رفتن به مطلب

توصیه هایی در مورد تغذیه ماه رمضان

ارسال های توصیه شده

من همیشه سر اینکه بهمون میگن روزه سلامتی میاره.. ولی درعین حال برعکسش هم وجود داره..

روزه گرفتن.. سلامتی میاره درعین حال که شما اداب غذاییتونم رعایت کنید. تا بتونید این اب بدنتون از دست نره.. اونم با یه سری سبزیجات و غذاهایی که میتونه کمک کنه..

مهدی جان. من اصراری ندارم به کسی که میتونه یا نمیتونه روزه بگیره. من شاید امسال اصلا قسمت نشه بتونم روزه بگیرم.. ولی وقتی مباحث پزشکی با مذهبی درهم امیخته میشه.. دیگه بحثی نمیمونه حتی من پزشک حتی من طب سنتی.. هرچقدر مدارک علمی داشته باشم.. باز نمیتونم دلیلی و سندیتی برای این قضیه بیارم.. که روزه نگیرید.. یا اینکه مگه میشه روزه نگرفت...

ولی به این معتقدم.. که انسان درروز میتونه هشت لیوان اب رو استفاده کنه تا بدنش کم نیاره درصورتی که.. اداب غذاییشم رعایت کنه..

-میتونه تامین کنه درصورتی که تغذیه مناسب داشته باشه.. که بحثش جداست

-درمورد سرویس های بهداشتی هم.. بله.. انسان بدنش مثل چرخ گوشت میمونه وقتی شما. سحری چیزی میخورید و مواد زاید رو تخلیه نمیکنه موقع خوردن حتی یک عدد خرما.. این اررو به شما داده میشه.. که به دستشویی روید. یا اصلا چیزی نمیخورید گرما باعث این میشه اب بدنتون به مثانه فشار وارد بشه وما رو وادار به ادرار کردن کنه...

- تحمل کردن بستگی به بنیه بدن هر فردداره.. که چقدر میتونه تحمل کنه. و چقدر میتونه این رو دربدنش پرورش بده..

-یکی از دلایلی که میشه گفت در طب سنتی کاربرد داره اینه ..موقع که اب به بدن نمیرسه اب موجود دربدن باعث میشه سموم بدن از کبد خارج بشه.. و نقش بی ابی بهتر عمل میکنه در سموم بدن.

- کریستالهای کلسیمی .. بستگی به تغذیتون داره .. کریستالهای کلیسیمی درصورتی بوجود می اید که شما از اب کلر دار و بدون تصفیه استفاده میکنید.. بله ایجاد میشه.. ولی نسبت به یه سری بیماریها کمتره...

این هم از جواب های شما. از اول سوالتونو درست بپرسید بدون بی احترامی و حاشیه.. و توجیه.. چرا جواب ندم. با عشق هم جواب میدم..

بهتم گفتم شما که دیگه جای خود داشتید.. در دوستی من..

موفق باشید.:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من همیشه سر اینکه بهمون میگن روزه سلامتی میاره.. ولی درعین حال برعکسش هم وجود داره..

روزه گرفتن.. سلامتی میاره درعین حال که شما اداب غذاییتونم رعایت کنید. تا بتونید این اب بدنتون از دست نره.. اونم با یه سری سبزیجات و غذاهایی که میتونه کمک کنه..

مهدی جان. من اصراری ندارم به کسی که میتونه یا نمیتونه روزه بگیره. من شاید امسال اصلا قسمت نشه بتونم روزه بگیرم.. ولی وقتی مباحث پزشکی با مذهبی درهم امیخته میشه.. دیگه بحثی نمیمونه حتی من پزشک حتی من طب سنتی.. هرچقدر مدارک علمی داشته باشم.. باز نمیتونم دلیلی و سندیتی برای این قضیه بیارم.. که روزه نگیرید.. یا اینکه مگه میشه روزه نگرفت...

ولی به این معتقدم.. که انسان درروز میتونه هشت لیوان اب رو استفاده کنه تا بدنش کم نیاره درصورتی که.. اداب غذاییشم رعایت کنه..

-میتونه تامین کنه درصورتی که تغذیه مناسب داشته باشه.. که بحثش جداست

-درمورد سرویس های بهداشتی هم.. بله.. انسان بدنش مثل چرخ گوشت میمونه وقتی شما. سحری چیزی میخورید و مواد زاید رو تخلیه نمیکنه موقع خوردن حتی یک عدد خرما.. این اررو به شما داده میشه.. که به دستشویی روید. یا اصلا چیزی نمیخورید گرما باعث این میشه اب بدنتون به مثانه فشار وارد بشه وما رو وادار به ادرار کردن کنه...

- تحمل کردن بستگی به بنیه بدن هر فردداره.. که چقدر میتونه تحمل کنه. و چقدر میتونه این رو دربدنش پرورش بده..

-یکی از دلایلی که میشه گفت در طب سنتی کاربرد داره اینه ..موقع که اب به بدن نمیرسه اب موجود دربدن باعث میشه سموم بدن از کبد خارج بشه.. و نقش بی ابی بهتر عمل میکنه در سموم بدن.

- کریستالهای کلسیمی .. بستگی به تغذیتون داره .. کریستالهای کلیسیمی درصورتی بوجود می اید که شما از اب کلر دار و بدون تصفیه استفاده میکنید.. بله ایجاد میشه.. ولی نسبت به یه سری بیماریها کمتره...

این هم از جواب های شما. از اول سوالتونو درست بپرسید بدون بی احترامی و حاشیه.. و توجیه.. چرا جواب ندم. با عشق هم جواب میدم..

بهتم گفتم شما که دیگه جای خود داشتید.. در دوستی من..

موفق باشید.:icon_gol:

خب با فرض صحت این جواب که به منبع علمی معتبری هم اشاره نکرده به این نیجه میرسیم

روزه برای عده معدودی از افراد مناسبه

افرادی که دارای بنیه مالی برای خرید مواد غذایی خاص باشن

افرادی که شرایط فیزیکی کاملا سالم و مزاج فوق العاده داشته باشن

در مجموع کسی میتونه روزه بگیره تو تست خلبانی قبول بشه و وضع مالی مناسبی هم داشته باشه

برای اولین بار هم شنیدم که بی آبی باعث دم سموم بدن میشه

پ ن : من بی احترامی بهت نکردم یادم نمیاد چیزی گفته باشم که بی احترامی محسوب میشه این حسی هم که داری شاید بخاطر اینه که نقد پذیریت خیلی پایینه که باعث شده احساس ناراحتی بهت دست بده والا تو این فروم من نظر خیلی هارو نقد کردم و خیلی ها هم منو به چالش کشیدن اما دوستی هامون برقرار بوده

• Like 1
لینک به دیدگاه
والا بااین مقالاتی که شما خوندید وخطراتشو ذکر کردین ما باید سالانه چندین میلیون کشته میدادیم ...بابا این همه دارن روزه میگیرن .حالا یا ازروی هر عقیده ای که دارن .الان 1400ساله والا ما تاحالا نشنیدیم بگن طرف به خاطر نرسیدن آب به بدنش مرده ....

بله سالانه میلیون ها نفر هم روزی میلیاردها نخ سیگار استفاده می کنن و با توجه به مضرات سیگار روزی میلیون ها نفر باید بمیرن:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب با فرض صحت این جواب که به منبع علمی معتبری هم اشاره نکرده به این نیجه میرسیم

روزه برای عده معدودی از افراد مناسبه

افرادی که دارای بنیه مالی برای خرید مواد غذایی خاص باشن

افرادی که شرایط فیزیکی کاملا سالم و مزاج فوق العاده داشته باشن

در مجموع کسی میتونه روزه بگیره تو تست خلبانی قبول بشه و وضع مالی مناسبی هم داشته باشه

برای اولین بار هم شنیدم که بی آبی باعث دم سموم بدن میشه

پ ن : من بی احترامی بهت نکردم یادم نمیاد چیزی گفته باشم که بی احترامی محسوب میشه این حسی هم که داری شاید بخاطر اینه که نقد پذیریت خیلی پایینه که باعث شده احساس ناراحتی بهت دست بده والا تو این فروم من نظر خیلی هارو نقد کردم و خیلی ها هم منو به چالش کشیدن اما دوستی هامون برقرار بوده

عزیزم میخوای روزه نگیری بهونه نیار.. به خلبان و این چیزا هم ربطش نده.

و اینکه کسایی روزه میگیرن که مواد غذایی بنیه شو داشته باشد.. چه ربطی داشت..دل پری اگه از جامعه داری اون بحثش جداست..

باز دل پری از زندگی داری اونم بحثش جداست..

اگه نه دل پری از روزه گرفتن داری اونم بحثش جداشت..

همه چی رو بهم خوب داری ربط میدی.. سراینکه خودتو توجیه کنی...:ws38:.

نقدپذیریم خیلی پایینه جالبه.. کی به کی میگه..

من دوستانی رو برمیگزینم که اداب و احترام رو بلد باشن.. و اداب و احترام رو به چیزی نسبت ندن.. مثال رک گویی که فکر میکنید رک گویی یعنی بی احترامی تام...نه دراشتباهی..

مگه نرفتی دکتر ،دکتر بهتون گفت باید اینکاررو کنید ازش میپرسید.. سوالتونو که به منبع و دلیل خاصی احتیاج نداشته باشید...

شما حوزه علمیه رو.. سوادمنو.. مطالبی که درموردش گذاشتیمو .. همه رو زیر سوال بردی.. چرا چون دلیلی نمیبینی که روزه بگیری...خوب نگیر... کسی اجبارت نکرده...:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوشبختانه من به منابع کاملا موثق اعتماد دارم منابعی که ناشی از تجربیات و آزمایش های علمی باشه نه منابعی درخصوص جن و پری و رودخانه های شیروعسل:a030:

شما مسلمونی ؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما مسلمونی ؟؟؟؟

لطفا این بحث هارو اینجا راه نندازید.. یعنی چی این حرفا مسلمونی غیرمسلمونی اونم تو تاپیک پزشکی.... به خدا..

من زبونم مو دراورد که اینجا رو با دفتر سوالات شرعی و احکام شرعی اشتباه گرفتید...

دیگه بحث رو تموم کنید...

:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیزم میخوای روزه نگیری بهونه نیار.. به خلبان و این چیزا هم ربطش نده..

من دوستانی رو برمیگزینم که اداب و احترام رو بلد باشن.. و اداب و احترام رو به چیزی نسبت ندن.. مثال رک گویی که فکر میکنید رک گویی یعنی بی احترامی تام...نه دراشتباهی..

مگه نرفتی دکتر ،دکتر بهتون گفت باید اینکاررو کنید ازش میپرسید.. سوالتونو که به منبع و دلیل خاصی احتیاج نداشته باشید...

شما حوزه علمیه رو.. سوادمنو.. مطالبی که درموردش گذاشتیمو .. همه رو زیر سوال بردی.. چرا چون دلیلی نمیبینی که روزه بگیری...خوب نگیر... کسی اجبارت نکرده...:a030:

دقیقا با حرفاتون موافقم

• Like 1
لینک به دیدگاه
فعلا ایشون فکر کردن شما منی.. جالبهههه... یکی با چندتا یوزر میاد.. فکر کرده همه مثل خودشونه.:ws37:

واااااااااااااا ، چه آدم کوته فکری ، واقعا متاسفم:icon_pf (34): ، دیگه آدم نمیدونه چی بگه

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیزم میخوای روزه نگیری بهونه نیار.. به خلبان و این چیزا هم ربطش نده..

میگم منبع بده مقاله علمی بیار من لینک حداقل سی مورد مقاله civilica بهت دادم بعد اسمون ریسمون میبافی انتظار داری بگم تو راس میگی؟:w58:

لینک به دیدگاه
چه طرز حرف زدنه آقا ، احترام خودتو نگهدار

فک میکنم تو باید احترام خودتو نگه داری چون تا جایی که میدونم طبق اصل 21 قانون اساسی تفتیش عقاید جرمه:ws38:

لینک به دیدگاه
واااااااااااااا ، چه آدم کوته فکری ، واقعا متاسفم:icon_pf (34): ، دیگه آدم نمیدونه چی بگه

جن و انس رو به کمک بطلب شاید مقاله ای که خواستم برام پیدا کنی منو از کوته فکری در بیاری:ws3:

لینک به دیدگاه
میگم منبع بده مقاله علمی بیار من لینک حداقل سی مورد مقاله civilica بهت دادم بعد اسمون ریسمون میبافی انتظار داری بگم تو راس میگی؟:w58:

نه انتظار ندارم شما فکر کنی من راس میگم. من منبع هم بیارم.. برای شما که میخوای خودتو توجیه کنی کمه.. اینو بدون.. بعدشم.. شما نه تو.. با ابجیت حرف نمیزنی..:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

منبعت قرآن معتبرترین منبع عالم

• Like 1
لینک به دیدگاه
جن و انس رو به کمک بطلب شاید مقاله ای که خواستم برام پیدا کنی منو از کوته فکری در بیاری:ws3:

ما متوجه نشدیم. میخوای دلیل 18لیوان اب رو متوجه بشی یا مقاله میخوای که درستو پاس کنی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخشيد كه پابرهنه اومدم وسط دعواتون

اما بنظرم درست نيست باهم اينجوري بحث كنيد اون هم تواين انجمن و تواين تاپيك كه هيچ ربطي به بحثهاي اعتقادي و... نداره

ببينيد ازكجابه كجارسيديد؟؟؟

لطفا تمومش كنيد تازنگ نزدم110:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما متوجه نشدیم. میخوای دلیل 18لیوان اب رو متوجه بشی یا مقاله میخوای که درستو پاس کنی:ws3:

نه خیلی سادس یه مقاله در مورد مزایای نخوردن آب به مدت 18 ساعت بلکم از کوته فکری دربیام:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...