رفتن به مطلب

تولد اقای گل انجمنه................................

آرتاش

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آقا مهدی گل تولدت مبارک:icon_gol:

امیدوارم به بهترینها برسی...ببخشید که کمی دیره اما من قبلا جبران کردم:ws3:

دوستان در جریانن:icon_pf (34)::whistle:

ولی خب مجددا صمیمانه تبریک میگم:hapydancsmil:

confetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gif

12.gifhappybday.gif12.gif

لینک به دیدگاه
منم تبریک میگم :)

منووووووووووووووووووووووون خانوم مدیر عزیز شک نکنید حضورتون هم تو انجمن وهم تو این تاپیک برام باعث افتخاره ...همیشه سبز باشید وباطراوت .البته درجامه بنفش مدیریت در مجازی ها وحقیقی ها ..:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خوشحالم که اومدم یه سر و دیدم این تاپیکو

تبریک ویژه..ایشالا سال ها شاد و پر انرژی و بازنده باشید:ws3:البته آرزو بر جوانان عیب نیست:ws28:

این ماه ماه خیلی زیبا و پر انرژی ای هستش....خدا به شما نگاه ویژه داشته که داخل این ماه به دنیا اومدید

پس بسیییییییییییار شاکر خدا باشید:hapydancsmil:

بازم تبریک میگم:icon_gol:

:4uboxsmiley::happy::w71:

نسییییییییییییییییییییم خانوووووووووووووم صفا آوردین :ws3:ماشا..با چه سروصدایی هم اومدین ...قدم رنجه فرمودین ...باعث افتخاره دیدن دوستان عزیزمون :w16::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:یعنی تو همین روزا باید جبران کنم چون میدونم شما هم تیرماهی هستی ..اصلن معرفتت داره داد میزنه تیرماهیی :ws28:

تبریــــــــــک:icon_gol:

تولدتون مبارک:icon_gol:

به همه خوبیها برسید:icon_gol:

مرسیییییییییییییییییییی ....خیلی خیلی محبت کردین ....همیشه وقتی میبینمتون یاد روزای اول حضورم میافتم ...:ws3:باعث افتخارمون دوستان قدیمی قدم رنجه کردن :a030::icon_gol:

:happybday: تولدت مبارک :happybday:

:happy:

سلاااااااااااااااااااااااام آغاااااااااااااااااااااااااااا ..ما چاکریم ....شما هم ماشا..تو وقت خودش پرسروصدا تشیف میاریناااااااااااااااا:ws3:خیلی لطف کردین ...بینهایت سپاس از محبتتون :icon_gol:

تولدتون مبارک:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

مرسی ..مرسی ...محبت کردید که این محفل رو به قدومتون مزین فرمودید...جبران کنیم دوست عزیز :a030::icon_gol:

لینک به دیدگاه
من یه چیزی بگم ؟ :ws3:

اجی ارتاش تو پست اول اینقد شیرینی کیک کادو گذاشته نصف صفحه گرفته میشه ، بعد داداش مهدی فونتی گذاشته نصف دیگه رو گرفته ، میخواید ما بریم بیرون ؟:ws28:

شوخی کردم بخندینا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :ws3:

:ws3:آبجی شما نباشی که دیگه تاپیک صفا نداره :ws3:

میترسم انجمن یهویی بترکه وگرنه پاسخ همه رو با همین فونت مینوشتم:ws3:

من هم تولدتون رو صمیمانه تبریک میگم ،امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید و به آرزوهای بزرگ خودتون و موفقیتهای بیشماری که قطعا شایسته شما هست برسید....:ws37:
c8vyu0f3fzdhdnaj1c2.gif

:ws37:

به به ..هستی خانوم عزیز ....بینهایت ممنونم مدیر بامحبت تالار صنایع ...افتخار حضورتون برا ما باارزشه ...البته با ریال وتومن که هیچ با دلار هم نمیشه براش قیمت گذاشت :ws3:

واقعن محبت فرمودید ...شما هم ایشا..مسیر موفقیتها رو با آرامش وتلاش طی کنید ..ایشا..فروردین جبران محبت کنیم :ws3::icon_gol:

آقا با عرض سلام تبریک میگم تولدتون رو:icon_gol:

چاکرررررررررررررررررر آقا جاوید گل وبامرام ...آغا کلی ذوق زدمون کردید با حضورتون ...کی بشه جبران کنیم ...آقاید آغاااااا باور کنید :ws3:بینهایت تشکرررررررررررررررررررررررررررررر:icon_gol:

لینک به دیدگاه
سلام....:icon_gol::icon_gol:

آقا درسته ما شما رو از نزدیک نمیشناسیم...اما دوستان خیلی تعریف شما رو کردن...

ارادتمندیم آقای زفسنجانی:icon_gol::icon_gol:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:تولتون مبارک باشه:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

آغا سلاااااااااااااام ...یعنیاااااااااااااا یه چی بگم اگه منظورت تعریفای استارتره باید بگم هنوز نشناختی ایشونو :ws3:الان شما فک میکنی ایشون میگه آقای گل منظورش چه گلیه ؟ ..به جون خودم شک نکن منظورش همون گل آرژانتین به ایرانه :ws28: اصلن رد خور نداره ....من ایشونو یه ساله میشناسم ..بعدشم ...باورت میشه هردفه میام انجمن میگم الانه که تو این تاپیک استارتر یه حرکتی اومده باشه ...باورکن بانذر ونیاز میام اینجاااایه وقت یه دستی نزنه :ws3:حالا ببین من کی گفتم :w16:

لینک به دیدگاه
تولدت مبارک:ws3:

به به ...مخلصیم آقا میلااااااااااااااااااااااد ...کلی خوشحالمون کردی با تشیف فرمایتون ...اصلن یادم نمیره روزای اولی که اومده بودم انجمن ..همیشه با حمایتهاتون البته مالی نه هاااا:ws3:ازنوع پست تشکراتون :w16:باعث دلگرمیمون میشدی ..امشب هم تمام خاطراتمو تجدید کردی واقعن:w16::icon_gol:

msbrszatjq9as3hi7g86.gif

wkhxcjeae3jej69z04aj.gif

euozjeirfzpuzp1u8sx.jpg

bfr0xw8rtjn9bptgypjf.jpg

ایوووووووووووووول سلامت خانوم با ذوق ..مثل همیشه با ذوق وبا محبت .....که باعث دلگرمی دوستانتون شدید ...ایشا..همیشه همیشه تو انجمن شمارو سرحال وپرانرژی ببینم مثل بیشتر روزها که پرانرژی ظاهر میشید :a030:

کی بشه بتونم براتون جبران کنم :w16::icon_gol:

تولدتون مبارک.

انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیرید:icon_gol:

منووووووووووووووووووووون دوست گل ...مطمئن باشید من هدیمو گرفتم ..داشتن دوستان سرشار از محبتی همچون شما وهمه عزیزان بااخلاق بامعرفت انجمن نواندیشان بهترین هدیه از طرف خداوند بودن برام ..بینهایت سپاااااااااااااااااااااااس ...تشکر از حضورتون :a030::icon_gol:

تولدتون مبارک ..خیلی زیاد....:icon_gol::icon_gol:

به به خانوم پری...البته یادم نیست شما کدوم پری بودیاااااااااااااااا:ws3:

قدم رنجه کردین ...اونم از آسمون تا اینجااااااااااااااا:ws3:خیلی خیلی محبت کردی دوست بامحبت ...کی بشه جبران کنیم این محبتهاروووووووووووووووووووو:w16::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

آقا مهدی گل تولدت مبارک:icon_gol:

امیدوارم به بهترینها برسی...ببخشید که کمی دیره اما من قبلا جبران کردم:ws3:

دوستان در جریانن:icon_pf (34)::whistle:

ولی خب مجددا صمیمانه تبریک میگم:hapydancsmil:

confetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gifconfetti2.gif

12.gifhappybday.gif12.gif

به به گندم خانوم عزیززززززززززززززززززززز

بهترینهامون اینکه برسیم لطف همه بچه هایی که تشیف آوردن رو با نهایت ارادت پاسخ بدیم ...وهمه ازم راضی باشن ...

بعدشم اگه نمیومدی که میرفتم تو تالار حقوقی انجمن یه دادخواست وشکایت تنظیم میکردم ...چی فک کردی ....

اون روزکه قلابی بود :ws3:اما معرفت شما واقعی بود :w16:مثل الان وهمیشه ..کی بشه گندم خانوم گل جبران کنیم :a030::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه
تولدت پر از شور و شادمانی..........:icon_gol::icon_gol:

چاکر آغای دکتر ...اول که عذر میخوام ما مریضم نمیشیم بیام خدمتتون :ws3:

خیلی محبت کردین ...با این هزینه بالای ویزیتا ..مطبوتونو بستین اومدین قدم سرچش ماگذاشتین :ws3:

منوووووووووووووون دوست عزیز:icon_gol:

تولدتون مبارک

ایشالله همیشه سراسر زندگی تون سرشار از آرامش و پر از موفقیت های بزرگ باشه:w16::icon_gol:

براتون بهترین ها آرزو میکنم:icon_gol::icon_gol:

تبریک دست خالی مارو با سخاوت و بزرگی و معرفت بی حدتون بپذیرید:flowerysmile::flowerysmile:

به به ...ایول آتنااااا خانوم گل ...شما همیشه دستاتون پربوده از مرام ومعرفت ....بهترینهای زندگی من دوستان نابی هستند که در کنارم احساس میکنم ...کی بشه آتنای عزیز جبران محبت کنیم ...بینهایت از حضورتون ممنونم ..مزین ومعطر فرمودید ومارا دلگرم :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

تبریک میگم

موفق و سربلند باشین:icon_gol:

به به ...بی حدواندازه تشکر وسپاس به کیمیای بامحبت انجمن ...چه قد خوشحال شدم بعد مدتها تو اینجاااا صدای گرم مجازیتونو با چشمهایم شنیدم :w16::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

تولدتون مبارک با کلی آرزوی خوب :icon_gol:

وبسی سپاس وتشکر که قدم رنجه فرمودید ومجلسمان مزین به حضور گرمتان نمودید ...چه کنیم جز باالفاظ توان جبران نداریم ...:w16:بسیار ممنونم دوست عزیز :a030:

لینک به دیدگاه

[

ممنونم از دعوت....:icon_gol::icon_redface:

زادروز دوست عزیزمون رو تبریک می گم...

امیدوارم بهرتین آرزوهای دوستانشون در سال جدید شروع عمرشون...محقق بشه...:icon_redface:

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol::icon_redface:

وسلاااااااااااام بر آقای همیشه مودب انجمن ...کلامتان شیرن وپیامتان دلنشین بود برایم ...بینهایت سپاس بینهایت :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

تبریک :icon_gol:

آغااااااااااااا منونم ...دلچسب وگوارا بود پیام تبریکتان ...بینهایت ممنونم گرامی :w16::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

تبریک با تاخیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3

مبارک باشه آقای رفسنجانی:icon_gol::icon_gol:

ایشالله به همه آرزوهای خوبتون برسید:flowerysmile:

لینک به دیدگاه
تولد گذشتتون مبارک :icon_gol:

سلام بزرگوار ..قدم رنجه فرمودید ...تشکر ..تشکررر:icon_gol:

تولدتون مبارک آقا مهدی

با آرزوی بهترین ها

• :icon_gol:

سلام بر دختر باران همیشه مهربان ...:w16:

بینهایت از دیدنتون خوشحال شدم واقعن مثل بارون فضای این تاپیک رو یه حال وهوای دیگه دادین ..دستت طلااااااااااااااا:a030::icon_gol:

تبریک میگم

ایشالله همیشه شاد و سلامت باشی :icon_gol:

و به همه آرزوهات برسی :icon_gol:

مرسی مرسی ..آغا حقیقتن خوشحالم کردید ...ایشا..شماهم همیشه شاد وتندرست باشید وبه همه آرزوهای خوبتون برسید ....وهمه اونها براتون خیر وبرکت داشته باشه :w16::icon_gol:

تبریک آقای رفسنجایی

با آرزوی بهترین ها626gdau.gif

به به ستاره خانوم کم پیدااااااااااا ...همیشه محبت داشتید ....باور کنید از دیدنتون خیلی خوشحال شدم ..مرسی ..مرسی ..ایشا...سالهای سال تو این انجمن باشیم وبتونم یه کوچولو محبت شما عزیزان رو جبران کنم :icon_gol:

تفلدت مبارك

ببخشيد كه دير فهميدم و تبريك گفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

:icon_gol::icon_gol:

ستاره ای بدرخشید وماه مجلس شد ...نگو این ستاره خانوم 193بودددددددددد:ws3:

منوووووووووووووون دوست عزیز...قدم رنجه فرمودی ..محبت کردی ..هیچم دیر نبود ..تولدوهروقت تبریک بگی تازه هست حتی اگه طرف داره رو به موت میشه :ws3:

تبریک با تاخیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3

مبارک باشه آقای رفسنجانی:icon_gol::icon_gol:

ایشالله به همه آرزوهای خوبتون برسید:flowerysmile:

به به مهناز خانوم گل ...خانوم مهندس قدم رنجه فرمودید ...چه قد خوشحالم از دیدن دوستان ..کی بشه جبران کنم ...بینهایت سپاس :a030:

تولدتون مبارک:icon_gol:

fu1888.jpg

سلااااااااااااااااام پرناز خانوم گل وکم پیدااااا...خدارو شکر چشممون به جمال کاربریتون منور شد ...خیلی خیلی لطف کردی ...بابا چرا زحمت کشیدی عزیز وبزرگوار ..همون خودتون اومدید کافی بود ..حالا بزارید باز شود دیده شود بلکه پسندیده شود :ws3:البته حتمن پسندیده شود ...کفش استارتر که برامون تنگ بود خداکنه این خالی نباشه :ws3:

لینک به دیدگاه

انگار خیلی دیر رسیدم، ببخشید چند روزی نبودم، با تاخیر زیاد تولدتونو تبریک میگم مهندس:w02:

با ارزور بهترین روزها و شادترین لحظات:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه
انگار خیلی دیر رسیدم، ببخشید چند روزی نبودم، با تاخیر زیاد تولدتونو تبریک میگم مهندس:w02:

با ارزور بهترین روزها و شادترین لحظات:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol:

سلام فائزه خانوم گل ...نه اتفاقن به موقع رسیدید ..چون میخواستم شیرینی وکیکهاروقسمت کنم :ws3:مرسی بزرگوار شادترین لحظه ها دیدن لحظات شادی وموفقیتهای دوستان خوبمونه ..لطف کردی قدم رنجه فرمودین تشیف آوردین ..اونم از راه دور:ws3::a030:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...