Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 کاربر نمونه شدنت مبارک ممنون ناصر جان....فدای تو بشم که اینقدر تو با عشقی......:icon_gol: من از روز اول میگفتم این اخلاق ناصر رو هیچکی تو انجمن نداره ها..... 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 ممنون ناصر جان....فدای تو بشم که اینقدر تو با عشقی......:icon_gol: من از روز اول میگفتم این اخلاق ناصر رو هیچکی تو انجمن نداره ها..... عزیز مایی داداش این جوزف برا اعتراف بهتره ها 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 عزیز مایی داداشاین جوزف برا اعتراف بهتره ها خیلی مخلصیم ناصر جون......:icon_gol: آخه من جوزف و خیلی دوست دارم میدونی.....اصن جوزف یعنی من.....من یعنی جوزف!!!! 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 خیلی مخلصیم ناصر جون......:icon_gol: آخه من جوزف و خیلی دوست دارم میدونی.....اصن جوزف یعنی من.....من یعنی جوزف!!!! این جمله آخرتو چند سال پیش منو یه کاربر دیگه هم میگفتیم یادش بخیر 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 به به بَ بَ به به شیخ سوزونهشیخ میبینم که به بلای آسمانی دچار شدین خدایی حقتونه دلم خنک شد این آق جوزیم قبل رفتن یه کار خوبی انجام دادنا 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 به به بَ بَ به به شیخ سوزونهشیخ میبینم که به بلای آسمانی دچار شدینخدایی حقتونه دلم خنک شد این آق جوزیم قبل رفتن یه کار خوبی انجام دادنا مرید من صدات زدم بیای کمک شیخت نه اینکه از پشت بهم خنجر بزنی:vahidrk: 4
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 به به بَ بَ به به شیخ سوزونهشیخ میبینم که به بلای آسمانی دچار شدینخدایی حقتونه دلم خنک شد این آق جوزیم قبل رفتن یه کار خوبی انجام دادنا پس آرتاش خانم هم تو جبهه ماست......بد شد ناصر جون.....بد!!!!!!!!! مرید من صدات زدم بیای کمک شیخت نه اینکه از پشت بهم خنجر بزنی:vahidrk: دسیسه کردی ناصر جون.......دسیسه کار شیطونه برادر من!!!! 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 مرید من صدات زدم بیای کمک شیخت نه اینکه از پشت بهم خنجر بزنی:vahidrk: شیخ من هنوز خنجر نزدم که بابابعدشم وقتی مریدارو به امان خدا رها کردین باس فکر اینجاهاشم میکردید درسته میخوام شیخ بسوزه اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها شیخ و اذیت نکنیداااا 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 پس آرتاش خانم هم تو جبهه ماست......بد شد ناصر جون.....بد!!!!!!!!! نه من تو جبهه ی حقمبا عدالت رفتار کنید شیخ گناه داره البته تو صندلی داغا کسی که بدترین و بیشترین سوالو میپرسید همین شیخ بود که رسالتشون همینه اما خوب دشمن تراشی کردن دیگه 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 شیخ من هنوز خنجر نزدم که بابابعدشم وقتی مریدارو به امان خدا رها کردین باس فکر اینجاهاشم میکردید درسته میخوام شیخ بسوزه اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها شیخ و اذیت نکنیداااا منم موافق اذیت کردن نیستم...در حد قلقلک شیخ کفایت میکنه..... 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 منم موافق اذیت کردن نیستم...در حد قلقلک شیخ کفایت میکنه..... اینو موافقم روح شیخ هم جلا پیدا میکنه 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 پدر ناثر چاي بريز تا بخوريم و كمي لذت ببريم پسرم اینا آتیشو روشن کردن اون چای آلبالویی رو بذار یه خورده دم بکش نوش بنماییم 5
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 اینو موافقم روح شیخ هم جلا پیدا میکنه منم میگم شیخ تا ریاضت نکشه به عرفان های بالا نمیرسه.... ما خوبی شیخ رو میخوایم...... خود شیخ در جریانه....فقط این ریاضت مث آمپول میمونه....ازش فراری هست ولی اگه میدونست چقدر براش مفیده حتما خودش داوطلبانه میرفت!! 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 منم میگم شیخ تا ریاضت نکشه به عرفان های بالا نمیرسه.... ما خوبی شیخ رو میخوایم......خود شیخ در جریانه....فقط این ریاضت مث آمپول میمونه....ازش فراری هست ولی اگه میدونست چقدر براش مفیده حتما خودش داوطلبانه میرفت!! حکمت خداست دیگه خود شیخم میدونن که آدم از حکمت خارج نمیشه مگه نه شیخی؟؟؟؟؟ یعنی الان هرچه ریاضت بیشتر درجه ی شیخ بالاتر؟؟/:ws52:بیچاره شیخ سوختن تموم شداینم تا یادم نرفته بگم معمولا شیخ تو صندلی داغا سوال ریاضیم میپرسن ریاضت گفتین یاد ریاضی افتادم 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 حکمت خداست دیگه خود شیخم میدونن که آدم از حکمت خارج نمیشه مگه نه شیخی؟؟؟؟؟یعنی الان هرچه ریاضت بیشتر درجه ی شیخ بالاتر؟؟/:ws52:بیچاره شیخ سوختن تموم شداینم تا یادم نرفته بگم معمولا شیخ تو صندلی داغا سوال ریاضیم میپرسن ریاضت گفتین یاد ریاضی افتادم ای بترکی مرید خودت که تو اون فروم کذایی یادته تو کمتر از 2 روز چقدر سوال پرسیدین من دیگه شیخ جوان قدیم نیستم پیر شدم 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 ای بترکی مریدخودت که تو اون فروم کذایی یادته تو کمتر از 2 روز چقدر سوال پرسیدین من دیگه شیخ جوان قدیم نیستم پیر شدم آره یادمه انصافا همه به خینتون تنشه هستناالبته میشه خوشبینانه هم نگاه کرد مثلا گفت همه از شدت دوس داشتن شیخ کاری میکنن بسوزه من میدونم شما آب حیات خوردین پیر اینا نمیشین جو ندید شیخ 5
Moment 15228 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2014 یاسر جون من یه روزه تو رو میشناسم ولی انگار سال ها با هم رفیق بودیم، واقعا ها... یادش بخیر چه روزایی داشتیم خب بذگریم از یاسر تشکر میکنم برای اینکه به من آموخت که شیخ رو نباید جزغاله کرد باس قلقلکش داد همین از not found نیم راضیم چرا؟ زیرا برای انکه خب شاید جواب کوتاه بالا کفایت نکنه بیشتر توضیح میدیم، ایشون اول میخواستن بر علیه من دسیسه کنن ولی یاسر دوست عزیز و ماندگار مشتی محکم بر دهان استکبار و از اینا از فرنوش تشکر ویژه دارم...فری فری الهی وَربِپَری ایشون دوست داشتن من رو صندلی بشینم منم دوس داشتم ولی روزگار نامردتر از این حرفاستیعنی جون فرنوش قسمت نشد دیگه شرمنده انشالله که اجر زحماتتون بیهوده نمیمونه از آرتاش به خاطر اینکه از پشت به شیخ خنجریدیعنی شیخ باورش نمیشد مریدش اینگونه فنون شیخی رو یاد بگیره، البت تقصیره شیخ بود نباید همه فنون رو به آرتاش یاد می داد که واسه روز مبادا با اون فنونی که یادش نداده آرتاش رو ناکوت میکرد 5
Yaser.C 5059 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 یاسر جون من یه روزه تو رو میشناسم ولی انگار سال ها با هم رفیق بودیم، واقعا ها... یادش بخیر چه روزایی داشتیم خب بذگریماز یاسر تشکر میکنم برای اینکه به من آموخت که شیخ رو نباید جزغاله کرد باس قلقلکش داد همین از not found نیم راضیم چرا؟ زیرا برای انکه خب شاید جواب کوتاه بالا کفایت نکنه بیشتر توضیح میدیم، ایشون اول میخواستن بر علیه من دسیسه کنن ولی یاسر دوست عزیز و ماندگار مشتی محکم بر دهان استکبار و از اینا از فرنوش تشکر ویژه دارم...فری فری الهی وَربِپَری ایشون دوست داشتن من رو صندلی بشینم منم دوس داشتم ولی روزگار نامردتر از این حرفاستیعنی جون فرنوش قسمت نشد دیگه شرمنده انشالله که اجر زحماتتون بیهوده نمیمونه از آرتاش به خاطر اینکه از پشت به شیخ خنجریدیعنی شیخ باورش نمیشد مریدش اینگونه فنون شیخی رو یاد بگیره، البت تقصیره شیخ بود نباید همه فنون رو به آرتاش یاد می داد که واسه روز مبادا با اون فنونی که یادش نداده آرتاش رو ناکوت میکرد تو داداش خودمی جوزف جون!!!!!! دیگه هیچکی پشت ناصر نیست..... ناصر خان میری رو صندلی یا باز نفر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4
ارسال های توصیه شده