است. اگر 10درصد از آب بدن از دست برود، بسيار خطرناك است و اگر به ميزان 20 تا 30 درصد آب بدن از دست برود ، شخص بی چون و چرا از بین میره....و تا اینجا خیلی شفافه دیگه:banel_smiley_4:

پ ن .. تا ده دقیقه دیگه باید برم سر کار و برگشتم کامل در این مورد توضیحاتی خواهم داد برای دوستان ضمن پاک شدن این خط حاشیه ای و در ضمن امیدوارم کپی پیس بعد این اشاره ام زده نشه:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...