Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 اسکتچاپ تو کشیدن خط های منحنی و رمپ و اینا یه کمی بدقلق هستش و سخت میشه همچین حجمایی رو توش رسم کرد. قبلاً پلاگین The Curve, Taper & Stock Maker رو معرفی کرده بودم. اما این بار پلاگین CurviShear رو واسه دانلود گذاشتم که ویژه رسم انوع رمپ ها هستش و خیلی راحت با این پلاگین می تونید یه رمپ رو رسم کنید. سطح رو انتخاب می کنید و کلیک راست می کنید و Curvi Shearing رو میزنین تا پنجره تنظیماتش که گزینه های زیادی هم نداره و ارتفاع و اینا رو ازتون میخواد رو وارد می کنید تا رمپ رسم بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
مولود حاجی کریمی 17 ارسال شده در 24 مهر، 2014 سلام من میخواستم ی محله از شهر که شیب 20-30 درصد داره و تو اسکچاپ بکشم ! میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟ 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2014 سلام من میخواستم ی محله از شهر که شیب 20-30 درصد داره و تو اسکچاپ بکشم ! میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟ شیب یکنواخته؟ تو چه مرحله ای از کار مشکل دارین؟ 2
مولود حاجی کریمی 17 ارسال شده در 24 مهر، 2014 شیب یکنواخته؟ تو چه مرحله ای از کار مشکل دارین؟ نقشه رو تو اتوکد کشیدم نقشه قسمت بالای منطقه یک تهران ک شیب حدودا 30 درصدی داره وارد اسکچاپم کردم ولی نمیدونم این شیبو ک وقتی ساختمانهارو دارم بهش بعد میدم تقریبا بشه مثل ساختمانهای تو ماسوله یعنی همه یک سطح نباشن؟؟!! 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2014 نقشه رو تو اتوکد کشیدم نقشه قسمت بالای منطقه یک تهران ک شیب حدودا 30 درصدی داره وارد اسکچاپم کردم ولی نمیدونم این شیبو ک وقتی ساختمانهارو دارم بهش بعد میدم تقریبا بشه مثل ساختمانهای تو ماسوله یعنی همه یک سطح نباشن؟؟!! اگه شیب یکنواخت باشه، می تونین پلان رو تو اون زاویه rotate کنید. بعدش حجم بدین. البته اون موقع دیگه با push/pull نمیشه حجم دادا. باید بکشید. 1
niyan.d 1473 ارسال شده در 24 مهر، 2014 سلام. ممنوووووووووون از شما ولی extract که میکنی فولدر خالیه چیزی برای نصب و اجرا نبود 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2014 سلام. ممنوووووووووون از شما ولی extract که میکنی فولدر خالیه چیزی برای نصب و اجرا نبود خالی نیست. یه فایل با پسوند rb توش هست که اون فایل رو باید داخل پوشه پلاگین (تو مسیر نصب اسکتچاپ) کپی کنی 3
niyan.d 1473 ارسال شده در 25 مهر، 2014 خالی نیست. یه فایل با پسوند rb توش هست که اون فایل رو باید داخل پوشه پلاگین (تو مسیر نصب اسکتچاپ) کپی کنی سپااااااااااااس از راهنماییتون. بله میدونم که کجا باید کپی بشه اما خالیه. شاید برای من بد دانلود شده. یه بار دیگه امتحان میکنم. تششششششکر 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 25 مهر، 2014 سپااااااااااااس از راهنماییتون. بله میدونم که کجا باید کپی بشه اما خالیه. شاید برای من بد دانلود شده. یه بار دیگه امتحان میکنم. تششششششکر دوست عزیز من چک کردم فولدر خالی نیست! 1
niyan.d 1473 ارسال شده در 25 مهر، 2014 دوست عزیز من چک کردم فولدر خالی نیست! بله دوباره دانلود کردم. منوووووون از شما 2
mah_s 11 ارسال شده در 25 فروردین، 2016 میشه یه راهنمایی به من کنید هر کاری می کنم نصب نمیشه که نمیشه هم فایلش رو زیپ کردم و با فرمت rbz از instal estention استفاده کردم که اخرش میگه موفقت امیز بود اما بعدش هیچی نمیاد. حتی پنجره جدیدم باز می کنم چیزی نمیاد توی فولدر پلاگینش هم که می ریزمش وقتی پنجره جدید باز می کنم یسری ارور می ده که نشده و .... چی کار کنم نصب بشه ؟ یه رمپ بزرگ دارم خیلی سخته بدون این پلاگین اجراش:cryingf::cry2::cry2: 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2016 فایل rbz رو کپی میکنین تو پوشه پلاگین های اسکتچاپ، اجرا نمیشه؟ با کپی کردن فایل خودش نصب میشه. اگه نمیشه، احتمالاً به ورژن اسکتچاپتون نمیخوره و ورژن نرم افزارتون بالاتر هستش.
maryambu 10 ارسال شده در 20 شهریور، 2016 سلام.من پلاگینو دانلود کردم تو پوشه پلاگین اسکچاپم کپی کردم ام وقتی اسکچاپو باز میکنم خونده نمیشه.چیکار کنم؟توروخدا جواب بدین.تحویل پروژه دارم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2016 سلام.من پلاگینو دانلود کردم تو پوشه پلاگین اسکچاپم کپی کردم ام وقتی اسکچاپو باز میکنم خونده نمیشه.چیکار کنم؟توروخدا جواب بدین.تحویل پروژه دارم خیلی دیر دیدم ببخشید. شاید به خاطر ورژن اسکتچاپتون باشه.
zsadeghpoor81@gmail.com 0 ارسال شده در 10 تیر، 2019 در در 29 خرداد 1393 در 00:05، Mohammad Aref گفته است : اسکتچاپ تو کشیدن خط های منحنی و رمپ و اینا یه کمی بدقلق هستش و سخت میشه همچین حجمایی رو توش رسم کرد. قبلاً پلاگین The Curve, Taper & Stock Maker رو معرفی کرده بودم. اما این بار پلاگین CurviShear رو واسه دانلود گذاشتم که ویژه رسم انوع رمپ ها هستش و خیلی راحت با این پلاگین می تونید یه رمپ رو رسم کنید. سطح رو انتخاب می کنید و کلیک راست می کنید و Curvi Shearing رو میزنین تا پنجره تنظیماتش که گزینه های زیادی هم نداره و ارتفاع و اینا رو ازتون میخواد رو وارد می کنید تا رمپ رسم بشه سلام وقتتون بخیر من نمیتونم نصب کنم پلاگینو باید چکار کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2019 در 11 ساعت قبل، zsadeghpoor81@gmail.com گفته است : این پلاگین برای ورژن های پایینتر اسکچاپ هست. که باید پلاگین رو داخل پوشه پلاگینهای اسکچاپ کپی کنید. 1
frixx 0 ارسال شده در 2 آذر، 2020 سلام منهرکاری میکنم وپسوردمینویسم ارورمیگه نمیشه رویویندوزشمانصب بشه..... چیکاربایدکرد؟ ممنون
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2020 در در 13 شهریور 1399 در 02:10، frixx گفته است : سلام منهرکاری میکنم وپسوردمینویسم ارورمیگه نمیشه رویویندوزشمانصب بشه..... چیکاربایدکرد؟ ممنون سلام. عکس خطا رو میذارین؟ چون ارور پسورد این نیست که روی ویندوز نصب نمیشه! حالا اگه فایل اکسترکت نمیشه، برای اینکه مشکلی پیش نیاد، پسورد رو یه بار از داخل سایت به داخل فایل notepad کپی کنید و بعد از اونجا دوباره کپی کنید به داخل برنامه winrar واسه اکسترکت کردن.
ارسال های توصیه شده