saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آهنگساز: سامان جلیلی - ترانه : شهرام جلیلی - تنظیم ، میکس و مسترینگ : حامد برادران بوزوکی:کیان دارات گیتار :فیروز ویسانلو - عکس : محمد آقا علائی - طراحی : حامی صالحی دانلود آهنگ - لینک مستقیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود آهنگ - لینک کمکی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متن آهنگ " خیال " شده شبیهِ تو , , , تمامِ بی کسیم , , , میخوام که یادت بیاد به سمتِ من اگه , , , دلت قدم نزد , , , بزار خیالت بیاد نگاهِ خیسِ من , , , به یادِ تو هنوز , , , یه ابرِ بارونیِ این بغضِ لعنتی , , , توو خاطراتِ من , , , یه عمرِ زندونیِ برایِ من کسی , , , شبیهِ تو نبود , , , توو خلوَتم با منی با جایِ خالیِ , , , همیشه بودنت , , , دوباره زخم میزنی بدونِ تو همیشه این , سکوتُ و بی کسی شده , تمامِ لحظه هایِ من... نبودیُ و خیالِ تو , تمامِ خاطراتِ تو , نوشته شد به پایِ من... شده شبیهِ تو , , , تمامِ بی کسیم , , , میخوام که یادت بیاد به سمتِ من اگه , , , دلت قدم نزد , , , بزار خیالت بیاد هوایِ گریه هام , , , بدونِ تو پُر از , , , هوایِ پاییزیِ بدونِ تو اگه , , , بیفتم از نفس , , , بهایِ نا چیزیِ تمامِ زندگیم , , , شبیهِ شعله ی , , , اسیرِ خاکسترِه چه فرقی میکنه! , , , بزار که از سرم , , , خیالِ تو بگذره بدونِ تو همیشه این , سکوتُ و بی کسی شده , تمامِ لحظه هایِ من... نبودیُ و خیالِ تو , تمامِ خاطراتِ تو , نوشته شد به پایِ من... منبع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده