Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 مهناز پیشنهادی داری به جای سرچ خانومی؟ به نظر من pdf دیکشنری مهماری رو باید پیدا کنیم. هند بوک. چون از همه معتبر تره. نه شکل نمیخواد فاطمه چون بعضی لغات شکل ندارن واسه غاطی نشدن هم به هر کسی معین میکنیم مثلا من حروف الف تو ب مهناز پ و.......اینجوری اینم خوب بید. 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 مهناز پیشنهادی داری به جای سرچ خانومی؟ نه شکل نمیخواد فاطمه چون بعضی لغات شکل ندارن واسه غاطی نشدن هم به هر کسی معین میکنیم مثلا من حروف الف تو ب مهناز پ و.......اینجوری با گيلاسي :62izy85: خوب ما منتظريم مهناز نظرت چيه؟ 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 مهناز جان براي يك كتاب هم هميشه از يك منبع استفاده نميشه از منابع مختلفي واسه تشكيل يك كتاب استفاده ميشه كه ممكنه همه اين منابع معتبر نباشه 2
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 مهناز جان براي يك كتاب هم هميشه از يك منبع استفاده نميشه از منابع مختلفي واسه تشكيل يك كتاب استفاده ميشه كه ممكنه همه اين منابع معتبر نباشه شرمنده من فردا تحویل موقت دارم حواسم نبود ستاره جان مهنار جونم به نظرت لغت رو چطوری پیدا کنیم؟:flowerysmile: 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 مهناز جان براي يك كتاب هم هميشه از يك منبع استفاده نميشه از منابع مختلفي واسه تشكيل يك كتاب استفاده ميشه كه ممكنه همه اين منابع معتبر نباشه منابع معتبر رو باید پیدا کرد یه جمع بندی زد. شرمنده من فردا تحویل موقت دارم حواسم نبود ستاره جان مهنار جونم به نظرت لغت رو چطوری پیدا کنیم؟:flowerysmile: نمی دونم راستش. خودمم گیج شدم :icon_pf (34): 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 اینو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 ه اینو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه من باز نشد سايت سپيده جان اومدي حتما سري بزن ببين باز ميشه يا نه ممنون از نظراتت مهناز جان من بايد ميرفتم:sorry: 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2010 با سلام شرمنده دیشب زود رفتم .. در مورد دیکشنری به نظر من بعد از تحویل پروژه ها شروع کنیم ....
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2010 شرمنده دیشب بی خداحافظی رفتم .. در مورد دیکشنری به نظر من بعد از تحویل پروژه ها شروع کنیم ..
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 مرداد، 2010 خوب من دیشب نتونستم باشم شرمنده :icon_pf (34): اما پیشنهادامو خواستم بدم. در مورد منبع از دیکشنری های معتبر انگلیسی به انگلیسی میشه استفاده کرد. از منابع معتبر فارسی میشه استفاده کرد. یه سری دایرة المعارفای انگلیسی معتبر هست که میشه استفاده کرد. ولی مشکل اینجاست که بدونید معنی انگلیسی فلان لغتی که میخواین چیه که بخواین بعدش از اون منابع معتبر انگلیسی استفاده کنید. بعضی لغات هستن که تو چندتا کتاب تعریفشون فرقی نداره و تقریباً یکیه. اونا که مشکلی ندارن. ولی بعضی لغات تعاریف متعددی ازشون میشه. فکر کنم باید چندتا منبع رو ببینید که چه تعریفی رو از اون کلمه داشتن بعد یه جمع بندی بکنید و بگین. در مورد تصویر و شکل هم اگر اون کلمه اسم یه مکان باشه یه ابزار باشه یه شخص باشه یه هر چیزی که یه عکسی داره اگه از اون عکس هم استفاده کرد خیلی خوبه. 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 من هستم بوگو برو بقیه ی مهماری ها رو خبر کن بیان. دستت درد نکنه. 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 خوب این قرار هفته پیش بوده. این هفته هم فکر کنم بچه ها زیادی مشغول بودن وقت نکردن بیان. حالا دوستانی که هفته پیش نبودن نظرشونو درباره صحبتایی که شد بگن.
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 خوب این قرار هفته پیش بوده. این هفته هم فکر کنم بچه ها زیادی مشغول بودن وقت نکردن بیان.حالا دوستانی که هفته پیش نبودن نظرشونو درباره صحبتایی که شد بگن. مگه قرار نبود هر هفته باشه؟
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 3 شهریور، 2010 مگه قرار نبود هر هفته باشه؟ متاسفانه این هفته انجام نشد .... مقصرین اصلی هم من و سپیده هستیم :icon_pf (34): دیگه تکرار نمی شه
ارسال های توصیه شده