Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ به به چه عکسی هم هست..... قرار شد حسودی نکنید دیگه 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ قرار شد حسودی نکنید دیگه نه بابا حسودی چیه ؟؟؟؟؟؟ خیلی هم خوب افتادین 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ نه بابا حسودی چیه ؟؟؟؟؟؟خیلی هم خوب افتادین نظر لطفتونه. من همیشه خوش عکس بودم. همه میگن بهم 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ :)))))) انشالله که زود شفا پیدا کنه 3 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ :))))))انشالله که زود شفا پیدا کنه حالش بهتره ظاهرا دکترا گفتن احتمال درمان کامل مرتضی عزیز هست 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ حالش بهتره ظاهرا دکترا گفتن احتمال درمان کامل مرتضی عزیز هست خدا رو شکر. بعد مرخصیش هم یه عکس برو باهاش بگیر و بیا بذار 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ خدا رو شکر.بعد مرخصیش هم یه عکس برو باهاش بگیر و بیا بذار داش مرتضی باید بیاد با من عکس بندازه بابا اصن وجود من به عکسش فضای خاصی بخشیده 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ داش مرتضی باید بیاد با من عکس بندازه بابا اصن وجود من به عکسش فضای خاصی بخشیده خوشم اومد پس بهش زنگ بزن بعد خوب شدن بیاد باهات عکس بندازه لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ خوشم اومد پس بهش زنگ بزن بعد خوب شدن بیاد باهات عکس بندازه خودش باید زنگ بزنه اگه خیلی دلش میخواد با من عکس بندازه لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ خودش باید زنگ بزنه اگه خیلی دلش میخواد با من عکس بندازه پس یادم باشه وقتی دیدمش شمارتونو بدم بهش البته احتمالش زیاده که داشته باشه ولی کار از محکم کاری .... لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ پس یادم باشه وقتی دیدمش شمارتونو بدم بهش البته احتمالش زیاده که داشته باشه ولی کار از محکم کاری .... بابا تو گوشیش من جزو favorite contacts هستم همه خاننده ها شماره منو دارن. همشون دوس دارن با من عکس بندازن لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ عکس دیگه ای ندارین؟ چرا عکس زیاده منتها اعتبارم میاد پایین اگه بزارم لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ چرا عکس زیاده منتها اعتبارم میاد پایین اگه بزارم بله بله درسته:music: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده