fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ شبا بیرون نمون آب یخ نخور گلوت درد میکنه پول درآوردن راحت نیست. مو هاتو رنگ نکن برا بچه ت ضرر داره. دیر نیا خونه همسایه ها حرف درمیارند. اینور اونور نیگا نکن بده اینو نپوش وووووووووووووو...... تاریخ مصرف این آموزه ها تا کی هست.؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ پدر مادرا همیشه نگران بچه هاشون هستن حتی اگر بچه 50سالشم بشه باز فرزند همون پدر مادره و باز پدر مادر نگران هستن و سعی میکنن راه درست و نشون بدن اینکه افرا و تفریط دارن بعضی از پدر مادرا قبول اما این یه طرفه نیست چون مطمعنن رفتار بچه ایجاب کننده ی نصیحت از طرف والدین هست من بشخصه خودم هچوقت نشده که به صورت مستقیم نصیحتم کنن معمولا غیر مستقیم بوده و منم حق مطلبو گرفتم و درمورد درس و اجتماع وخیلی مسائل دیگه ...فقط دوران بچگی و نوجونیم نصیحت کردن که کاملا لازم بود و دیگه تکرارش نکردن اما در مورد آب یخ خوردن و .....الانشم اتفاق میفته چون گاها من خودم سهل انگاری میکنم و خوبه که گوشزد میکنن بهم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ بستگی داره چجوری بگن آموزه خوبه ، از پدر مادر از دوست از اشنا از یه دلسوز اما گیر دادن ، باید و نباید ، پا فشاری و اصرار اصلا خوب نیست ، تا یه حدی میشه تحمل کرد اما از یه جا به بعد میشه مثل لیوان پر که سر ریز میشه و صبر اگه سر ریز شه عواقب خوبی نداره. بهتره درک دو طرفه باشه ، بهتره منطقی باشه ، هیچکس از اجبار خوشش نمیاد حتی بچه یه ساله 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ پدر مادر شین میفهمین تا کجاست 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ پدر مادر شین میفهمین تا کجاست خب درسته اما بچه رو هم درک کنید ، اونم انسانه حق نظر دادن داره، حق تصمیم گیری واسه زندگیشو داره پدر مادرایی که به هر دلیلی دلشوزی یا هر چی این حق رو از بچه هاشون میگیرن خب چرا بچه دار میشن بچه انتظار داره خودشم واسه زندگیش نظر بده 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ خب درسته اما بچه رو هم درک کنید ، اونم انسانه حق نظر دادن داره، حق تصمیم گیری واسه زندگیشو داره پدر مادرایی که به هر دلیلی دلشوزی یا هر چی این حق رو از بچه هاشون میگیرن خب چرا بچه دار میشن بچه انتظار داره خودشم واسه زندگیش نظر بده البته نسل خیلی تغییر کرده بجه نصیحت میکنه ما گوش میکنیم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ البته نسل خیلی تغییر کرده بجه نصیحت میکنه ما گوش میکنیم رابطه ی دو طرفه رو قبول دارم ما نسل سوخته ایم ... از همه طرف ما رو آتیش زدن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ رابطه ی دو طرفه رو قبول دارم ما نسل سوخته ایم ... از همه طرف ما رو آتیش زدن درسته ما قدیما بابامون هر چی میگفت ما میگفتیم چشم حالا بچه مون میگه میگیم چشم چشممون دراومد اخه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ کی میخوان تو مشورت ها ما را هم ببینند؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ کی میخوان تو مشورت ها ما را هم ببینند؟ دوست عزیز شما سوال کلی میپرسید خونواده ها با هم فرق میکنن، اخلاق ، تفکر ، منطقشون با هم فرق میکنن واسه کسی که بی منطق باشه هیچوقت، یه ادم دیکتاتور میشه ولی اگه منطقی باشه از بچگی این چیزها رو به بچه اش هم اموزش میده 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما سوال کلی میپرسید خونواده ها با هم فرق میکنن، اخلاق ، تفکر ، منطقشون با هم فرق میکنن واسه کسی که بی منطق باشه هیچوقت، یه ادم دیکتاتور میشه ولی اگه منطقی باشه از بچگی این چیزها رو به بچه اش هم اموزش میده چه جوری میشه اون سوال رو مطرحش کرد که بقول شما کلی نباشه؟من فکر میکنم جواب شما بیشترش کلی گویی و کلیشه ای بود تا سوال من. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ البته نسل خیلی تغییر کرده بجه نصیحت میکنه ما گوش میکنیم چه جور تغییری ؟/ 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ شبا بیرون نمونآب یخ نخور گلوت درد میکنه پول درآوردن راحت نیست. مو هاتو رنگ نکن برا بچه ت ضرر داره. دیر نیا خونه همسایه ها حرف درمیارند. اینور اونور نیگا نکن بده اینو نپوش وووووووووووووو...... تاریخ مصرف این آموزه ها تا کی هست.؟؟؟ البته این موارد به نظر من آموزه نیستن بیشتر تذکر نکاتی اون هم از سر دلسوزی هستن. تا وقتی هم که بچه ها بدونن پدر و مادر برحسب تجربه اشون خیر و صلاح اونا رو میخوان تاریخ مصرف ندارن. اگه حرفی هم می زنن که به نظر منطقی نیست میشه باهاشون حرف زد و به نتیجه رسید نه اینکه کلا انقضای اون ها رو اعلام کرد. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ رابطه ی دو طرفه رو قبول دارم ما نسل سوخته ایم ... از همه طرف ما رو آتیش زدن نسل سوخته و از دو طرف آتیشمون زدن رو یکم توضیح بدیدد که چطور به این جمع بندی رسیده اید؟:icon_gol: لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ البته این موارد به نظر من آموزه نیستن بیشتر تذکر نکاتی اون هم از سر دلسوزی هستن. تا وقتی هم که بچه ها بدونن پدر و مادر برحسب تجربه اشون خیر و صلاح اونا رو میخوان تاریخ مصرف ندارن. اگه حرفی هم می زنن که به نظر منطقی نیست میشه باهاشون حرف زد و به نتیجه رسید نه اینکه کلا انقضای اون ها رو اعلام کرد.انقضای آموزه ها نه انقضای والدیندر ضمن تجربه تاریخ مصرف داره لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ انقضای آموزه ها نه انقضای والدیندر ضمن تجربه تاریخ مصرف داره منم منظورم انقضای تذکرات والدین بود نه خودشون! (بازم میگم مثال های شما به نظر من آموزه نیست یه سری نکاته که یادآوری میشه) بستگی به تجربه اش داره گفتم که راه گفت و گو همیشه بازه و اولویت با ارجح دونستن تجربه والدینه به نظر من. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ منم منظورم انقضای تذکرات والدین بود نه خودشون! (بازم میگم مثال های شما به نظر من آموزه نیست یه سری نکاته که یادآوری میشه) بستگی به تجربه اش داره گفتم که راه گفت و گو همیشه بازه و اولویت با ارجح دونستن تجربه والدینه به نظر من. آموزه نیست تکانه هم نیست .مطالبی برای به اشتراک گذاشتن عقاید ه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده