ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ [h=3]موش صحرایی در مو های دختر نوجوان که به مدت دوماه در طول روز با هم هستند[/h] یک دختر نوجوان اهل زیمبابوه به یک موش کوچک صحرایی اجازه داده است تا در میان موهای او زندگی کند. این دختر ۱۶ ساله و والدینش موش کوچک را در حالی که به شدت زخمی بود پیدا کردند وبعد از نگهداری از او هنگامیکه کمی حالش بهتر شد موهای بلند دخترک را برای زندگی انتخاب کرد. آنها ۲ ماه است که در تمام مدت شبانه روز با هم هستند و تنها هنگام خو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ب و دوش گرفتن موش کوچک موهای او را ترک میکند. این دختر بچه میگوید : وقتی او را پیدا کردیم در حال مرگ بود و چند روز از تولدش میگذشت، او خیلی زود رو به بهبودی رفت و موهای مرا برای زندگی انتخاب کرد. از اینکه او همواره در کنار من است خوشحالم و احساس ناراحتی نمیکنم. او اکنون مثل یکی از اعضای خانواده ماست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موش در موهای دختر نوجوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موش در موهای دختر نوجوان 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ یا خدا :w58: حالا جا قحط بود؟! اما موشه نازه ها نه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ حالا ما بودیم هزار و یه جور مرض گرفته بودیم 7 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ این موشه یا سنجاب ؟؟؟ وژدانن خوشگله 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ حالا ما بودیم هزار و یه جور مرض گرفته بودیم ما بودیم هزار ویک جور انگ کثیفی بهمون میزدن :/ 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ این موشه یا سنجاب ؟؟؟ وژدانن خوشگله من از طرف موشه سپاسگذاری مینمایم الان اعتماد به سقف موشه در حد فیل هستش 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ یا امامزاده بیژن الهم........... کی بیژن 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ نه خداییش خیلی باحاله.... من و داداشم تو یه خونه با هم نمیسازیم....بعد اینا مستراح هم با هم میرن (گلاب به روتون)..... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ نه خداییش خیلی باحاله.... من و داداشم تو یه خونه با هم نمیسازیم....بعد اینا مستراح هم با هم میرن (گلاب به روتون)..... یکیشون نه چون داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده