آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خستم ... از قضاوتهای بیجا از دخالتهای بیجا از تبعیضها از تفکیک ها خستم 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ یه جمله قشنگ و خیلی خیلی درست از جورج برنارد شاو:در زندگی دو تراژدی وجود دارد: اینکه به آنچه قلبت میخواهد نرسی و اینکه برسی! 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ خسته از جعل و اختراع تو لا به لای تمام اشعارم 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ بعضی روزها انسان فقط خسته ست نه تنهاست نه غمگین و نه عاشق فقط خسته ست !!! 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ بهش گفتم سرمرگی مهمون نمیخوای ندایی نیومد، شایدم گوشام خسته س نشنیدم دیدی سایه شو که دیگه نیست اون موقعس که دلت می سُره و خالی شدن زیر پاتم مزید بر علت میشه ولی هیشکدومش توفیری نداره بالغ بر خیلی وقته اینجوریه 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ وضعیت خوبی ندارم مرا ببخش دستم از اشیاء رد می شود، رد می شود از تلفن فراموشت نکرده ام فقط کمی... کمی، مرده ام! 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ دیگه یادم رفته فراموشش کنم... چرا پس ذهن آدما سطل زباله نداره رفیق؟؟ چرا اینا همش باس بایگانی بشه و وقت و بی وقت خوره جونت بشه چرا همه اینا باس هر روز با یه آهنگ توی تاکسی، با عطر آشنای یه رهگذر و با خنده یه ناشناس نبش قبر بشه و خودت بشی؟؟ بعدش همه خاطراتت رو شخم بزنه و ذره ذره وجودتو حلاجی کنه رفیق با توام ها... پس چرا آنتن نمیدی؟ نکنه تو هم خسته ای!!! 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سیگار رو لبم بود گفتم تا 5 میشمرم اگه وایسه و برگرده دیگه لب به سیگار نمیزنم، تا دردمون فقط دروغ باشه وان، توف تری، فور، فایو، .......، سیکس و .... تق... صدای فندک... . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده