Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آقا من یه نخشه زدم در حد تیم ملیهمین کومارو بگیریم پرتش کنیم رو صندلی ببندیمش!!!!:gnugghender: علی جون اینجا همه ضد ناصرن......این ناصر دیده داره از دره سقوط میکنه رو صندلی شما رو نقطه امید دیده....گولشو نخوریا....تمومه کارش....بذار این دم آخری تو خلوت خودش باشه.... 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ موافقم موافقم آقا سه تا رأی... نبود؟؟؟ آرتاشم بیگیر بیارش آریودخت؟؟ 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آقا من یه نخشه زدم در حد تیم ملیهمین کومارو بگیریم پرتش کنیم رو صندلی ببندیمش!!!!:gnugghender: شدیددددددددددد موافقم در حد لالیگاااااااااااااااااا:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ همین دیگه میخوای شیخ از دار فانی بالا بره به لقاء الله پیوست بشه خدا نکنه بیچاره شیخشیخ آب حیات خوردن کشل خان 7 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آقا سه تا رأی...نبود؟؟؟ آرتاشم بیگیر بیارش آریودخت؟؟ بشمرم؟؟؟؟؟؟ ۱- من ۲- جوزف ۳-آقا سهند ۴-آرتاش خانم ۵- گندم خانم ۶- خانم not found 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ موافقم موافقم بشمرم؟؟؟؟؟؟۱- من ۲- جوزف ۳-آقا سهند ۴-آرتاش خانم ۵- گندم خانم ۶- خانم not found آقا بفرمااا 4تا رای جمع شددد 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آقا بفرمااا4تا رای جمع شددد علی جون من با جوزفم!!!!!! اینا هم با جوزفن!!!!!! ناصر خان بیفت جلو!!!! 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ آقا من یه نخشه زدم در حد تیم ملیهمین کومارو بگیریم پرتش کنیم رو صندلی ببندیمش!!!!:gnugghender: منــــــــــــــــــــــــــم شدیدا موافقــــــــــــــــم.:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ منــــــــــــــــــــــــــم شدیدا موافقــــــــــــــــم.:hapydancsmil::hapydancsmil: اینم 5میش:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ برم دوستامم بیارم.:hapydancsmil::hapydancsmil: جوزف آماده بااااااااااااااااش:ws28: 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ قضیه یار کشیه پس!!!!!:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ قضیه یار کشیه پس!!!!!:gnugghender: نفر سومم شمایدااا 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ جوزف بیا ......بدو بیااااااا....بچه ها قیچی شدن خودتو برسون..... عجب انسان های دو رویی هستید شما ها.....یا اشباح الرجال!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ نفر سومم شمایدااا بدلیل انصرافم نفر دوم میشه 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ بدلیل انصرافم نفر دوم میشه شیخ نداشتیمااااااااااا نفر دوم شمایید حالا به خاطر شما آق جوزی سرباز وطنو میفرستیم خط مقدم صندلی داغه 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ جوزف بیا ......بدو بیااااااا....بچه ها قیچی شدن خودتو برسون..... عجب انسان های دو رویی هستید شما ها.....یا اشباح الرجال!!!!!!! یاسر جون خیالت راحت افرادی که از ناصر حمایت کردن قطعا حامی ناصرن (از سخنان گهربار خیابانی عزیزم) ولی اون چیزی که مسلمه اینه که ناصر یا رو صندلی میشینه یا رو صندلی نمیشینه 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آقا من یه نخشه زدم در حد تیم ملیهمین کومارو بگیریم پرتش کنیم رو صندلی ببندیمش!!!!:gnugghender: موافقم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ گندم خانم ما با هم حرف زدیم....توافق کردیم.....یادتون نمیاد؟؟؟؟بر طبق ماده ۳۳۸ قانون مدنی بیع یعنی تملیک عین به عوض معلوم.....قبول؟؟؟؟؟ بر طبق ماده ۱۸۳ قانون مدنی وبر اساس شواهد پست های ۱۴۸ و ۱۴۹ همین تاپیک و بر همچنین شاهد زنده خانم not found من و شما عقد قرارداد داشتیم با هم.. اگه شما زیرش بزنی من میتونم بر اساس غش در معامله شما رو دادگاهی کنم!!!!! فک نکنم هیچ وکیلی بخواد اولین دادگاهشو تو نقش مجرم برگزار کنه.....پس بیا سمت ما!!!!!! ماده به رخ من میکشین؟؟ آقا من میخوام تاپیک بزنم تالارمون بیوفته رو غلتک..هر کی میشینه زودتر بگین تاپیکشو بزنم اینم بگم که من طرف بابامم..هر چی بابا سهند بگه من طرف اونم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده