Shining Star 2108 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 سلام اگر دنبال کتاب خاصی هستید که تو پایگاه springerlink موجوده تو این تاپیک اعلام کنید 6
alSANGDEHIi2004 11 ارسال شده در 17 دی، 2014 با سلام و خسته نباشید لطفن کتاب تئوریهای سازمان - استیفن رابینز 1
sun_oriented 19 ارسال شده در 21 دی، 2014 لطفا مقاله زیر را تهیه کنید Load carrying capacity of the pore pressure in a poroelastic beam subject to oscillatory excitation Mechanics of Poroelastic Media, Solid Mechanics and Its Applications Volume 35, 1996, pp 273-298 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 21 دی، 2014 لطفا مقاله زیر را تهیه کنید Load carrying capacity of the pore pressure in a poroelastic beam subject to oscillatory excitation Mechanics of Poroelastic Media, Solid Mechanics and Its Applications Volume 35, 1996, pp 273-298 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
masoudhyundai 43 ارسال شده در 23 دی، 2014 با عرض سلام و تشکر میشه کتاب زیر رو تهیه کنید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
mrg7160 772 ارسال شده در 23 دی، 2014 با عرض سلام و تشکر میشه کتاب زیر رو تهیه کنید؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام. نسخه الکترونیکی این کتاب هنوز منتشر نشده است. 5
frasouli 11 ارسال شده در 25 دی، 2014 لطفا کمکم کنید تا فردا وقت دارم مقالات زیر رو دانلود کنید : The Dilemma of Accountability for Professionals: A Challenge for Mainstream Management Theories برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Management Control System of China’s Enterprises: Theory and Practice برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدا خیرتون بده 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 25 دی، 2014 [quote name='frasouli']لطفا کمکم کنید تا فردا وقت دارم مقالات زیر رو دانلود کنید : [B]The Dilemma of Accountability for Professionals: A Challenge for Mainstream Management Theories[/B] [URL]http://link.springer.com/article/10.1007/s10551-013-1788-x[/URL] Management Control System of China’s Enterprises: Theory and Practice [URL]http://link.springer.com/article/10.1365/s12176-012-0323-8[/URL] خدا خیرتون بده[/QUOTE] سلام بفرمایید: [B][URL="http://libgen.org/scimag5/10.1007/s10551-013-1788-x.pdf"][COLOR=#0000ff]The Dilemma of Accountability for Professionals: A Challenge for Mainstream Management Theories[/COLOR][/URL] [URL="http://lib.gen.in/next/MTAuMTM2NS9zMTIxNzYtMDEyLTAzMjMtOA==/10.1365@s12176-012-0323-8.pdf"][COLOR=#0000ff]Management Control System of China’s Enterprises: Theory and Practice[/COLOR][/URL] [/B] 5
masoudhyundai 43 ارسال شده در 28 دی، 2014 با عرض سلام و خشته نباشید ببخشید من این کتاب رو میخواستم از وایلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Modeling Bioreactors 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 28 دی، 2014 با عرض سلام و خشته نباشید ببخشید من این کتاب رو میخواستم از وایلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Modeling Bioreactors سلام دوست عزیز اسم کتاب اینه: An Introduction to Bioreactor Hydrodynamics and Gas-Liquid Mass Transfer AN INTRODUCTION TO BIOREACTOR HYDRODYNAMICS AND GAS-LIQUID MASS TRANSFER Enes Kadic and Theodore J. Heindel تعداد صفحات: 326 حجم: 2.33MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
a.namdar 5908 ارسال شده در 31 اسفند، 2014 سلام احیانا کسی می تواند این کتاب رو زحمت بکشد؟ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ISBN 978-0-306-46905-3 درهرصورت ممنون
sun-shine 7672 ارسال شده در 31 اسفند، 2014 سلام احیانا کسی می تواند این کتاب رو زحمت بکشد؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ISBN 978-0-306-46905-3 درهرصورت ممنون سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
masoudhyundai 43 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 سلام درصورتیکه منتشر بشه امکان تهیه رو دارید؟ یا اینکه احتمال داره نتونید پیداش کنید؟ ممنون سلام. نسخه الکترونیکی این کتاب هنوز منتشر نشده است.
shamim.ms 12 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سلام وخسته نباشید. من از این لینک مقاله میخواستم از جیانگ وگو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سلام وخسته نباشید. من از این لینک مقاله میخواستم از جیانگ وگو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
rezajore 11 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2015 کتاب کنترل دیجیتال وغیر خطی اوگاتا ترجیحا ترجمع شعبانی:yes::yes::yes::yes: 1
mrg7160 772 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 کتاب کنترل دیجیتال وغیر خطی اوگاتا ترجیحا ترجمع شعبانی:yes::yes::yes::yes: با سلام. طبق قوانین فقط متون زبان اصلی قابل اشتراک گذاری میباشند. 4
mahnaz ad 10 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 سلام من کتاب راهنمای طراحی فضاهای شهری در ایران دکتر پاکزاد خیلی لازم دارم لطفاا بزارین زووود:th_scratchhead:
انوشیروان بافندکار 10 ارسال شده در 20 مهر، 2015 سلام امکانداره کتاب هویت رقابتی (مدیریت نوین برند برای ملل، شهرها و مناطق) از سایمون انهالت داشته باشم
nedakalantar 10 ارسال شده در 11 دی، 2015 با سلام کتاب یا مقالاتی در مورد مدیریت خلاقیت و نوآوری میخواستم
ارسال های توصیه شده