Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ حمایت میشه ..... ولی خودم اهل پرسش در صندلی داغ نیستم این یه مورد فرق میکنه باس طوماری ازش سوال بشه طوماری 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ گناهت پای من تو دکتری یا پدر مقدس؟ فرقی هم نمیکنه یعنی با هم منافاتی نداره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ نمیشینم خب کی گفته بشینهمونجوری وایساده باس جواب پس بدی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ نمیشینم میشینی تو دکتری یا پدر مقدس؟ فرقی هم نمیکنه یعنی با هم منافاتی نداره آچار فرانسه ضمنا این اسم چیه واسه خودت انتخاب کردی؟ لحظه!!! چه ظریف یه چیزی حدود century باید انتخاب میکردی 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااام. مستر مومی میخواااااااااااای درخواست بدیم تاپیک صندلی داغتو باز کنن. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااام. مستر مومی میخواااااااااااای درخواست بدیم تاپیک صندلی داغتو باز کنن. سلااااااام مومی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ میشینی آچار فرانسه ضمنا این اسم چیه واسه خودت انتخاب کردی؟ لحظه!!! چه ظریف یه چیزی حدود century باید انتخاب میکردی به قول فاطمه شبیه مامی ه.مامان:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلاااااااممومی؟؟ مومی، مومنت ، مامی مامان خیلی فرق ندارن:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ گناهت پای من گناه هر کس به پای خودشه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من به گرما حساسم صندلی خنک ندارین؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من گناه دارم :there: حالا جوزف یه چیزی گفت.تو جدی نگیر 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ :there: حالا جوزف یه چیزی گفت.تو جدی نگیر باشه جدی نمیگیرم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من به گرما حساسمصندلی خنک ندارین؟ اصلا قرار نیس تو رو صندلی بشینی. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ اصلا قرار نیس تو رو صندلی بشینی. کاملا موافقم به نظرم moment گزینه بهتریه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ناصر ما نشستمون تموم شده نوبته خودته عمه فرنوش 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ناصر ما نشستمون تموم شده نوبته خودتهعمه فرنوش اگه هوس کردی میتونیم درخواست ادامه صندلی داغتو بدیم. حالا چرا عمه؟؟ من هیچ وقت عمه نمیشم. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ کاملا موافقمبه نظرم moment گزینه بهتریه آره اینجوری بیشتر خوش میگذره.:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا بازم خب تو میخوای اسپم کنی،حداقل یه موضوعی انتخاب کن که به تالار ادبیات بخوره آخه صندلی داغ جاش تو بخش ادبیاته؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده