sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ استفاده زیاد از لپتاپ و گذاشتن مداوم آن روی پاها می تواند منجر به بروز سندرم پوست برشته، ایجاد ناباروری در مردان و حتی سرطان پوست شود. پس دقت کنید موقع کار با این وسیله، آن را روی پایتان قرار ندهید. به گفته محققین، هر صفحه داغی که دمایش در حد سوزاندن پوست بالا نرود، میتواند در تماس مداوم با پوست بدن، چنین عارضهای را ایجاد کند. معمولا شروع آن بدون درد و ناراحتی است اما میتواند باعث تیره شدن رنگ پوست شود. در موارد بسیار نادری هم ممکن است تا حد ایجاد سرطان پوست پیش برود. محققین اصرار دارند که برای حفظ سلامتی خود هم که شده، در هنگام استفاده از لپتاپ، آن را مستقیما روی پای خود قرار ندهید و دست کم صفحهای زیر آن قرار دهید مشاهدات میکروسکوپی نشان میدهند که تاثیر لپتاپ بر پوست، مثل تاثیر قرار گرفتن بلندمدت زیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. پس، بهتر است از همین حالا، در عادات استفاده از لپتاپ خود تجدیدنظر کنید، قبل از این که عوارض ناراحتکنندهای به بار بیاورد. گذاشتن لپ تاپ روی پاها، پوست را برشته می کند پژوهشهای محققان نشان داده است، تماس طولانی مدت پوست پاها با لپتاپ میتواند در نهایت به نوعی اختلال موسوم به "سندرم برشتگی پوست" منجر شود که پیامد گرمای ناشی از لپ تاپ است.نتایج این تحقیق نشان داد که چنین پدیدهای در افرادی که چندین ماه پشت سر هم و یا روزانه 6 تا 8 ساعت از لپ تاپ استفاده میکنند، بیشتر مصداق دارد.در این میان، پوست کودکان بیشتر از دیگر ردههای سنی از خود حساسیت نشان میدهد.در موارد نادری، این سندرم حتی قابلیت تبدیل شدن به سرطان پوست را نیز دارد. گذاشتن لپتاپ روی پاها، بر باروری مردان تاثیر می گذارد طبق تحقیقات پژوهشگران دانشگاه نیویورک، گذاشتن لپتاپ حتی با وجود محافظ میتواند بر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاثیر بگذارد. قرار گرفتن طولانی در برابر لپتاپ شبیه به بودن در معرض آفتاب است که هر دو موجب سرطان پوست میشود گذاشتن لپتاپ روی پاها باعث سرطان پوست میشود طبق تحقیقات انجام شده در سانفرانسیسکو، قرار دادن داغترین قسمت لپتاپ روی پا منجر به سرطان سلول سنگفرشی پوست میشود. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ یاااااااااا خدااااااااا..... اینا که میگید همش باهمه یا انتخاب یک از سه هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چهار ساله دارم اینجور زندگی میکنم!!!! 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ پوست برشته خوبه دیگه مث نون تافتون شاید 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ یاااااااااا خدااااااااا..... اینا که میگید همش باهمه یا انتخاب یک از سه هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چهار ساله دارم اینجور زندگی میکنم!!!! خود منم این عادتو داشتم :icon_pf (34): از وقتی فهمیدم، ترک کردم 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خود منم این عادتو داشتم :icon_pf (34):از وقتی فهمیدم، ترک کردم نمیشه بابا ..... من الان این مقاله رو کامل خوندم هنوز اینقد اراده نداشتم که از جام یه تکونی بخورم.... هنوز روم اثر نکرده!!!!!! برا آب خوردن هم از گلدون بقل دستم استفاده میکنم !!!! کی حوصله تکون خوردن داره!!! 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نمیشه بابا .....من الان این مقاله رو کامل خوندم هنوز اینقد اراده نداشتم که از جام یه تکونی بخورم.... هنوز روم اثر نکرده!!!!!! برا آب خوردن هم از گلدون بقل دستم استفاده میکنم !!!! کی حوصله تکون خوردن داره!!! :w58: قبل از فهمیدن این موضوع، هیچ مشکلی نداشتم ولی از وقتی فهمیدم، وقتی لپ تاپ میذارم رو پام، احساس می کنم الان سرطان پوست می گیریم. اینو میگن جوگیر شدن 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ :w58:قبل از فهمیدن این موضوع، هیچ مشکلی نداشتم ولی از وقتی فهمیدم، وقتی لپ تاپ میذارم رو پام، احساس می کنم الان سرطان پوست می گیریم. اینو میگن جوگیر شدن نه کار درستی هست..... منم باید ترک کنم این کوفتی رو!!!! 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ همین الان لپ تاپ رو پاهامه:icon_pf (34): ایشالا از فردا ترک میکنم. 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ اما من هیچوقت لپ تاپو روو پام نمیزارم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ ببخشین ها اگه با 5-6 تومن پیدا شد میزاریمش رو سرمون عیب نداره والله گرفته بودم 1 تومن 3-4 سال پیش الان خداتومن 6 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ اما من هیچوقت لپ تاپو روو پام نمیزارم باریکلا دختر خووووووووب 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده