soil eng 17164 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 چرا کاری نکردن مهندسان کشاورزی عزیز همین:icon_razz: تالار محیط زیست در این باره مسابقه برگزار کرده دیگه!:hapydancsmil: برا ی موضوع چند تالار نباید همزمان کار مشترک بکنن 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2014 تالار محیط زیست در این باره مسابقه برگزار کرده دیگه!:hapydancsmil:برا ی موضوع چند تالار نباید همزمان کار مشترک بکنن فرق میکنه :vahidrk: من تعصب دارم به مهندسی کشاورزی ااااااااااااااااااااااا شرکت کردم اخیش اسپم کردم داشتم میترکیدم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 فرق میکنه :vahidrk:من تعصب دارم به مهندسی کشاورزی ااااااااااااااااااااااا شرکت کردم اخیش اسپم کردم داشتم میترکیدم مهندس ی پیشنهاد میدادی مطرحش میکردیم و بعد ب مرحله اجرا میرسید بچه ها امتحان دارن.نمیبینی تالارو ساکت کردم ک تو سکوت درس بخونن 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2014 الانم چیزی نشده میتونم تغییرش بدم مطالب مفیدتر میزارم هستی یا علی باشه منم یواش میگم از خواب ببخشید از درس نپرن راستی طوفانهای تهران را جدی بگیرین این وضع 2-3 ساله دیگه یقه مارو میچسبه با خشک شدن دریاچه اورمیه مثل دریاچه نمک قم........... 3
ارسال های توصیه شده