salahshoor8 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۴۰۲ در ۱۳۹۳/۳/۲۹ در ۱۱:۳۵، Mohammad Aref گفته است: اسکتچاپ تو کشیدن خط های منحنی و رمپ و اینا یه کمی بدقلق هستش و سخت میشه همچین حجمایی رو توش رسم کرد. قبلاً پلاگین The Curve, Taper & Stock Maker رو معرفی کرده بودم. اما این بار پلاگین CurviShear رو واسه دانلود گذاشتم که ویژه رسم انوع رمپ ها هستش و خیلی راحت با این پلاگین می تونید یه رمپ رو رسم کنید. سطح رو انتخاب می کنید و کلیک راست می کنید و Curvi Shearing رو میزنین تا پنجره تنظیماتش که گزینه های زیادی هم نداره و ارتفاع و اینا رو ازتون میخواد رو وارد می کنید تا رمپ رسم بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام فایل rb چیجوری باید رو اسکچاپ نصب کنم؟ اسکچاپ 2108 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۴۰۲ ۸ ساعت قبل، salahshoor۸ گفته است: در ۱۳۹۳/۳/۲۹ در ۱۱:۳۵، Mohammad Aref گفته است: اسکتچاپ تو کشیدن خط های منحنی و رمپ و اینا یه کمی بدقلق هستش و سخت میشه همچین حجمایی رو توش رسم کرد. قبلاً پلاگین The Curve, Taper & Stock Maker رو معرفی کرده بودم. اما این بار پلاگین CurviShear رو واسه دانلود گذاشتم که ویژه رسم انوع رمپ ها هستش و خیلی راحت با این پلاگین می تونید یه رمپ رو رسم کنید. سطح رو انتخاب می کنید و کلیک راست می کنید و Curvi Shearing رو میزنین تا پنجره تنظیماتش که گزینه های زیادی هم نداره و ارتفاع و اینا رو ازتون میخواد رو وارد می کنید تا رمپ رسم بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام فایل rb چیجوری باید رو اسکچاپ نصب کنم؟ اسکچاپ 2108 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوالتون رو بهتره خارج از قسمت نقل قول بپرسین. رو نسخههای جدید تست نکردم، اما دوتا راه گفته شده: یکی اینکه برید تو پوشه appdata (این پوشه تو درایو C، بعدش پوشه Users و بعدش پوشه User مربوط به کامپیوتر. تو این مسیر معمولا هم به صورت hidden هستش) داخل پوشه appdata یه پوشه مربوط به اسکچاپتون هست و داخل اون هم یه پوشه به اسم پلاگین. تو اونجا فایل رو کپی کنید. روش دومی هم که گفته شده اینه که فایل rb رو زیپ کنید. بعدش rename کنید و فرمتش رو از zip به rbz تغییر بدین. بعدش اون فایل رو به extension manager که داخل نرم افزار هست اضافه کنید. البته بازم میگم تست نکردم و فقط تو سایتای خارجی دیدم که این راه گفته شده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده