afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : توت فرنگی ریز خرد شده : یک پیمانه شیر پاستوریزه یا جوشیده سرد : نصف پیمانه وانیل : کمی شکر : به اندازه کافی طرز تهیه : توت فرنگی، شیر، وانیل و شکر را در غذاساز هم بزنید و در قالب های انتخاب شده بریزید و در فریزر قرار دهید. 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دلم خواست... خوب منم میام. درمورد بخش خواصش توضیح میدم... توت فرنگی.. برای روده و معده بسیار مطلوبه و برای کسانی که معده سرد دارن چیز خوبی نیست... یه عدد توت فرنگی میتونه به جای این سفیدکننده های شیمیایی دندان شما رو براق و سفید کنه ولی حواستون باشه در ماه یک مرتبه و هربار مسواک بزنید... توت فرنگی برای کم خونی بسیار نافع است.. 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ توت فرنگی های گلخونه ای که هیچ طعم خاصی ندارن. توت فرنگی هم توت فرنگی های قدیم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ توت فرنگی های گلخونه ای که هیچ طعم خاصی ندارن. توت فرنگی هم توت فرنگی های قدیم فرقی نمیکنه... 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ فرقی نمیکنه... چرا خیلی فرق می کنه. مادربزرگ من تو باغچه اشون توت فرنگی می کاشت و بسیار فرق داشت 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ چرا خیلی فرق می کنه. مادربزرگ من تو باغچه اشون توت فرنگی می کاشت و بسیار فرق داشت عزیزم فرق نمیکنه.. توت فرنگی های الانی که شما میگید.. امریکایی هستن... بی مزه است.. اونی که شما میگی ایرانی.. ناسلامتی رشتمه ها.... دختر. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده