مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 1 مهر، 2014 دستمال من زیر درخت "آلبالو" گم شده (یادش بخیر کودکی ،...کاش میشد با خیال کودکی♥پای بر دنیای فرداها گذاشت...) واااااااااااااای نه ماتیلدا و یکتا بگین این عکس کار شما نیست......... باورم نمیشه........... این یه شاهکاره........ بینظیره....... من از دیدنش سیر نمیشم تبریک میگم بهتون... شما فوق العاداید 9
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 مهر، 2014 عالی بودن یکم رو حاشیه عکسا بیشتر کار کن خیلی سادس و عکسا رو کوچیک کرده 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 5 مهر، 2014 عکساتو خیلی دوس داشتم نگاه قشنگی داری فقط ی سوال عکسا صرفا با دوربینه یا با نرم افزار افکت ام دادی بهشون؟ 4
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2014 عکساتو خیلی دوس داشتم نگاه قشنگی داری فقط ی سوال عکسا صرفا با دوربینه یا با نرم افزار افکت ام دادی بهشون؟ merci azizam aksa ba dorbine faqat tanzim nor va range baziash ba photoshope 5
Lean 56968 ارسال شده در 10 مهر، 2014 عکساتو رنگی تر کن ، سیاه سفید و قهوه ای هنری ترش نمی کنه یکم رنگ بریز تو این ماتیلدا 4
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2014 تقدیم به همه دوستان خوبم که تا الان همراه من و عکسهام در این تاپیک بودن بقیه عکسهام رو میتونید در اینستاگرام ببینید:moeinifar 23
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2014 غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده برام یه یادگاریه جز اون چیزی نمونده... 21
manjari 2934 ارسال شده در 14 آبان، 2014 ببخشید توی تایپکتون مینویسم اگر خواستید پاکش کنید حیف که آدم هنرش رو بخاطر حضور یا عدم حضور مخاطب کنار بذاره اولا کاراتون قشنگ هست دوما مهم اینه که خودتون با علاقه عکس میگیرید همیشه اول بخاطر خودتون عکس بگیرید و بذارید اینجا بعد بقیه 9
Yekta.M 15459 مالک ارسال شده در 21 آبان، 2014 ببخشید توی تایپکتون مینویسم اگر خواستید پاکش کنید حیف که آدم هنرش رو بخاطر حضور یا عدم حضور مخاطب کنار بذاره اولا کاراتون قشنگ هست دوما مهم اینه که خودتون با علاقه عکس میگیرید همیشه اول بخاطر خودتون عکس بگیرید و بذارید اینجا بعد بقیه مرسی از حضور و نظرت دوست عزیز، من عکاسی رو هیچوقت کنار نمیزارم اما اینجا دیگه آپ نمیکنم عکس ،تو اینستا هر روز عکسهامو آپ میکنم...منتظر حضور همه دوستان علاقمند به عکسای هستم 3
masi eng 47044 ارسال شده در 21 آبان، 2014 عزیزم. خیلی زیبا بودن.. و حرف نداشتن.. و خیلی قشنگ بود.. دست گلت درد نکنه عزیزدلم.. 3
ارسال های توصیه شده