Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ از طرف خودم به آقای قاسمیان ضایعه از دست دادن یکی از نزدیکانشون رو تسلیت عرض می کنم و امیدوارم که روح عزیز از دست رفته در این شب گرامی غریق رحمت الهی و مشمول توجه خاصه بقیه الله الاعظم قرار بگیره ، انشالله مغفرت الهی شامل حال این عزیز سفر کرده باشه و در این شب گرامی فاتحه برای شادی روحشون فراموش نشه 23 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم... ایشالا غم آخرشون باشه... خدا رفتگان همه رو تو این شب عزیز بیامرزه..بخصوص آقای قاسمیان... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ اصلا انتظار شنیدن چنین خبری رو نداشتم. تسلیت میگم .ایشالا غم آخرت باشه. لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ امیر جان تسلیت میگم غم آخرت باشه...... امیدوارم دیگه تو زندگیت غم نبینی...... لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ :( براتون آرامش و تسلّی آرزو می کنم از عمق دل آرزو می کنم خدا بهتون صبر بده و عزیز مرحوم غرق شادی و آرامش باشه لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ آقای قاسمیان تسلیت میگم، غم آخرتون باشه لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم و برای خانواده شون صبر از خدا خواستارم.... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ سلام امیرم.. چی شده؟ نبینم غم تو دلت باشه,, تاپیک تسلیت رو دیدم دلم بد ریخت,, بهت تسلیت میگم عزیزم,, خدارحمتشون کنه ریختم بهم شوک بدی بود لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ از همه دوستان ممنونم لطف كردين. ان شالله هميشه شادي داشته باشيد از مهدي عزيز هم خيلي متشكرم لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ امیر جان تسلیت میگم، غم آخرت باشه. لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم مهندس خدا عزیزتون رو رحمت کنه و انشالله به شما و خانواده محترم صبر بده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم. روحشون شاد 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ منم به نوبه خودم تسلیت میگم امیدوارم تحمل غمش براتون سخت نمونه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ صبر برای اشنایاشون و تسلیت به بازماندگانشون در پناه حق سربلند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده