ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ چرا کاری نکردن مهندسان کشاورزی عزیز همین:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ چرا کاری نکردن مهندسان کشاورزی عزیز همین:icon_razz: تالار محیط زیست در این باره مسابقه برگزار کرده دیگه!:hapydancsmil: برا ی موضوع چند تالار نباید همزمان کار مشترک بکنن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ تالار محیط زیست در این باره مسابقه برگزار کرده دیگه!:hapydancsmil:برا ی موضوع چند تالار نباید همزمان کار مشترک بکنن فرق میکنه :vahidrk: من تعصب دارم به مهندسی کشاورزی ااااااااااااااااااااااا شرکت کردم اخیش اسپم کردم داشتم میترکیدم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ فرق میکنه :vahidrk:من تعصب دارم به مهندسی کشاورزی ااااااااااااااااااااااا شرکت کردم اخیش اسپم کردم داشتم میترکیدم مهندس ی پیشنهاد میدادی مطرحش میکردیم و بعد ب مرحله اجرا میرسید بچه ها امتحان دارن.نمیبینی تالارو ساکت کردم ک تو سکوت درس بخونن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ الانم چیزی نشده میتونم تغییرش بدم مطالب مفیدتر میزارم هستی یا علی باشه منم یواش میگم از خواب ببخشید از درس نپرن راستی طوفانهای تهران را جدی بگیرین این وضع 2-3 ساله دیگه یقه مارو میچسبه با خشک شدن دریاچه اورمیه مثل دریاچه نمک قم........... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده