رفتن به مطلب

متلک پرانی

fakur1

ارسال های توصیه شده

کسی که به پسر جماعت متلک میندازه اساسا مریضی بیش نیست:w16:

ملا آدمهایی که متلک میندازن مشکل دارن

و البته ما از خوشتیپیمونه متلک میندازنا:ws3: منم میگم بذار دلشون بچه ن عقده هاشونو بذار تخلیه کنن

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ملا آدمهایی که متلک میندازن مشکل دارن

و البته ما از خوشتیپیمونه متلک میندازنا:ws3: منم میگم بذار دلشون بچه ن عقده هاشونو بذار تخلیه کنن

اونکه 100در100مشکل دارن

اینم 100در100البته آرزو بر جوانان عیب نیست:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
کسی که به پسر جماعت متلک میندازه اساسا مریضی بیش نیست:w16:

من که اصلا تا حالا برام پیش نیومده بینیم کسی به پسرجماعت متلک بگه :ws38: فکر کنم یا من از اجتماع خیلی دورم یا آقایون انجمن خیلی خاصن :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من که اصلا تا حالا برام پیش نیومده بینیم کسی به پسرجماعت متلک بگه :ws38: فکر کنم یا من از اجتماع خیلی دورم یا آقایون انجمن خیلی خاصن :ws3:

آقایون انجمنو که نمیدونم

اما هستن کسایی که برا مزه پرونی متلک میندازن

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی یک عدد بانو قدش 180 میباشد مرد باس 190 به بالا باشد:w02:

:whistle: صدای سوت بلند ماشاللللللللللللللللله:ws3:حالا دوزاریم افتاد 180 :w58: ای مانکن

بله منظور:w000::ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
:whistle: صدای سوت بلند ماشاللللللللللللللللله:ws3:حالا دوزاریم افتاد 180 :w58: ای مانکن

اسنفد هم میتونی دود کنی:ws3:

منم ندیدم تاحالا دختری به پسری متلک بگه:icon_razz::ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اعتراض به چی؟
مثلا از ریخت و قیافه و ادا اطوارهاش خوشش نیاد و بخواد با متلک حال طرف رو بگیره .یه رفتار هایی تو این مایه ها.
  • Like 3
لینک به دیدگاه
مثلا از ریخت و قیافه و ادا اطوارهاش خوشش نیاد و بخواد با متلک حال طرف رو بگیره .یه رفتار هایی تو این مایه ها.

اینم میشه اما اصولا افرادی که مورد متلک قرار میگیرن تصور میکنن طرف از حسودیش به خاص بودن اون شخص(از نظر خودشون) داره متلک میندازه که حرصش خالی شه..

اصولا اعتراض من به بعضی استایلای امروزی نگاه تاسف باره نه بیشتر

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینم میشه اما اصولا افرادی که مورد متلک قرار میگیرن تصور میکنن طرف از حسودیش به خاص بودن اون شخص(از نظر خودشون) داره متلک میندازه که حرصش خالی شه..

اصولا اعتراض من به بعضی استایلای امروزی نگاه تاسف باره نه بیشتر

با شما موافقم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اعتراض هم باشه خیلی روش بد و بی شخصیتانه ای هست
خوب شاید راه دیگری برای اعتراض بنظرشون نمیرسه. بخاطر اینکه ادا و اطوار و هر کاری که انسان انجام میده داخل محدوده حریم شخصیش باشه ، خوبه ولی وقتی علنی میشه یه عده ای هم به خودشون حقق میدن که با روش متلک اعتراض کنند.
  • Like 4
لینک به دیدگاه
خوب شاید راه دیگری برای اعتراض بنظرشون نمیرسه. بخاطر اینکه ادا و اطوار و هر کاری که انسان انجام میده داخل محدوده حریم شخصیش باشه ، خوبه ولی وقتی علنی میشه یه عده ای هم به خودشون حقق میدن که با روش متلک اعتراض کنند.

به نظر من در هر صورت کار پسندیده ای نیست میشه به روشهای دیگه ای اعتراض کرد

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...