alireza&sepide 5478 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 سلام اینم دومین قرار ما: خوب می خوام امشب واسه این دیکشنری به یه جایی برسم کمک کنید و نظر بدید:flowerysmile: 4
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 خوب ببینید من یه کتاب خریدم واسه دیکشنری معماری کتاب جالب و کاملیه الان مشکل سر اینه که این مطالب رو چطوری جمع آوری کنیم و دسترس بچه ها بزاریم؟ پیشنهادی دارید؟ 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 ديكشنري يعني چي؟ ما ميخوايم از بناها شروع كنيم يا ابزار معماري؟ هدفمون چيه؟ به ترتيب حروف الفبا كار ميكنيد؟ انگيليسي يا فارسي؟ مثلا اسم انگليسي راندو رو مينويسم بعد يك تعريف ازش كه يك بار به صورت انگليسي ويك بار به صورت فارسيه؟ درسته؟ 3
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 سلام خوب این دیکشنری به کجا رسیده ؟ بدین من یه دور بخونمش 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 خوب صفحه بندي بايد كرد _كتابي كه گرفتي سپيده جان چه طوريه؟ مثله همين چيزيه كه توضيح دادم؟ 3
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 ديكشنري يعني چي؟ ما ميخوايم از بناها شروع كنيم يا ابزار معماري؟ هدفمون چيه؟ به ترتيب حروف الفبا كار ميكنيد؟ انگيليسي يا فارسي؟ مثلا اسم انگليسي راندو رو مينويسم بعد يك تعريف ازش كه يك بار به صورت انگليسي ويك بار به صورت فارسيه؟ درسته؟ خوب ببین ستاره جان اینا همش باید روش بحث بشه من دربارش اینجوری جوابت رو میدم که نظر منه: دیکشنری مثه دیکشمریه book=کتاب از همه چیز حتی اسم ها هدف ایجاد یه کار گروهی و ارائش به صورت یه نرم افزار و اضافه کردن اصلاعات به خودمون مثلنش آره آره یه تعریف ازش نه فقط اینگلیسی به فارسیه درسته 3
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 سلام خوب این دیکشنری به کجا رسیده ؟ بدین من یه دور بخونمش سلام حامد هنوز داریم تو حاشه تصمیم گیری هاشو انجام میدیم که به کمک همه نیاز داریم کمک کن اهه:guntootsmiley2: 3
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 خوب صفحه بندي بايد كرد _كتابي كه گرفتي سپيده جان چه طوريه؟ مثله همين چيزيه كه توضيح دادم؟ آره مثل همینه اسم کتابش اینه: فرهنگ لغات و اصطلاحات معماری ترجمه و تدوین:سمیه خسروس ......................................................... ولی من بیشتر دوست دارم دیکشنریه فارسی به فارسی باشه چون متاسفانه بیشتر بچه ها حتی لغت های فارسیه معماریو هم نمیدونن چند روز پیش یکی از سال پایینی های دانشگاه هنوز معنی اسکیس رو نمیدونست کلی به حالش زار زدم 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 به خدا منم دقيق نميدونستم فرق اسكيس با راندو چيه فقط استادمون گفت اسكيس يعني طراحي با دست ازاد از مرتضي پرسيدم گفت: راندو رو میگن ارتباط بین طرح و زمینه حالا بوسیله رنگ که واقعی تر باشه . ولی اسکیس یه طرح اولیه و سریع هست 2
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 به خدا منم دقيق نميدونستم فرق اسكيس با راندو چيهفقط استادمون گفت اسكيس يعني طراحي با دست ازاد از مرتضي پرسيدم گفت: راندو رو میگن ارتباط بین طرح و زمینه حالا بوسیله رنگ که واقعی تر باشه . ولی اسکیس یه طرح اولیه و سریع هست پس به نظر تو هم فارسی به فارسی باشه بهتره؟ 2
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 سلام حامد هنوز داریم تو حاشه تصمیم گیری هاشو انجام میدیم که به کمک همه نیاز داریم کمک کن اهه:guntootsmiley2: ببخشید من که قبلا یه دیکشنری معرفی کردم ولی در موردش نمیدونستم که چقده کامله ولی یه پیشنهاد جدید دارم : چون فکر میکنم زمینه ی کاری طراحی دکراسیون داره سریع پیشرفت میکنه یه کتاب از این رشته ترجمه کنید : 4
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 ببخشید من که قبلا یه دیکشنری معرفی کردم ولی در موردش نمیدونستم که چقده کامله ولی یه پیشنهاد جدید دارم : چون فکر میکنم زمینه ی کاری طراحی دکراسیون داره سریع پیشرفت میکنه یه کتاب از این رشته ترجمه کنید : بیبین حامد به نظرت همین اصطلاحات دکوراسیون رو بیایم فارسی-فارسی بزنیم یا انگلیسی-فارسی 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 پس به نظر تو هم فارسی به فارسی باشه بهتره؟ خوب وقتي هم تعريف فارسيشو بنويسيم وهم انگليسي نيازي نيست اينجوري با يه تير دو نشون:4uboxsmiley: 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 من ملوم نيست تا كي باشم ولي تا موقعي هستم نظرامو ميخونم ونظرمم هم اعلام ميكنم اين ابرامم در رفته :icon_gol: 1
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 خوب وقتي هم تعريف فارسيشو بنويسيم وهم انگليسي نيازي نيست اينجوري با يه تير دو نشون:4uboxsmiley: آره اما نیروی مضاعف میخواد که بشه یا نه الان بیشتر بچه ها از اینکه زبانشونه می خوان در برن اما فارسی به فارسی رو نمیتونن در برن 1
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 من ملوم نيست تا كي باشم ولي تا موقعي هستم نظرامو ميخونم ونظرمم هم اعلام ميكنم اين ابرامم در رفته :icon_gol: [/quote] اجازه داری ، میتونی بکشیش:guntootsmiley2: 1
alireza&sepide 5478 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2010 سلام .من الان رسیدم ار یونی. بحت سر چیه؟ سلام مهناز جونم خوبی خانومی؟ گلم قراره یه دیکشنری بزنیم داریم باره چطوریش و محتواش بحث میکنیمپ 1
Hamed&Mahi 1728 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 بیبین حامد به نظرت همین اصطلاحات دکوراسیون رو بیایم فارسی-فارسی بزنیم یا انگلیسی-فارسی نمی دونم والا الان مُخم چیز شده فردا امتحان معادلات دیف دارم شرمنده ولی باز میام ایده های خوب خوب میدم 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 اين مهناز فوق العادس:4uboxsmiley: سلام عزيزم:icon_pf (44): 1
ارسال های توصیه شده