fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ انسان نمیتونه بدون اندیشه سازنده پیشرفت بکنه، علم اگه کاری ازش ساخته بود اونوقت جهان فعلی ما اینقد جهنمی نمیشد که شده. حتی یک درصد صاحبان دانش آکادمیک هم نتونستن اندیشمند باشن. اینو گفتم که بگم : تالار یا انجمن یا بخش گفتگوی آزاد اگه داغ نباشه بقیه بخش ها هم اون شور و حال منطقی رو نمیتونن بدست بیارن. گفتگوی آزاد یعنی حضور اندیشه بصورت آنلاین اگه فکر میکنید که این حرف درسته ، معنیش اینه که شما درست فکر میکنید ، ولی خیلی ها نمیتونن درست بیاندیشند. 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ ثروت عزیز من ثروتتت.. اندیشه عزیز دل اندیشه 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اندیشه عزیز دل اندیشه ی درصد فک کن اندیشه!!! اصن راه نداره.. جاست ثروت.. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ی درصد فک کن اندیشه!!! اصن راه نداره.. جاست ثروت.. بحث جدی است.لطفا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ثروت عزیز من ثروتتت.. منم اومدم همینو بگم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ به نظر من ثروت اما اگه اندیشه درستی هم باشه علم و ثروت به همراه داره 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ انسان نمیتونه بدون اندیشه سازنده پیشرفت بکنه،علم اگه کاری ازش ساخته بود اونوقت جهان فعلی ما اینقد جهنمی نمیشد که شده. حتی یک درصد صاحبان دانش آکادمیک هم نتونستن اندیشمند باشن. اینو گفتم که بگم : تالار یا انجمن یا بخش گفتگوی آزاد اگه داغ نباشه بقیه بخش ها هم اون شور و حال منطقی رو نمیتونن بدست بیارن. گفتگوی آزاد یعنی حضور اندیشه بصورت آنلاین اگه فکر میکنید که این حرف درسته ، معنیش اینه که شما درست فکر میکنید ، ولی خیلی ها نمیتونن درست بیاندیشند. علم اگه کاری ازش ساخته بود اونوقت جهان فعلی ما اینقد جهنمی نمیشد که شده. جانم ؟؟؟ اون وقت شما علم رو چي تعريف ميكني ؟؟ جهنم چيه كه علم اونو درست كرده ؟؟ انديشه ناشي از علمه ... علم از نظر من مجموعه قوانين و اصولي هست كه دنيا و. جهان پر پايه اون استواره خواه انسان بهش دسترسي پيدا بكنه و بهش عالم بشه ... خواه هيچوقت دسترسي پيدا نكنه ! علم علمه سر جاشه ... من از تقدس گراي متنفرم ... اما علم رو واقعا مقدس ميدونم ! و اگر جهنمي هم هست براي اينه ما خلاف علم واقعي عمل ميكنيم ! 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ به نظر من ثروت اما اگه اندیشه درستی هم باشه علم و ثروت به همراه داره قربون حواس جمع خان داداش تو متن تاپیک حرفی از ثروت زده نشده . موضوع تقابل علم و اندیشه است.متن رو با دقت نخوندی عزیز 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ علم اگه کاری ازش ساخته بود اونوقت جهان فعلی ما اینقد جهنمی نمیشد که شده. جانم ؟؟؟ اون وقت شما علم رو چي تعريف ميكني ؟؟ جهنم چيه كه علم اونو درست كرده ؟؟ انديشه ناشي از علمه ... علم از نظر من مجموعه قوانين و اصولي هست كه دنيا و. جهان پر پايه اون استواره خواه انسان بهش دسترسي پيدا بكنه و بهش عالم بشه ... خواه هيچوقت دسترسي پيدا نكنه ! علم علمه سر جاشه ... من از تقدس گراي متنفرم ... اما علم رو واقعا مقدس ميدونم ! و اگر جهنمي هم هست براي اينه ما خلاف علم واقعي عمل ميكنيم ! جانم یعنی چی؟ اندیشه ناشی از علم نیست شاید برعکسش درست تر باشه. علم قانون و اصول هم نیست. مقدس هم نیست.چون نمیشه طوافش کرد. با شما در جمله آخرتون موافقم.کاش اونو بیشتر می شکافتید 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ منم جدی گفتم!! آخه تو متن تاپیک حرفی از ثروت نبوده.علم و اندیشه و بقیه حرفا بوده .شما یه بار دیگه متن رو با دقت بخون. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ علم میتونه با اندیشه به دست بیاد و راه دیگه ی کسب علم حفظ طوطی واری هستش ما یه اندیشه درست داریم یه اندیشه ی نادرست چه بسا خیلیا علم دارن اما اندیشه ی صحیحی ندارن که باعث ایجاد جهنم میشه خوب اندیشیدن و درست اندیشیدن یه علمه اما هیچ عملی بدون اندبشه راهبرد خوبی نداره و طبیعتا کسی که علم داره و اندیشه میکنه خیلی جلوتر از کسی هست که علم نداره و اندیشه میکنه علم و اندیشه در تقابل هم دیگه نیست رو در رو نیستن بلکه تکمیل کننده ی هم هستن 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ علم میتونه با اندیشه به دست بیاد و راه دیگه ی کسب علم حفظ طوطی واری هستشما یه اندیشه درست داریم یه اندیشه ی نادرست چه بسا خیلیا علم دارن اما اندیشه ی صحیحی ندارن که باعث ایجاد جهنم میشه خوب اندیشیدن و درست اندیشیدن یه علمه اما هیچ عملی بدون اندبشه راهبرد خوبی نداره و طبیعتا کسی که علم داره و اندیشه میکنه خیلی جلوتر از کسی هست که علم نداره و اندیشه میکنه علم و اندیشه در تقابل هم دیگه نیست رو در رو نیستن بلکه تکمیل کننده ی هم هستن مرسی از نظر کامل و بسیار عالی شما. جواب شما کلید معمای این تاپیک بود. درود بر شما دوست بسیار عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ قربون حواس جمعخان داداش تو متن تاپیک حرفی از ثروت زده نشده . موضوع تقابل علم و اندیشه است.متن رو با دقت نخوندی عزیز چرا داداش خوندم ولی کلا جای ثروت خالیه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ چرا داداش خوندم ولی کلا جای ثروت خالیه عیبی یوخ 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ جانم یعنی چی؟اندیشه ناشی از علم نیست شاید برعکسش درست تر باشه. علم قانون و اصول هم نیست. مقدس هم نیست.چون نمیشه طوافش کرد. با شما در جمله آخرتون موافقم.کاش اونو بیشتر می شکافتید جانم واژه نامفهومي هست ؟؟؟ ( اصولا در مواقع تعجب بكار برده ميشه ) خير ! من مخالفم علم يك چيز محض و مطلقه ! شما دانسته ها رو با دانش اشتباه گرفتي ! دانش اگر از انديشه حاصل ميشد ! جستني نبود ... دانش بوده و هست ! قبل از آدم و انديشه ، هم دانش و علم بوده ! در عدم هم علم بود ! كه بعدش آفرينش حاصل شد ... مگر اينكه شما كلا با مقوله آفرينش مشكل داشته باشي ! پس اين انديشه است كه از علم ناشي شده ! علم قانون و اصل نيست ! پس چيه ؟؟ تبصره است ؟؟ يا ماده ؟؟ و لزوما هر چيز مقدسي طواف كردني نيست ! حتي اگر فرض هم بر اين باشه ! همه چيز هر روز گرد علم ميچرخه ! جمله اخر هم شكاف پذير تر از اين نيست ! خلاف علم عمل كردن ! يعني خلاف ذات خلقت و هستي عمل كردن ! يعني اينكه پا رو دم خلقت گذاشتن ! ____________ زير نويس : همه نظر خودمه و پيرو هيچ فيلسوفي نيستم ! نبودم و انشالله نخواهم بود ... خوشبختانه هيچ كتاب فلسفي هم نخوندم ... چون با اكثرشون مشكل دارم 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ علم میتونه با اندیشه به دست بیاد و راه دیگه ی کسب علم حفظ طوطی واری هستشما یه اندیشه درست داریم یه اندیشه ی نادرست چه بسا خیلیا علم دارن اما اندیشه ی صحیحی ندارن که باعث ایجاد جهنم میشه خوب اندیشیدن و درست اندیشیدن یه علمه اما هیچ عملی بدون اندبشه راهبرد خوبی نداره و طبیعتا کسی که علم داره و اندیشه میکنه خیلی جلوتر از کسی هست که علم نداره و اندیشه میکنه علم و اندیشه در تقابل هم دیگه نیست رو در رو نیستن بلکه تکمیل کننده ی هم هستن مرسي فريماه بابت جمله اول جناب فكور عزيز : علم ميتونه با انديشه بدست بياد .... اين جمله كمك ميكنه براي توضيح من ميتونه بدست بياد يعني ، هستش و ما كسبش ميكنيم ! انديشه علم رو نمياره ، درست نميكنه ، بلكه فقط كسب ميكنه درك ميكنه ! و از نظر من عالمي با انديشه غلط نداريم ! داشتن علم ، با آگاهي داشتن از علم فرق ميكنه ! بعضي ها فقط حامل و ناقل و ناطق علم هستند ! عالم نيست ! هر دادننده علمي رو نبايد عالم ناميد 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ جانم واژه نامفهومي هست ؟؟؟ ( اصولا در مواقع تعجب بكار برده ميشه ) خير ! من مخالفم علم يك چيز محض و مطلقه ! شما دانسته ها رو با دانش اشتباه گرفتي ! دانش اگر از انديشه حاصل ميشد ! جستني نبود ... دانش بوده و هست ! قبل از آدم و انديشه ، هم دانش و علم بوده ! در عدم هم علم بود ! كه بعدش آفرينش حاصل شد ... مگر اينكه شما كلا با مقوله آفرينش مشكل داشته باشي ! پس اين انديشه است كه از علم ناشي شده ! علم قانون و اصل نيست ! پس چيه ؟؟ تبصره است ؟؟ يا ماده ؟؟ و لزوما هر چيز مقدسي طواف كردني نيست ! حتي اگر فرض هم بر اين باشه ! همه چيز هر روز گرد علم ميچرخه ! جمله اخر هم شكاف پذير تر از اين نيست ! خلاف علم عمل كردن ! يعني خلاف ذات خلقت و هستي عمل كردن ! يعني اينكه پا رو دم خلقت گذاشتن ! ____________زير نويس : همه نظر خودمه و پيرو هيچ فيلسوفي نيستم ! نبودم و انشالله نخواهم بود ... خوشبختانه هيچ كتاب فلسفي هم نخوندم ... چون با اكثرشون مشكل دارم به نظرات شما احترام میذارم.شاید اگر دوستان فرهیخته ای به جمع ما اضافه بشن ، بتونیم این بحث رو به نتیجه برسونیم 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ مرسي فريماه بابت جمله اول جناب فكور عزيز : علم ميتونه با انديشه بدست بياد .... اين جمله كمك ميكنه براي توضيح من ميتونه بدست بياد يعني ، هستش و ما كسبش ميكنيم ! انديشه علم رو نمياره ، درست نميكنه ، بلكه فقط كسب ميكنه درك ميكنه ! و از نظر من عالمي با انديشه غلط نداريم ! داشتن علم ، با آگاهي داشتن از علم فرق ميكنه ! بعضي ها فقط حامل و ناقل و ناطق علم هستند ! عالم نيست ! هر دادننده علمي رو نبايد عالم ناميد اینا همش درست. دلیل اینکه من این موضوع رو طرح کردم اینه : ما توجهی به اتدیشه های شخصی خودمون نمیکنم و همه آنچه تو ذهنمون میگذره اندیشه های تحمیلی است . یه روز دعوت میشیم که به داعش فکر کنیم یه روز به تفاوتهای گوشی های موبایل می اندیشیم یه روز همش به اراجیف دیگران گوش میسپاریم حالا به من بگو : فاصله ما با اندیشه واقعی تا کجاست و مقصر کیه و چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده