رفتن به مطلب

نقشه كشي يانقشه برداري

ارسال های توصیه شده

من هوش فضايي ام (تست استعداديابي وكسلر دادم)كه با تصوير و تجسم سه بعدي و طرح ونفشه است خوبه .

-ايا نقشه كشي و نقشه برداري را مي تونم به عنوان رشته اي كه دران استعداد دارم انتخاب كنم و پارامتر ديگري نداره؟

-اينكه مي گن نقشه كشي نسبت به نقشه برداري بازار كمتري داره چون همان معمار يا مهندس خودش طراحي ميكنه و ديگه به نقشه كش نمي ده درسته ؟

- چون تخصص من تصوير كشي و نرم افزارهاي گرافيكي مثل اتوكد است و اين رشته را فقط بخطر تصويرو طراحي و نرم افزارهاي گرافيكي مي خوام انتخاب كنم ايا مي تونه انتخاب درستي باشه؟ من از ساخت و ساز و مصالح بيزارم يعني عمران را فقط بخاطر همينايي كه گفتم مي خوام مي تونم فقط توي طراحي و ترسيمش وارد بشم؟

- درش خلاقيت و ايده پردازي كه مثلا يه مهندس الكترونيك يا مكانيك مي ده جايي داره؟

- تفاوتش با نقشه كش معماري چيه و كسي مي تونه توي هر دو زمينه وارد بشه؟

لینک به دیدگاه

راستش مهندس من سوال شما رو متوجه نشدم

رشته نقشه کشی ؟

من که تا الان چنین رشته ای نشنیدم ... منظورتون معماری ... ؟

دوست عزیز اگه منظورتون معماری باید بگم معماری فقط به نقشه کشی و نرم افزار اتوکد خلاصه نمیشه ... معماری یه دانش گسترده است که شما لازم ضمن داشتن اطلاعات علمی از قوانین و مقررات باید استعداد خوبی در بکار گیری توان فکری داشته باشید

و اینکه شما بخواید رشته عمران بخونید فقط برای اینکه بتونید نقشه کشی کنید بهتر اصلا وارد رشته عمران نشید چون به کل مسیر متفاوت است

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...