آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ یادشون بخیر،تلویزیون سیاه سفید،فقط شبکه یک دو داشت. 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ یادشون بخیر،تلویزیون سیاه سفید،فقط شبکه یک دو داشت. دقیقا یادش بخیر... صمیمیتم بیشتر بود.. 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ یادشون بخیر،تلویزیون سیاه سفید،فقط شبکه یک دو داشت. چند سالته مگه مگه دیدی ؟ 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ چند سالته مگه مگه دیدی ؟ فکر کنم سی به بالاست... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ مرسی از دعوت... ولی با اینکه ندیدم از اینا ولی جالب و دوست داشتنی هستن که تو اتاقمم دکور گذاشتم... 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ چند سالته مگه مگه دیدی ؟ اره بابا دیدم،هم سنای من فسیل شدن رفتن زیر خاک تبدیل به نفت طلای سیاه شدن من قاچاقی زندگی میکنم. 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ فکر کنم سی به بالاست... نه بابا سی زیاد چه خبره. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ خواهش میکنم ممنونم از دوستانی که دعوتمو پذیرفتن امیدوارم خوشتون اومده باشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده