ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سلام خانواده دوستان عزیز دیدم تالارها دارند گفتم ما چرا نداشته باشیم انتخاب موضوع به پیشنهاد شما 1- ازدواج 2- پدر 3- مادر 4- کودک 5- همه باهم منتظرتون میمونم پیشنهادی حرفی سخنی هر چی ما در کانون گرم خانواده در خدمتتونیم :icon_gol: نظر سنجی گذاشتم بچه ها ارسال عکسها تا 10 روز بصورت پیام خصوصی حجم 250 کیلوبایت پس از نظر سنجی ممنون از شرکت دوستان 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ چه ژالب.. خیلی هم خوبه.. ازدواج که اصلا... کودک گزینه خوبیه... نوه... مغز بادام خانواده. این موضوع خیلی شیرینی هم هست. بخصوص که منم مغز بادوم خانواده هستم.. عالیه 8 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ آخی موضوع جالبیه بنظرم 4 کودک شیرین تره 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آخی موضوع جالبیه بنظرم 4 کودک شیرین تره مثله اینکه کودک طرفدار زیاد داره آفا خانوم چیکارش کنیم؟ 7 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ مثله اینکه کودک طرفدار زیاد داره آفا خانوم چیکارش کنیم؟ ای بابا!!!!چرا گام درشت میزنین!!!! خدا اول مادرشو بده.........بچشم میده دیگه!!!!!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ من میگم. با یه تیر دو نشون بزنیم. خیلی هم احساسی و قشنگه.. مادر و کودکهر دوباهم دیگه بسته به هنر دوستان داره در عکاسی و اینکه به خانواده هم مربوط میشه.. کودک باشه .. با تالار عکاسی تفاوتی نمیکنه. 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ازدواج:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با تشکر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ازدواج:5c6ipag2mnshmsf5ju3با تشکر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه ازدواج بی تشکر هم داریم مرسی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ ازدواج طرفدارش بیشتره.. خوب خوبه. مسابقه خوبیه. موفق باشید دوستان ازدواجی.. 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ ظاهرا مهلت نظرسنجی تمام شده و من دیر رسیدم. همینجا انتخابم رو اعلام میدارم اول-کودک دوم-مادر اینا بهترین موضوعها هستن برای مسابقه عکس. اونایی که ازدواج رو انتخاب کردن دقیقا عکس عروسی کدوم بیچاره ای رو میخوان بفرسن برای مسابقه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ ظاهرا مهلت نظرسنجی تمام شده و من دیر رسیدم.همینجا انتخابم رو اعلام میدارم اول-کودک دوم-مادر اینا بهترین موضوعها هستن برای مسابقه عکس. اونایی که ازدواج رو انتخاب کردن دقیقا عکس عروسی کدوم بیچاره ای رو میخوان بفرسن برای مسابقه عکس گذاشتن برای موضوع ازدواج.. باید با اجازه باشه.. و یه مقدار مشکله که اینکار انجام بشه.. ولی من چیزی نگفتم گفتم درجایگاهی نیستم بخوام نظر بدم.. ولی عکس مادر و کودک ..یا فقط کودک میتونه بهترین موضوع برای مسابقه باشه بدون حاشیه تره .. ممنونم یکتاجون 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ ظاهرا مهلت نظرسنجی تمام شده و من دیر رسیدم.همینجا انتخابم رو اعلام میدارم اول-کودک دوم-مادر اینا بهترین موضوعها هستن برای مسابقه عکس. اونایی که ازدواج رو انتخاب کردن دقیقا عکس عروسی کدوم بیچاره ای رو میخوان بفرسن برای مسابقه اوااااااا مگه همه عکسا صورت مشخصه؟؟؟؟ انقده عکسای قشنگ قشنگ هست که صورتِ عروس خانوم و آقا داماد معلوم نیس مثلا عروسی خودم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ دو عروسی دو کودک مساوی اند یه رای برای انتخاب موضوع لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده