Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ کسی که به پسر جماعت متلک میندازه اساسا مریضی بیش نیست ملا آدمهایی که متلک میندازن مشکل دارن و البته ما از خوشتیپیمونه متلک میندازنا منم میگم بذار دلشون بچه ن عقده هاشونو بذار تخلیه کنن 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ ملا آدمهایی که متلک میندازن مشکل دارن و البته ما از خوشتیپیمونه متلک میندازنا منم میگم بذار دلشون بچه ن عقده هاشونو بذار تخلیه کنن اونکه 100در100مشکل دارن اینم 100در100البته آرزو بر جوانان عیب نیست 6 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ کسی که به پسر جماعت متلک میندازه اساسا مریضی بیش نیست من که اصلا تا حالا برام پیش نیومده بینیم کسی به پسرجماعت متلک بگه فکر کنم یا من از اجتماع خیلی دورم یا آقایون انجمن خیلی خاصن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ من که اصلا تا حالا برام پیش نیومده بینیم کسی به پسرجماعت متلک بگه فکر کنم یا من از اجتماع خیلی دورم یا آقایون انجمن خیلی خاصن آقایون انجمنو که نمیدونم اما هستن کسایی که برا مزه پرونی متلک میندازن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی یک عدد بانو قدش 180 میباشد مرد باس 190 به بالا باشد صدای سوت بلند ماشالللللللللللللللللهحالا دوزاریم افتاد 180 ای مانکن من که اصلا تا حالا برام پیش نیومده بینیم کسی به پسرجماعت متلک بگه فکر کنم یا من از اجتماع خیلی دورم یا آقایون انجمن خیلی خاصن بله منظور 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ آقایون انجمنو که نمیدونم اما هستن کسایی که برا مزه پرونی متلک میندازن اقایون انجمن اقان آرتی جان 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ اقایون انجمن اقان آرتی جان برمنکرش لعنت 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ برمنکرش لعنت و بر منکر دختران گل انجمن صد لعنت 6 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ بله منظور وای چه خشن :banel_smiley_52:منظورم این بود که حتما آقایون انجمن خیلی خوش تیپ و خوش قد و بالا هستن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ وای چه خشن :banel_smiley_52:منظورم این بود که حتما آقایون انجمن خیلی خوش تیپ و خوش قد و بالا هستن :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ صدای سوت بلند ماشالللللللللللللللللهحالا دوزاریم افتاد 180 ای مانکن اسنفد هم میتونی دود کنی منم ندیدم تاحالا دختری به پسری متلک بگه:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ اونا 190 چطور الان پرونده شونو میفرستم دادسرا...غصه نخوووووووووور 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آیا متلک پرانی یه جور اعتراض هم بحساب میاد؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آیا متلک پرانی یه جور اعتراض هم بحساب میاد؟ اعتراض به چی؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ اعتراض به چی؟مثلا از ریخت و قیافه و ادا اطوارهاش خوشش نیاد و بخواد با متلک حال طرف رو بگیره .یه رفتار هایی تو این مایه ها. 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ آیا متلک پرانی یه جور اعتراض هم بحساب میاد؟ اعتراض هم باشه خیلی روش بد و بی شخصیتانه ای هست 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ مثلا از ریخت و قیافه و ادا اطوارهاش خوشش نیاد و بخواد با متلک حال طرف رو بگیره .یه رفتار هایی تو این مایه ها. اینم میشه اما اصولا افرادی که مورد متلک قرار میگیرن تصور میکنن طرف از حسودیش به خاص بودن اون شخص(از نظر خودشون) داره متلک میندازه که حرصش خالی شه.. اصولا اعتراض من به بعضی استایلای امروزی نگاه تاسف باره نه بیشتر 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ اینم میشه اما اصولا افرادی که مورد متلک قرار میگیرن تصور میکنن طرف از حسودیش به خاص بودن اون شخص(از نظر خودشون) داره متلک میندازه که حرصش خالی شه.. اصولا اعتراض من به بعضی استایلای امروزی نگاه تاسف باره نه بیشتر با شما موافقم. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ اعتراض هم باشه خیلی روش بد و بی شخصیتانه ای هستخوب شاید راه دیگری برای اعتراض بنظرشون نمیرسه. بخاطر اینکه ادا و اطوار و هر کاری که انسان انجام میده داخل محدوده حریم شخصیش باشه ، خوبه ولی وقتی علنی میشه یه عده ای هم به خودشون حقق میدن که با روش متلک اعتراض کنند. 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ خوب شاید راه دیگری برای اعتراض بنظرشون نمیرسه. بخاطر اینکه ادا و اطوار و هر کاری که انسان انجام میده داخل محدوده حریم شخصیش باشه ، خوبه ولی وقتی علنی میشه یه عده ای هم به خودشون حقق میدن که با روش متلک اعتراض کنند. به نظر من در هر صورت کار پسندیده ای نیست میشه به روشهای دیگه ای اعتراض کرد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده