زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ صمیمانه ترین تبریکات خود را به مناسبت روز تولدتون نثار می کنم و سال های سال زندگی توأم با خوشبختی را در کنار خانوده ی محترمتون براتون آرزو مندم و اما کادوووووو اینم یه جفت کفش چرم تبریز توی دبی یه باغ گلی هست با 45میلیون شاخه گل ...این عکسش هرچی فک کردم چطوری این همه لطفتونو که به عنوان یه خواهر مهربون وبامعرفت فضای روح وجسم وذهنم رو مزین ومعطر کردی به محبتتون نتونستم واژه ای پیدا کنم .... [/size][/color]داشتن دوستان گل بامعرفتی چون شما وهمه دوستان گلی که در کنارشمابا کمال ادب ومحبت ابراز لطف نمودند برای من ارزش بینهایت سنگینی دارد که با هیچ کلامی توان جبران ندارم وافتخار میکنم در انجمنی هستم که بهترین کاربرهارا داد .... راستی آبجی گل این کفشه برام زحمت کشیدید یه شماره کوچیکه میشه لطف کنیدسایز 42شو برام بفرستید این چهل ویکه واقعن کاربری هستید که برای همه بچه های انجمن لطفتون مشهوده وطراوت وشادابیتون تو محیط انجمن برای همه دوستانتون ارزش داره ..اینو من نمیگم دوست عزیز اون مدالهای گوشه پروفتون میگه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ من یه چیزی بگم ؟ اجی ارتاش تو پست اول اینقد شیرینی کیک کادو گذاشته نصف صفحه گرفته میشه ، بعد داداش مهدی فونتی گذاشته نصف دیگه رو گرفته ، میخواید ما بریم بیرون ؟ شوخی کردم بخندینا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ من هم تولدتون رو صمیمانه تبریک میگم ،امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید و به آرزوهای بزرگ خودتون و موفقیتهای بیشماری که قطعا شایسته شما هست برسید.... لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ آقا با عرض سلام تبریک میگم تولدتون رو لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ ممنونم از دعوت.... زادروز دوست عزیزمون رو تبریک می گم... امیدوارم بهرتین آرزوهای دوستانشون در سال جدید شروع عمرشون...محقق بشه... آرامش پیشکش لحظه هاتون لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ [/center][/center] توی دبی یه باغ گلی هست با 45میلیون شاخه گل ...این عکسش هرچی فک کردم چطوری این همه لطفتونو که به عنوان یه خواهر مهربون وبامعرفت فضای روح وجسم وذهنم رو مزین ومعطر کردی به محبتتون نتونستم واژه ای پیدا کنم .... [/size][/color]داشتن دوستان گل بامعرفتی چون شما وهمه دوستان گلی که در کنارشمابا کمال ادب ومحبت ابراز لطف نمودند برای من ارزش بینهایت سنگینی دارد که با هیچ کلامی توان جبران ندارم وافتخار میکنم در انجمنی هستم که بهترین کاربرهارا داد .... راستی آبجی گل این کفشه برام زحمت کشیدید یه شماره کوچیکه میشه لطف کنیدسایز 42شو برام بفرستید این چهل ویکه واقعن کاربری هستید که برای همه بچه های انجمن لطفتون مشهوده وطراوت وشادابیتون تو محیط انجمن برای همه دوستانتون ارزش داره ..اینو من نمیگم دوست عزیز اون مدالهای گوشه پروفتون میگه زنده باشین داداش گل شما لایق بهترین ها هستیدخودتون گل و مودبیدچقدرم تحویلم گرفتیدا دستتون میسی:hapydancsmil: نه 41بهتره چون دوروز بپوشید یه سایز جا باز میکنه داداش مدالامون پریده من یه چیزی بگم ؟ اجی ارتاش تو پست اول اینقد شیرینی کیک کادو گذاشته نصف صفحه گرفته میشه ، بعد داداش مهدی فونتی گذاشته نصف دیگه رو گرفته ، میخواید ما بریم بیرون ؟ شوخی کردم بخندینا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شیرینی گذاشتم تو بیای بخوری چاق بشی خوبنه بابا کجا برید بیاید تازه امشب میخوام جشن بگیریماااااا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ زنده باشین داداش گل شما لایق بهترین ها هستیدخودتون گل و مودبیدچقدرم تحویلم گرفتیدا دستتون میسی:hapydancsmil:نه 41بهتره چون دوروز بپوشید یه سایز جا باز میکنه داداش مدالامون پریده شیرینی گذاشتم تو بیای بخوری چاق بشی خوبنه بابا کجا برید بیاید تازه امشب میخوام جشن بگیریماااااا لواشکم بزاری کنارش عالیههههههههههههههههههههه داداش مهدی میدونه چقد خوبه جشن امشبمو پایمممممممممممممممممم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ لواشکم بزاری کنارش عالیههههههههههههههههههههه داداش مهدی میدونه چقد خوبه جشن امشبمو پایمممممممممممممممممم :hapydancsmil: به روی چشم حتمااااااااااا لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ تولدت پر از شور و شادمانی..........:icon_gol: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک ایشالله همیشه سراسر زندگی تون سرشار از آرامش و پر از موفقیت های بزرگ باشه براتون بهترین ها آرزو میکنم:icon_gol: تبریک دست خالی مارو با سخاوت و بزرگی و معرفت بی حدتون بپذیرید:flowerysmile::flowerysmile: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ تبریک ممنونم مینا خانوم مدیریت محترم روابط عمومی ....باحضورتون خوشحالمون کردید تولدتون مبارکبا آرزوی بهتری هدیه ها از طرف خدا:icon_gol: بسیار سپاس دوست عزیز ....قدم رنجه فرمودید تبریک به به استاد اکسل انجمن .....تشکر میکنم از تشیف فرمایتون دوست بسیار عزیز :icon_gol: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ تبریک تولدتون مبارکبا آرزوی بهتری هدیه ها از طرف خدا:icon_gol: تبریک تولدت مبارک mr.rafsanjani بسیار منونم دوست عزیز ...بابا مارو شرمنده کردین با این دست پر از لطفتون ...کاش بتونم زودتر محبتتونو جبران کنم ...خیلی خوشحال شدم تولدتون مبارکامیدوارم بهترین خاطره ها براتون رقم بخوره چاکر علی آقای گل ...دوست بامرام وبامحبت بچه های انجمن ..علی آقا واقعن خوشحالم فرمودید ...:hapydancsmil:منم بهترین هارو براتون آرزو دارم :icon_gol: تولدتون مبارک ایشاا...همیشه شاد موفق و سلامت باشید دستتون طلا ...عمرتون طولانی ومسیر زندگیتون مثل دستخطتون سبز تبریییک.. محبت فرمودید ...از حضورتون ممنونم... تولدتون مبارک سپاس فراوان از توجهتون ...ممنونم دوست عزیز تولدتون مبارک بادا باد به به چه عجب مرسی مرسی ....ماشا...مثل همیشه توپول موپول وسرحال مرسی سوده خانوم ...چه قد خوشحال شدم از دیدنتون:hapydancsmil: تولدت مبارک. امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی.:hapydancsmil::hapydancsmil: فرنوش خانوم همیشه بامرام ...بینهایت سپاس به خاطر قدم رنجه فرمودنتون :icon_gol: تولدت مبارك ولي تو بگو چرا به آرژانتين باختيم ؟؟؟ كاش اون 5 ديقه آخر هم بچه ها بازي رو ميبستن تا حداقل يك امتياز بگيريم ! چاکر آدمای سرحال انجمن هم هستیم ...آغ والا بلا به خاطر پاقدم من نبودااااا فقط اینو گفته باشم جوسازی نکنی تاثیر پاقدم ما این بود با افتخار باختیم محبت کردی دوست عزیزم تولدتون مبااااااااااااااارک..با آرزوی موفقیت و خوشبختی و سلامتی و سرافرازی برای شما دوست عزیز.... وااااااااااااااای ممنونم ...آخه این پاستیلارو اینجور گذاشتین در ملا عام نمیگید تا مابیام تموم میشه ..اونم با این استارتر وفاطمه آریو دخت پاستیل دوست خیلی خیلی محبت کردی ..کی بشه جبران کنم دوست عزیز:icon_gol: بهترین داداش دنیام " تولدت مبارکـــــــــ " با آرزوی رسیدن به همه ی آرزوهات ... زندگیت سرشار از سلامتی ، شادی و موفقیت . مرسی آبجی دوست داشتنی وبامعرفت .... .آبجی فاطمه گل خیلی خیلی افتخار دادی ومارو لایق یه همچین جملات دونستی هرچند ما ازسرمونم زیاده آبجی فاطمه بینهایت سپاس گذارم از این لطفت ...افتخار دادی به داداشتون واین محفل رو مزین کردی به وجود باصفاتون ... خوشحالم که بهترینهارو اینقد سرحال وشاد میبینم واین شادی برام بسیار باارزشه ..همیشه شاد باشی خواهر مهربون وبامعرفت .....:icon_gol:باتمام روسیاهی همیشه دعا گوتونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده