Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ دوستان من قبل از اینکه شهید بشم وصیت میکنم ناصر روی صندلی داغ بشینه ناصر دوس داری بشینی یا وایسی؟هرجور راحتی در هر دو صورت ما ازت سوال داریم دوستانی که با نشستن ناصر روی صندلی داغ موافقن عدد یک رو به برنامه 90 اس ام اس کنن خدا وکیلی فکر کنم به 5 نفرم جایزه میدن، قبلا 300 هزار بود الان انگار 500 هزار میدن 20 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ اولا دعوت درسته نه دعون بعدشم من چرا بشینم خیلی آدم مهمی هستم؟ 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: اولا دعوت درسته نه دعونبعدشم من چرا بشینم خیلی آدم مهمی هستم؟ یکیتون بشینه اون یکی سرپا کنارش بایسته. 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ من سر پا وایمیستم از بس از خود گذشته م 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: اولا دعوت درسته نه دعونبعدشم من چرا بشینم خیلی آدم مهمی هستم؟ ناصر تو کلی مهمی خودت قدر خودتو نمیدونی کلی مدال داری کف کفش سه تا استاد نمونه عکاس برتر کاربر تالار گوینده خوش صدا و... مکانیکی از نوع جامدات نه فقط جامدات بلکه سیالات نیز کلی امتیاز دادی و گرفتی یه خروار تاریخ ورود به سایت اونجوری تاریخ انقضا اینجوری خلاصه بیا بشین رو صندلی خوبیت نداره 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Moment گفته است: مکانیکی از نوع جامدات نه فقط جامدات بلکه سیالات نیز آره نکته پهنی بود. به این توجه نکرده بودم! یه چیزی تو مایه های آب قند 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ not found گفته است: یکیتون بشینه اون یکی سرپا کنارش بایسته. ما نشستیم قبلا نوبته ناصره 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ lk jhvdo lwvtl 'baji من تاریخ مصرفم گذشته فرتوت شدم 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: من سر پا وایمیستماز بس از خود گذشته م آخی بمیرم الهی حالا فرقی نمیکنه میخوای ایستاده جواب بده ما که در حالت لم دادیم ناصر بشینی رو صندلی کچلت می کنم یادته چه طومارایی واسمون میفرستادی یادته؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Moment گفته است: آخی بمیرم الهیحالا فرقی نمیکنه میخوای ایستاده جواب بده ما که در حالت لم دادیم ناصر بشینی رو صندلی کچلت می کنم یادته چه طومارایی واسمون میفرستادی یادته؟ همون دیگه فقط تو نیستی بشینم همه اونایی که این بلارو سرشون آوردم میخوان جبران کنن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ not found گفته است: آره نکته پهنی بود.به این توجه نکرده بودم! یه چیزی تو مایه های آب قند 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: همون دیگه فقط تو نیستی بشینم همه اونایی که این بلارو سرشون آوردم میخوان جبران کنن:icon_pf (34): همون منم میخوام بچه ها رو به جونت بندازم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Moment گفته است: همون منم میخوام بچه ها رو به جونت بندازم مکن کاری که بر پا سنگن آیو جهان با این فراخی تنگت آیو :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: مکن کاری که بر پا سنگن آیوجهان با این فراخی تنگت آیو :vahidrk: خیلی حال میده ناصر میخوای همین جا سوالاتمون رو ازت بپرسیم نظرت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Moment گفته است: خیلی حال میده ناصرمیخوای همین جا سوالاتمون رو ازت بپرسیم نظرت چیه؟ چون شیخ نامه ی تورا خواند تورااز نامه خواندن ننگ آید کومار 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ حمایت میشه ..... ولی خودم اهل پرسش در صندلی داغ نیستم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ به به جمع بر و بچز جمعهههه:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: من گناه دارم باشه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: من گناه دارم گناهت پای من 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده