مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ دستمال من زیر درخت "آلبالو" گم شده (یادش بخیر کودکی ،...کاش میشد با خیال کودکی♥پای بر دنیای فرداها گذاشت...) واااااااااااااای نه ماتیلدا و یکتا بگین این عکس کار شما نیست......... باورم نمیشه........... این یه شاهکاره........ بینظیره....... من از دیدنش سیر نمیشم تبریک میگم بهتون... شما فوق العاداید 9 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ عالی بودن یکم رو حاشیه عکسا بیشتر کار کن خیلی سادس و عکسا رو کوچیک کرده 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ عکساتو خیلی دوس داشتم نگاه قشنگی داری فقط ی سوال عکسا صرفا با دوربینه یا با نرم افزار افکت ام دادی بهشون؟ 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ عکساتو خیلی دوس داشتم نگاه قشنگی داری فقط ی سوال عکسا صرفا با دوربینه یا با نرم افزار افکت ام دادی بهشون؟ merci azizam aksa ba dorbine faqat tanzim nor va range baziash ba photoshope 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ اینجا یه دنیای دیگه است .......... مرسی ماتیلدا و یکتا 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ کشتی بی دریا بی معناست اما مرگ کشتی هم در دریاست 18 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ عکساتو رنگی تر کن ، سیاه سفید و قهوه ای هنری ترش نمی کنه یکم رنگ بریز تو این ماتیلدا 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ تقدیم به همه دوستان خوبم که تا الان همراه من و عکسهام در این تاپیک بودن بقیه عکسهام رو میتونید در اینستاگرام ببینید:moeinifar 23 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده برام یه یادگاریه جز اون چیزی نمونده... 21 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ ببخشید توی تایپکتون مینویسم اگر خواستید پاکش کنید حیف که آدم هنرش رو بخاطر حضور یا عدم حضور مخاطب کنار بذاره اولا کاراتون قشنگ هست دوما مهم اینه که خودتون با علاقه عکس میگیرید همیشه اول بخاطر خودتون عکس بگیرید و بذارید اینجا بعد بقیه 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ ببخشید توی تایپکتون مینویسم اگر خواستید پاکش کنید حیف که آدم هنرش رو بخاطر حضور یا عدم حضور مخاطب کنار بذاره اولا کاراتون قشنگ هست دوما مهم اینه که خودتون با علاقه عکس میگیرید همیشه اول بخاطر خودتون عکس بگیرید و بذارید اینجا بعد بقیه مرسی از حضور و نظرت دوست عزیز، من عکاسی رو هیچوقت کنار نمیزارم اما اینجا دیگه آپ نمیکنم عکس ،تو اینستا هر روز عکسهامو آپ میکنم...منتظر حضور همه دوستان علاقمند به عکسای هستم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ عزیزم. خیلی زیبا بودن.. و حرف نداشتن.. و خیلی قشنگ بود.. دست گلت درد نکنه عزیزدلم.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده