Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ توصیف حس شما در مورد عکسهام *(-_-)* 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست... 21 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ کفشدوزک، دل هم میدوزی؟ خیلی قشنگ و عالی شده 7 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ سلام بر تو بانوی هنرمند یه اعتراف من اولشو خوندم گفتم ماتیلدا نداشتیم ما که :ws28: کارت حرف نداره:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست... این کیه یکتا؟ 6 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست... عکس خیلی قشنگیه ولی چون هماهنگ شده بود میتونستی بهتر بگیری .. ببخشید نظر میدم 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ این کیه یکتا؟ یه پرنده مهاجر هستداداش جونمه:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ یه پرنده مهاجر هستداداش جونمه:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ این روزها مدام باران می بارد ... داغ بوسه ات بر لبم سرد شد اما ... داغ رفتنت بر دلم ... با هیچ زمستانی ... سرد نمی شود ... 19 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ به به بازم یکتا شروع کرده اورین اورین دست و پنجه ات درد نکنه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ نیستی و بهار هم بیتو سوء تعبیر یک زمستان است ... 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ از زلالیت کودکی تنها سماجتی مانده در چشمهایم تا که یکریز بخواند ترانه ی "باز باران"را.... 15 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ کاش پسرِ نیگا نمیکرد تو دوربین 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اولین تجربه عکاسی ماکروی من 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ اولین تجربه عکاسی ماکروی من ماکرو خداس ینی اصن عکس ماکرو میبینم ذوق میکنم (چه کنم آماتوریه دیگه) زیباست واقعا 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ یکتا یه تاپیک جداگونه از خودت و ماتی میزنی برا مراسم درخت کاری ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ یکتا یه تاپیک جداگونه از خودت و ماتی میزنی برا مراسم درخت کاری ؟؟؟ نرفتم عکاسی واسه روز درختکاری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ یکتاجان واقعا بهت تبریک میکم به این همه هنری که تو عکاسی داری 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده