Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بسیاررررررررر عالیییییییییییییییی:aghosh: آقایان جوزف وناصر خان خودشونو اماده کنن واسه صندلی اعتراف جنجالی:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بزن بزن تار و بزن تارو بزن تار ....... یه پوستی بکنم من به به :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بزن بزن تار و بزن تارو بزن تار ....... یه پوستی بکنم من به به :gnugghender: البته زمان تمدید تا زمانیه که بابا سهند کامل دلش خنک شه اونقد پوستشونو بکنه:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آقایان جوزف وناصر خان خودشونو اماده کنن واسه صندلی اعتراف جنجالی:gnugghender: جوزف ممکنه فرار کنه.سابقه داره. لدفن تهدیدش کن که سوالام درست جواب بده. 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ جوزف ممکنه فرار کنه.سابقه داره. لدفن تهدیدش کن که سوالام درست جواب بده. خیالت تخت..اونو دیگه بسپار به من 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ البته زمان تمدید تا زمانیه که بابا سهند کامل دلش خنک شه اونقد پوستشونو بکنه:gnugghender: مرسییییییییییییییی آخی دلم خنک میشه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خیالت تخت..اونو دیگه بسپار به من دستت درد نکنه. فکر کنم حبس ابد براش کافی باشه. 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دستت درد نکنه. فکر کنم حبس ابد براش کافی باشه. :ws28: جوزف علیه ناصر تاپیک زده بود حالا داره علیه خودش پیش میره:ws28: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ :ws28:جوزف علیه ناصر تاپیک زده بود حالا داره علیه خودش پیش میره:ws28: آخه نیتش الهی نبود.:ws28: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ فرد مورد خطاب ناصر! ناصر ناصر اگه نشینی رو صندلی داغ چه میدونم صندلی اعتراف اینا .... بگو خب؟ فرد مورد خطاب بعدی فرنوش چیه ها؟ دست به یکی کردی با ناصر! من حالی از شما دوتا بگیرم مخصوصا تو خب حالا منو نیگا کن...بعد فوکولمو بعد دوربین رو فرد مورد خطاب بعدی سهند بابا من چیکار کنم مکانیک رشته نیست چرا از من کینه به دل گرفتی...اصلا مکانیک شاخ رشته ها خوبه؟ نکست پِرسِن ... بلاک بنر من ناصر رو رو صندلی مینشونم حالا میبینی نکست پِرسِن گندوم ای ... دی جی سروش دقیقا منو یادته گروه داعش انداختی یهو اومدی از آب گلالود ماهی بگیری...اونم چه ماهی(شب چهارده) خودمو میگم... ناصر همون ماهیه از نوع کنسروی 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ماشالا همه دست به اسپمتون حرف نداره واهرکی حریف ناصر نیست من هستم میدونم باید کجا پیداش کنم گوششو بپیچونم بیارم واسه شما لاته واسه ما شکلاته :vahidrk: ihkdi هانیه من بی گناهم تو این مدت کسی حریفم نبوده البته تو چون کرمانشاهی هستی شاید حریفم بشی:icon_pf (34):(الکی) آقا ناصر من نمی خواستم دخالت کنما...چون احترام ویژه ای برای شما قائلماما دیگه روی این همه طرفدار رو زمین نزنید دیگه!!!! من جای شما بودم حرف رفیقمو زمین نمیزدم...بابا داره وصیت میکنه بیچاره.... شما سرور مایی عزیز یاسر جان اینا میخوان منو حلق آویز کنن من چند سال پیش تو یه فروم اونم بعد ا زچند سال پیگیری دوستان نشستم در کمتر از 2 روز 43 صفحه صندلیم پیش رفت یک هفته هم وقت داشت به مدیرش اس ام اس زدم که تاپیک رو ببنده تا به دارفانی واصل نشدم:| هرچند خیلی ها نرسیدن سوال بپرسن تو اون دوروز ولی 43 صفحه جواب دادم:|:icon_pf (34): داش ناصر مقاومت کن مقاومت میکنم ایلیا جان خیالت تخت ناصر بیا قبول کناز مقامات بالا هی میگن تاپیک رو زودتر ببندید:164: در مرام و مسلک شیوخ قبول کردن گنجانیده نشده:| از شیخ بالاتر هم داریم آیا؟:| دوستان نظرتون راجع به صندلی اعتراف چیه؟؟؟ آقا ناصرو بنشونیم رو صندلی اعتراف تالار ما گندم به من رحم کن آخه من اصلا" بدرد اعتراف نمیخورم چیزی برای اعتراف ندارم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بابا این صندلی اعتراف از کجا اومد 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ihkdiگندم به من رحم کن آخه من اصلا" بدرد اعتراف نمیخورم چیزی برای اعتراف ندارم اصلا شما کجا بودی من شما رو یادم رفته بود خدایا ممنون من این سوژه ناب اعترافی رو پیدا کردم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اصلا شما کجا بودی من شما رو یادم رفته بود خدایا ممنون من این سوژه ناب اعترافی رو پیدا کردم گندم از من گذشته من پیر شدم بدرد اعتراف نمیخورم بیخیال من شو بهترین گزینه همون جوزف مومنت کوماره 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ فرد مورد خطاب ناصر!ناصر ناصر اگه نشینی رو صندلی داغ چه میدونم صندلی اعتراف اینا .... بگو خب؟ فرد مورد خطاب بعدی فرنوش چیه ها؟ دست به یکی کردی با ناصر! من حالی از شما دوتا بگیرم مخصوصا تو خب حالا منو نیگا کن...بعد فوکولمو بعد دوربین رو فرد مورد خطاب بعدی سهند بابا من چیکار کنم مکانیک رشته نیست چرا از من کینه به دل گرفتی...اصلا مکانیک شاخ رشته ها خوبه؟ نکست پِرسِن ... بلاک بنر من ناصر رو رو صندلی مینشونم حالا میبینی نکست پِرسِن گندوم ای ... دی جی سروش دقیقا منو یادته گروه داعش انداختی یهو اومدی از آب گلالود ماهی بگیری...اونم چه ماهی(شب چهارده) خودمو میگم... ناصر همون ماهیه از نوع کنسروی عمراااااااااااااااا.حالتو میگیرم.مثل سری های قبلی. شک نکن. 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ گندم از من گذشتهمن پیر شدم بدرد اعتراف نمیخورم بیخیال من شو بهترین گزینه همون جوزف مومنت کوماره اتفاقا کلی حرف واسه گفتن داری از الان تا بامداد شنبه لحظه شماری میکنم واسه تاپیک:gnugghender: بعد از شوما جوزف میشینه به مدت یه ماه...اصن نگران نباش 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا کلی حرف واسه گفتن داری از الان تا بامداد شنبه لحظه شماری میکنم واسه تاپیک:gnugghender: بعد از شوما جوزف میشینه به مدت یه ماه...اصن نگران نباش من نیستم:| چطوری جواب بدم؟ فکر کنم به مدت چند ماه هم به نت دسترسی نداشته باشم الان آرامش قبل طوفانه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اصلا شما کجا بودی من شما رو یادم رفته بود خدایا ممنون من این سوژه ناب اعترافی رو پیدا کردم چراااااااااا یادت بود. گفتی از جوزف گرفته تااااااا ناصر اعتراف میگیری. ولی سوژه ای بهتر از جوزف هیچ جا پیدا نمیکنی.من میدونم. 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نکست پِرسِن گندوم ای ... دی جی سروش دقیقا منو یادته گروه داعش انداختی یهو اومدی از آب گلالود ماهی بگیری...اونم چه ماهی(شب چهارده) خودمو میگم... ناصر همون ماهیه از نوع کنسروی :ws28: بنده هر دو شما رو مینشونم رو صندلی اعتراف حالا ببین 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ :ws28:بنده هر دو شما رو مینشونم رو صندلی اعتراف حالا ببین ای بابا مگه اجباریه؟:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده