رفتن به مطلب

وزیر کشور: 95درصد بانوان به حجاب معتقدند


Lean

شما به حجاب معتقدید  

17 کاربر تاکنون رای داده است

  1. 1. شما به حجاب معتقدید



ارسال های توصیه شده

گروه سياسي: وزیر کشور گفت: بر اساس نظرسنجی بسیج سازندگی 95 درصد بانوان به اخلاق، اعتقادات و حفظ حجاب معتقدند و سازمان تبلیغات اسلامی نیز بر آن صحه گذاشته است.

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD] n00046239-b.jpg

 

 

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه سؤال از وزیر کشور که توسط علی مطهری مطرح شد گفت: بنده هم مثل شما نمایندگان و آقای مطهری نسبت به مسائل فرهنگی و اعتقادی حساسیت زیادی دارم به‌نحوی که خود را محدود به قانون هم نمی‌دانم. وی تأکید کرد که شهادت می‌دهم شخص رئیس جمهور و دولت نسبت به مسئله حجاب و عفاف حساسیت خاصی دارند. رئیس جمهوری خواستار فعال‌تر شدن دستگاه‌های مسئول هستند. وی با اشاره به تصاویر بانوان ساپورت‌پوش که از مونیتورهای خانه ملت پخش شد گفت: باید از وضعیت پوشش‌های بانوان تحلیل درستی ارائه شود. نباید با پخش چند خانم بدحجاب که ساپورت هم در پا دارند این‌گونه عفت و ارزش‌های عمومی جامعه را زیر سؤال ببریم. بر اساس نظرسنجی که بسیج سازندگی در این خصوص انجام داده است 95 درصد بانوان کشور به اخلاق، اعتقادات و حفظ حجاب معتقدند و سازمان تبلیغات اسلامی نیز این نظرسنجی را تأیید کرده است.

 

وزیر کشور بانوان کشور را به چند دسته تقسیم کرد و افزود: افراد عامل و معتقد که اکثریت بانوان کشور را تشکیل می‌دهند، افرادی که به عفاف و حجاب معتقد ولی اهل تساهل و تسامح هستند، افرادی که به حجاب و عفاف معتقد نیستند ولی ادب اجتماعی را رعایت می‌کنند و دسته آخر بانوانی که اعتقادی به عفاف و حجاب نداشته و در عین حال به ادب اجتماعی نیز پایبند نیستند. رحمانی فضلی با اشاره به آمار نیروی انتظامی در برخورد با بانوان بدحجاب گفت: بر اساس گزارشی که صبح امروز به دستم رسید. تاکنون 220 هزار نفر به نیروی انتظامی برده شده و از آنها تعهد گرفته شده است. این اقدام باعث باز شدن پای 900 هزار نفر به کلانتری‌ها و دادسراها شده است. تأثیر این حضور در آینده این خواهد بود که حسن سابقه برای اشتغال و تحصیل این افراد صادر نخواهد شد.

 

وی با تأکید بر اینکه همه جامعه باید نسبت به حجاب و عفاف احساس مسئولیت کنند ادامه داد: گزارش نیروی انتظامی که طی سه ماه گذشته آماده شده است حکایت از دریافت 18785 تذکر به خانم بدحجاب، بازداشت 8629 خانم، 157 خانم توجیه، تعویض لباس و اخذ تعهد، معرفی 45 نفر به دادسرا، تذکر به 3770 مالک ماشین و برخورد با 5672 خودرو ناهی عفاف و حجاب است. وزیر کشور در پیشنهادی خواستار مبارزه با پدیده بی‌حجابی از طریق حمایت از خیره‌ها، NGOها و ثمن‌ها از طریق مشارکت با بخش خصوصی شد و از نمایندگان مجلس خواست تا ضمانت اجرایی قانون عفاف و حجاب را پیش‌بینی کند. رحمانی فضلی در ادامه با تأکید براینکه قانون عفاف و حجاب ضمانت اجرایی ندارد گفت : به عقیده بنده این قانون مجموعه‌ای از توصیه‌های فرهنگی، اعتقادی و اخلاقی است در حالی‌که مسائل فرهنگی پیچیده، چند وجهی و دارای علل مختلفی هستند. در قانون عفاف و حجاب مسئولیت پیگیری مسائل فرهنگی به 22 دستگاه محول شده است که وزارت کشور به همراه 21 دستگاه دیگر باید وضعیت فرهنگی کشور را به وضعیت قابل قبول متدینان جامعه برساند.

 

وی ادامه داد اما در قانون عفاف و حجاب هیچ بودجه‌ای برای این کار در نظر گرفته نشده است و دستگاه‌ها نیز هیچ بودجه‌ای ندارد. البته طی سال‌های گذشته از محل منابع قرآنی 15 میلیارد تومان به این امر اختصاص یافت که محقق نشد. رحمانی فضلی تصریح کرد: ما در وزارت کشور مجموعه‌ی قوانین و مقررات حوضه فرهنگی را احصاء کردیم. قوانینی که توسط مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای فرهنگ عمومی کشور و ستاد صیانت قوانین تهیه و تصویب شده است. ما در وزارت کشور در قالب شورای اجتماعی این مسئولیت را دنبال کرده‌ایم و جلسات مستمری را تشکیل داده‌ایم.

 

وزیر کشور با تشریح اقدامات شورای اجتماعی وزارت‌خانه تحت امرش گفت: دستورالعمل ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را به دستگاه‌ها و سازمان‌ها ابلاغ کردیم، کانون‌های عفاف و حجاب را برای توسعه‌ی این فرهنگ بین جامعه به‌وجود آوردیم، کمیته لباس را تشکیل داده و ترویج فرهنگ و عفاف در دستگاه‌ها، سازمان‌ها، فرودگاه‌ها، فروشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی را با تعیین بازرسین ویژه‌ای دنبال کردیم. همچنین پوشش دانشجویان، توسعه‌ کتابخانه، حمایت از طرح نظارت و ارشاد همگانی و طرح ساماندهی آرایشگاه‌ها و طرح تولید لباس ایرانی – اسلامی را با همکاری اصناف دنبال نمودیم. وزیر کشور در عین حال خواستار سپردن وظیفه امر به معروف و نهی از منکر به مردم شد و افزود: ما در تابستان حضور در سواحل را دنبال کرده‌ایم. این کار در حوزه حفظ ارزش‌ها و اخلاق جامعه و همچنین نجات افراد در حال غرق شده دنبال کردیم که آمار خوبی به دست آمده است. در سال گذشته 29 نفر در سواحل غرق شدند که این عدد به 5 نفر کاهش یافت. همچنین در مجموع سال گذشته حدود 270 نفر در ساحل کشور غرق شدند که این عدد در سال جاری کاهش معناداری یافته است. رحمانی فضلی متذکر شد: وقتی موضوع فرهنگی مطرح می‌شود باید مجموعه رفتارها، اخلاقیات و اعتقادات و مسائل وابسته به آن نیز واکاوی شود به طور مثال اثر 1.3 میلیون معتاد کشور 6 میلیون نفر را به طور مستقیم درگیر کرده است که این مسئله بر افزایش نرخ طلاق تأثیر مستقیم گذاشته است.

  • Like 12
لینک به دیدگاه

آزادی های یواشکی بیانگر همه چیز هست :banel_smiley_4:

 

دلم واسه دخترا و خانم های این سر زمین میگیره ، واسه خودم ، واسه دوستام ، واسه کسایی که بی دلیل اسیر این بند شدن

گرمای 60 درجه و هزارتا لباس روی هم و روسری و چادر

که چی بشه؟

مگه سالها قبل چادر و روسری بود که خانمها امنیت داشتن ، والا امنیت و ارامش اون زمان بیشتر از حالا بود . حالا که همه چی یواشکی شده ، حالا که بی عفتی بیشتره .

هر چی انسان محدودتر بشه حریصتر میشه مثل حالا ... مثل حالا که لباس پوشیدنها عجیب غریب شده ، ارایشها وحشتناک شده ، گاهی پسرها رو با دخترها اشتباه میگیرن و ... متاسفم

  • Like 8
لینک به دیدگاه
بر اساس نظرسنجی بسیج سازندگی 95 درصد بانوان به اخلاق، اعتقادات و حفظ حجاب معتقدند و سازمان تبلیغات اسلامی نیز بر آن صحه گذاشته است.

 

یعنی کشته مرده ارگان برگزار کننده این نظر سنجیم:ws28:

  • Like 9
لینک به دیدگاه

اون 5 درصد هم منم که وقتی بیرون می رم گوشه موهامو برا دلبری بیرون می ندازم

موفق باشی وزیر کشوررر:ws3:

  • Like 10
لینک به دیدگاه
سوال میپرسی عزیزم؟ کی از روی فهمیدن صحبت کردن که اینبار دوم باشه ؟ :ws37:

 

خوب کسی تایید کرده!! اصن دیگه مو لای درزش نمیره :|

  • Like 5
لینک به دیدگاه

حتی اگه فرد به زور هم حجاب داشته باشه، وقتی از دل نباشه فایده ای نداره:icon_redface:

 

پوشش و حجاب هم امری شخصی هست... اما چنانچه باعث ایجاد آسیب اجتماعی بشه، موضوع اجتماعی میشه

اما در هر حال اگه منافع اجتماع رو به خطر نندازه، موضوع کاملا شخصی ای هست

  • Like 9
لینک به دیدگاه
بحث رو خواهشاً نه مذهبیش کنید نه سیاسی

 

وگرنه مجبور میشم با توجه به قوانین سایت عمل کنم

 

شاید صحبتم به تاپیک مربوط نباشه. اما سواله، چرا نباید بحثا نه سیاسی شه نه مذهبی؟ شما جونید و خوب میدونید جوونهای الان چه دغدغه ها و صحبتایی دارن ، صحبتی 90 درصد صحبتها و فکر جوونها چیزی غیر از سیاسی و مذهبی هست؟ مگه استقلال آزادی جمهوری اسلامی نیستیم؟ چرا ازادی بیان رو ازمون میگیرید ؟ دنیای واقعی سکوت دنیای مجازی هم سکوت؟ حرف زدن درموردش چه ضرری میرسونه؟

  • Like 8
لینک به دیدگاه

من به ححجاب معتقدم اما حجابم معمولیه

شاید حرفم ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما حجاب فقط پوشوندن مو نیست

اگه ما رفتارمون و نگاهمون در جامعه حجاب داشته باشه بهتره تا اینکه چادر سر کنیم و نگاهمون و حرفمون بی حجاب باشه:icon_gol:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
شاید صحبتم به تاپیک مربوط نباشه. اما سواله، چرا نباید بحثا نه سیاسی شه نه مذهبی؟ شما جونید و خوب میدونید جوونهای الان چه دغدغه ها و صحبتایی دارن ، صحبتی 90 درصد صحبتها و فکر جوونها چیزی غیر از سیاسی و مذهبی هست؟ مگه استقلال آزادی جمهوری اسلامی نیستیم؟ چرا ازادی بیان رو ازمون میگیرید ؟ دنیای واقعی سکوت دنیای مجازی هم سکوت؟ حرف زدن درموردش چه ضرری میرسونه؟

 

میبینم که دیگه نمیبینم:vahidrk:

 

دوستان ما همه زیر مجموع قانون جمهوری اسلامی ایران هستیم و این قانون یه سری مبانی برای خودش مثل همه سیستم ها ترسیم کرده که انجمن رو هم در بر میگیره این انجمن پایه و اساسش علمی نه سیاسی و مذهبی ولی با توجه به سلایقی که بین بچه ها هست انجمن این اجازه رو با توجه به تعریف سیستم به بچه ها میده که در رابطه با اونای که خط قرمز سیستم نیست بحث کنن ولی متاسفانه و متاسفانه یه سری از افراد تا فضا رو باز میبینن شروع به توهین و این جور مسائل میکنن و اعتقادات و عقاید دیگران رو زیر سوال میبرن که اینجاست که هم برای انجمن مشکل ساز میشه همه برای خود فرد خاطی در این صورت ما سعی میکنیم این اتفاق نیوفته......آزادی بیان تو هر نقطه از دنیا یه تعریف داره و ما نباید فراموش کنیم که در هر جا نسبت به آزادی بیان اونجا باید بحث بشه و نقد کرد .

 

اگر میبینید گاهاً ما پستی رو حذف میکنیم فقط از روی قانون و تعریفی هست که برامون شده وگرنه شاید شخص مدیر نظرش با اون پست یکی باشه ولی دلیل بر عدم اعمال قانون نمیشه

 

امید است همگی موفق و موید باشن

  • Like 7
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...
×
×
  • اضافه کردن...