mind freak 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ هيات رييسه گروه تخصصي شهرسازي سازمان نظام مهندسي ساختمان استان تهران با همكاري شوراي اسلامي شهر تهران و جامعه مهندسان شهرساز ايران برگزار مي كند: أولين همايش ملي" أسيب شناسي نظام اموزش مهندسي شهرسازي در كشور" تهران- ١٧ شهريور ماه ١٣٩٣ * محورهاي همايش: • پيامدهاي شكاف بين اموزش شهرسازي در دانشگاه ها و نياز حرفه مندان. • انطباق اموزش شهرسازي در ايران با استانداردهاي جهاني. • مقاطع تحصيلي مختلف در شهرسازي و نقش و ضرورت هر يك. • گرايش هاي مختلف در شهرسازي و نقش و اهميت هر يك. • توانايي ها و مهارت هاي مورد نياز شهرساز در مقاطع مختلف. • محتواي برنامه هاي اموزشي شهرسازي(تئوري، روش ها، كارگاه ها). • ارتباط با ساير حرفه ها و رشته هاي نزديك (معماري، معماري منظر، طراحي محيط، عمران و ...). • شهرسازي جهاني - محلي. • نقش پايان نامه در اموزش شهرسازي. • شيوه هاي جديد اموزش شهرسازي. دبير همایش: دكتر الهام اميني مهلت إرسال چكيده: ٣٠ تير اعلام نتايج پذيرش چكيده: ١ مرداد مهلت إرسال اصل مقالات: ١ شهريور اعلام نتايج داوري مقالات: ٥ شهريور تلفن تماس دبيرخانه: ٤٢٧٠٧١٧٥-٠٢١ پست الكترونيك: Urban.professionls2013@YAHOO.com 5 لینک به دیدگاه
mahsababaee 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ سلام میشه بگین منبع خبر کجاست؟ چون توو هیچ سایت رسمی من این خبر رو ندیدم 4 لینک به دیدگاه
mind freak 47 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ ضمن عذر خواهی در رابطه با دیرکرد پاسخ بنده به سوالتون... باید عرض کنم که منبع خبری خود خانم دکتر امینی دبیر اجرایی هستن، من هم اسیستن ایشون و همچنین کمیته اجرایی همایش هستم! پوستر آماده نبود به همین دلیل توی سایت سازمان نظام مهندسی اطلاع رسانی نشده بود اما از فردا توی سایت هم اطلاع رسانی میشه! 4 لینک به دیدگاه
mahdi aalifar 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ با سلام از .پوستر همایش خبری نیس هرچقدر هم ایمیل میزنم نمیره،نوشتن چکیده قانون و ضابطه خاصی نداره برای این همایش؟؟؟لطفا اطلاع رسینی کنید 3 لینک به دیدگاه
mind freak 47 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ سلام! طی مشکلات مربوطه و گرفتن تاییدیه از سازمان نظام مهندسی مقداری اطلاع رسانی پوستر طول کشید. من به نمایندگی از شما عذر خواهی میکنم. باید به عرضتون هم برسونم که چکیده مقاله خیر ضابطه ای نداره و پس از تایید چکیده شما ضوابط مقاله ایمیل میشه! با تشکر 4 لینک به دیدگاه
mind freak 47 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ مهلت ارسال چکیده مقالات تا 11 مرداد ماه تمدید شد... [email]urban.professionals2013@YAHOO.com[/email] [url]www.tceo.ir[/url] 021-42707175 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده