Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ من نیستم:|چطوری جواب بدم؟ فکر کنم به مدت چند ماه هم به نت دسترسی نداشته باشم الان آرامش قبل طوفانه چرا هستی ببین یه چیزی میگم ختم کلام من مهدی عارفو نشوندم رو این صندلی شما که اصن جای خود داری چراااااااااا یادت بود. گفتی از جوزف گرفته تااااااا ناصر اعتراف میگیری. ولی سوژه ای بهتر از جوزف هیچ جا پیدا نمیکنی.من میدونم. آهان آره یادم اومددددددددددددد:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ای بابا مگه اجباریه؟:icon_razz: بامداد شنبه منتظر تاپیک جنجالی باشید شیخ الشیوخ 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا کلی حرف واسه گفتن داری از الان تا بامداد شنبه لحظه شماری میکنم واسه تاپیک:gnugghender: بعد از شوما جوزف میشینه به مدت یه ماه...اصن نگران نباش گندمی اول جوزف.لدفن من فقط این هفته وقت دارم. 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ گندمی اول جوزف.لدفن من فقط این هفته وقت دارم. یاشیخ فعلا نفس بکش که به خاطر فرنوشی اول جوزف میشینه واسه اعتراف آجی حله 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ یاشیخ فعلا نفس بکش که به خاطر فرنوشی اول جوزف میشینه واسه اعترافآجی حله مرسیییییییییییییییییییی مهربون.:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ یاشیخ فعلا نفس بکش که به خاطر فرنوشی اول جوزف میشینه واسه اعترافآجی حله یعنی باید به جوزف گفت چاه مکن بهر شیخ اول خودت بعدا" شیخ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ مرسیییییییییییییییییییی مهربون.:hapydancsmil::hapydancsmil: :icon_gol: یعنی باید به جوزف گفتچاه مکن بهر شیخ اول خودت بعدا" شیخ :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نکست پِرسِن ...همون دو تا دختری که گفتن نوبته جوزفه بشینه رو صندلی داغ شما واسه عشقتون حاضرید چیکار کنید؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نکست پِرسِن ...همون دو تا دختری که گفتن نوبته جوزفه بشینه رو صندلی داغشما واسه عشقتون حاضرید چیکار کنید؟ :w58: جوزف خوبی؟؟؟ از این بهتر نمیتونی بحثو عوض کنی؟؟:ws28: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ما که حرفی نداریم!میگید بشین میشینیم میگید اعتراف کن اعتراف میکنیم که اتفاقا سبک بشم ولی من 3 روز دیگه سربازم مشکل اینجاست وگرنه با اغوش باز مینشستم رو صندلی اعترافات ناصر بیا یاد بگیر اصلا فرض کنید من نشستم رو صندلی داغ وسط رژه به فرمانده بگم فرمانده بچه های نواندیشان منتظرن من برم تو فروم پیجم رو آپ کنمفکر کردید مرخصی استعلاجی میده نه...اینو بگم باید تا 2 هفته سرویس بهداشتی نظافت کنم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ما که حرفی نداریم!میگید بشین میشینیم میگید اعتراف کن اعتراف میکنیم که اتفاقا سبک بشمولی من 3 روز دیگه سربازم مشکل اینجاست وگرنه با اغوش باز مینشستم رو صندلی اعترافات ناصر بیا یاد بگیر اصلا فرض کنید من نشستم رو صندلی داغ وسط رژه به فرمانده بگم فرمانده بچه های نواندیشان منتظرن من برم تو فروم پیجم رو آپ کنمفکر کردید مرخصی استعلاجی میده نه...اینو بگم باید تا 2 هفته سرویس بهداشتی نظافت کنم فیلم بازی نکن من خودم ختم اینکارام دو سال پیش که رفتم خدمت جمعه ها که میمودم خونه همش نت بودم:| تازه برگ سبزتو نشون بده ببینم کی سربازی؟ فیلم بازی نکن من میدونم تو دفترچه پست نکردی 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ فرد مورد خطاب ناصر!ناصر ناصر اگه نشینی رو صندلی داغ چه میدونم صندلی اعتراف اینا .... بگو خب؟ فرد مورد خطاب بعدی فرنوش چیه ها؟ دست به یکی کردی با ناصر! من حالی از شما دوتا بگیرم مخصوصا تو خب حالا منو نیگا کن...بعد فوکولمو بعد دوربین رو فرد مورد خطاب بعدی سهند بابا من چیکار کنم مکانیک رشته نیست چرا از من کینه به دل گرفتی...اصلا مکانیک شاخ رشته ها خوبه؟ نکست پِرسِن ... بلاک بنر من ناصر رو رو صندلی مینشونم حالا میبینی نکست پِرسِن گندوم ای ... دی جی سروش دقیقا منو یادته گروه داعش انداختی یهو اومدی از آب گلالود ماهی بگیری...اونم چه ماهی(شب چهارده) خودمو میگم... ناصر همون ماهیه از نوع کنسروی خطاب به مومنت: چاکریم کسی نمیتونه چشتو پف کنه خطاب به ناصر : ناصر بیا جلو بینم بشین 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خطاب به مومنت: چاکریم کسی نمیتونه چشتو پف کنه خطاب به ناصر : ناصر بیا جلو بینم بشین آقا سهند من ناصر رو خیلی دوس دارم اما اگه تو بگی یه خمشو میگیرم به زور میارمش..... ناصر خان بیا بشین دیگه!!! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خطاب به مومنت: چاکریم کسی نمیتونه چشتو پف کنه خطاب به ناصر : ناصر بیا جلو بینم بشین سهند ما هم رشته هستیم حرف این جوزف مومنت کومار رو گوش نده:icon_pf (34): آقا سهند من ناصر رو خیلی دوس دارم اما اگه تو بگی یه خمشو میگیرم به زور میارمش.....ناصر خان بیا بشین دیگه!!! یاسر جان تو نرو تو گروهشون 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نکست پِرسِن ...همون دو تا دختری که گفتن نوبته جوزفه بشینه رو صندلی داغشما واسه عشقتون حاضرید چیکار کنید؟ این جمله خداااااااااا بود دمت گرم!!!!!خیلی باحالی!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خطاب به مومنت: چاکریم کسی نمیتونه چشتو پف کنه خطاب به ناصر : ناصر بیا جلو بینم بشین مخلصیم داداش البته ناگفته نماند که شما گرایش طراحی جامداتی! این اصلا بحثش از مکانیک جداس من با سیالاتِ ناصر مشکل دارم یعنی من فکر میکنم باید این طراحی جامدات از مکانیک جدا بشه و رشته مهندسی طراحی جامدات رو ما برای دانشگاه ها تعریف کنیم و طرحی نو دراندازیم از اینا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سهند ما هم رشته هستیم حرف این جوزف مومنت کومار رو گوش نده:icon_pf (34): یاسر جان تو نرو تو گروهشون حالا این یبارو به عخش دوشتان بیابشین دیگه پسراااااااااااااه 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سهند ما هم رشته هستیم حرف این جوزف مومنت کومار رو گوش نده:icon_pf (34): یاسر جان تو نرو تو گروهشون ناصر جون من با جوزف ردیف شدم این خیلی بچه باحالیه!!!!! من الان کشفش کردم.....رفتم تو کار پیغام دوستی!!!! شرمنده دیگه..... مدیونی اگه فک کنی تو رو به کسی فروختم!!!! من هنوز طرفدارتم ناصر خان!!!! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ مخلصیم داداش البته ناگفته نماند که شما گرایش طراحی جامداتی! این اصلا بحثش از مکانیک جداس من با سیالاتِ ناصر مشکل دارم یعنی من فکر میکنم باید این طراحی جامدات از مکانیک جدا بشه و رشته مهندسی طراحی جامدات رو ما برای دانشگاه ها تعریف کنیم و طرحی نو دراندازیم از اینا ما چاکریم بیا جلو مومنت کجا بودی تا حالا ...... کردی ها نگو نفهمید خوب :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ناصر جون من با جوزف ردیف شدم این خیلی بچه باحالیه!!!!!من الان کشفش کردم.....رفتم تو کار پیغام دوستی!!!! شرمنده دیگه..... مدیونی اگه فک کنی تو رو به کسی فروختم!!!! من هنوز طرفدارتم ناصر خان!!!! منم ندیدم فروختیش باهمم نبودیم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده