black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر، ۱۳۹۳ fakur۱ گفته است: اینا همش درست.دلیل اینکه من این موضوع رو طرح کردم اینه : ما توجهی به اتدیشه های شخصی خودمون نمیکنم و همه آنچه تو ذهنمون میگذره اندیشه های تحمیلی است . یه روز دعوت میشیم که به داعش فکر کنیم یه روز به تفاوتهای گوشی های موبایل می اندیشیم یه روز همش به اراجیف دیگران گوش میسپاریم حالا به من بگو : فاصله ما با اندیشه واقعی تا کجاست و مقصر کیه و چرا؟ يك متن بالا بلند نوشتم ! پاكش كردم اينو مينويسم : مقصر اصلي خود آدما هستند ! خودمون ... از مشكلي ها فردي شروع ميشه تا بشه مشكل اجتماعي ، منطقه اي ، جهاني و تاريخ بشري ! من تاريخ پر افتخاري براي بشريت نميبينم ! متاسفانه ... نقاط پر افتخارش خيلي كمه ... فاصله ما چقدره ؟؟ سوال خيلي سختيه ... خيلي سخت ! فقط ميتونم بگم فاصله زياده همين كه هزاران سال زندگي بشري مستند بر كشفيات تاريخي ! هنوز نتونسته ما رو به هدف برسون و هنوز خيلي ها توي دنيا نميدونم كجا هستند ؟ كي هستن ؟؟ و براي چي هستند ؟؟ همين كه هنوز آدم به دست آدم كشته ميشه و هزارن نشانه ديگه اينو به ما گوشزد ميكنه از مسير مشخص خارج شديم ! 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ تیر، ۱۳۹۳ هرکدوم درجایگاه و موقعیت خودش مورداستفاده و بهتره.... نمیشه این دو رو از هم تفکیک کرد 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ تیر، ۱۳۹۳ *salamat* گفته است: هرکدوم درجایگاه و موقعیت خودش مورداستفاده و بهتره.... نمیشه این دو رو از هم تفکیک کرد یعنی هرکدومش برا خودش جا و مکان خاص داره ؟ میشه بگید چطوری؟ چرا بقول شما از هم تفکیک نمیشن؟ همنطوری یه چیزی مینوسید و ختم قائله . دلیل ادعاتونم بگید که مشخص بشه چرا این نظر رو دارید؟ نمیشه که بدون دلیل یه چیزی بنویسیم . لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ تیر، ۱۳۹۳ fakur۱ گفته است: یعنی هرکدومش برا خودش جا و مکان خاص داره ؟ میشه بگید چطوری؟ چرا بقول شما از هم تفکیک نمیشن؟ همنطوری یه چیزی مینوسید و ختم قائله . دلیل ادعاتونم بگید که مشخص بشه چرا این نظر رو دارید؟ نمیشه که بدون دلیل یه چیزی بنویسیم . اولا عفت کلام داشته باش..... دوما.. دیگه همه چی رو نباید کامل توضیح داد برمیگرده به عقل و توانایی هرفرد که چه جوری استدلال کنه.... شما از این به بعد یه چیزی مینویسی بادلیل بنویس.. نه اینکه شما با دلیل و منطق حرف میزنید.. سوما برای شما که بلد نیستید چه جوری حرف بزنید نه دلیلی دارم نه حرف دیگه ای (لطفا هم ادامه ندید) تو کلامتون دقت کنید... لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر، ۱۳۹۳ black banner گفته است: يك متن بالا بلند نوشتم ! پاكش كردم اينو مينويسم : مقصر اصلي خود آدما هستند ! خودمون ... از مشكلي ها فردي شروع ميشه تا بشه مشكل اجتماعي ، منطقه اي ، جهاني و تاريخ بشري ! من تاريخ پر افتخاري براي بشريت نميبينم ! متاسفانه ... نقاط پر افتخارش خيلي كمه ... فاصله ما چقدره ؟؟ سوال خيلي سختيه ... خيلي سخت ! فقط ميتونم بگم فاصله زياده همين كه هزاران سال زندگي بشري مستند بر كشفيات تاريخي ! هنوز نتونسته ما رو به هدف برسون و هنوز خيلي ها توي دنيا نميدونم كجا هستند ؟ كي هستن ؟؟ و براي چي هستند ؟؟ همين كه هنوز آدم به دست آدم كشته ميشه و هزارن نشانه ديگه اينو به ما گوشزد ميكنه از مسير مشخص خارج شديم ! بقول اون شاعر که متاسفانه اسمش یادم نیست میگه : عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی تشکر 1 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر، ۱۳۹۳ شاید بشه گفت علم یک الگو هست ولی اندیشه خلاقیت مغز هست و اندیشه پایدارتر هست. اما در مورد کارآمد بودن، بیشتر به علم اعتماد میشه به دلیل اینکه مانند اندیشه نیست و نیاز به زمان کمتری برای اثبات داره. (به خاطر همون زمینه ی الگو بودنی که داره) و اینکه اندیشه نسبت به علم پتانسیل بیشتری برای پیشروی داره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده