.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ سلام...الان تو این پست سایه ام افتاده بود؟؟شما از کجا متوجه شدی که من قدم بالای ۱۸۰ هست؟؟من به شرایط جامعه نقد دارم مسلمان!!!! نکته را نگرفتی شما.....با قد من چه کار داری!!!!! آدم مغروری نیستم اما خیلی هم فروتن نیستم درست فهمیدید!!! میگم آخه تعجب کردم آقایون این دوره و زمونه قد زیر 150 میباشند اصن ذهنمو درگیر کرده بود..180 تو این دوره و زمونه محاله... خوب شد راحتم کردی از فکرو خیال 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ میگم آخه تعجب کردمآقایون این دوره و زمونه قد زیر 150 میباشند اصن ذهنمو درگیر کرده بود..180 تو این دوره و زمونه محاله... خوب شد راحتم کردی از فکرو خیال استغفرالله...الان دارم کظم غیظ میکنم اونم شدید........ جوابتونو دیگه نمیدم چون اسپم میشه. 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ استغفرالله...الان دارم کظم غیظ میکنم اونم شدید........جوابتونو دیگه نمیدم چون اسپم میشه. آنچه که عیان است...... پناه بر خودا 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ میگم آخه تعجب کردمآقایون این دوره و زمونه قد زیر 150 میباشند اصن ذهنمو درگیر کرده بود..180 تو این دوره و زمونه محاله... خوب شد راحتم کردی از فکرو خیال واسه همینه که میگن خدا نکنه قدت 180 رو رد کنه گونه نایاب شده بالای160 اصلا 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ واسه همینه که میگن خدا نکنه قدت 180 رو رد کنهگونه نایاب شده بالای160 اصلا آخه ما چه گناهی کردیم قدمون به 180 میرسه 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ میشنون سارا میشنون پدر خوشتیپی بسوزه اقایونم میشنون بابای خوشتیپم..هر کی بهت متلک گفت فوری بگو دادگاهیش کنم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ آخه ما چه گناهی کردیم قدمون به 180 میرسه 180 هم برسه باز کوتاهه واسه مرد 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ بابای خوشتیپم..هر کی بهت متلک گفت فوری بگو دادگاهیش کنم اونا 180 هم برسه باز کوتاهه واسه مرد 190 چطور 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ اونا 190 چطور مرد باس قدش بالای 190 باشه دیگه هرچی 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ آخه ما چه گناهی کردیم قدمون به 180 میرسه ای بابا... چی کار کنیم باید بسوزیم و بسازیم تو این جامعه....شرایط افراد قد بلند اصن خوب نیست.... 180 هم برسه باز کوتاهه واسه مرد آره آفرین....دقیقا....منم میگم کوتاهه......خط کش به دست هستید ها!!!!! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ مرد باس قدش بالای 190 باشه دیگه هرچی یعنی فقط والیبالیستها و بسگتبالیستها فقط مردن تازه من 190 سانت و 2 میلی مترم بالای 190:w02: 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ آخه ما چه گناهی کردیم قدمون به 180 میرسه id]d هیچ گناهی فقط شما جزو افراد کم یاب جامعه هستین بهتون تبریک میگم 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ مرد باس قدش بالای 190 باشه دیگه هرچی اولالا چه خبره دیگه سوده جون؟ مرد گفتن یا نردبون؟ 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ واسه همینه که میگن خدا نکنه قدت 180 رو رد کنهگونه نایاب شده بالای160 اصلا id]dهیچ گناهی فقط شما جزو افراد کم یاب جامعه هستین بهتون تبریک میگم آره دیگه دقیقا خوشحالم که یکی پیدا شده و شرایط ما رو درک میکنه....نایاب شدیم ماها!!!(البته من کف رو ۱۸۰ معرفی کردم!!!)اصن یه وضی.... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ اما خودمونیم این یه نمونش که دخترا هرچی متلک بود بارمون کردن ها حواستون باشه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ والله مگه داداش برادر ندارن خودشون شما که آقاین تو جامعه این چیزا هر چند کم براتون پیش میاد دیگه ببینید برای ماها چقدر آزار دهنده هست 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ خدایی ببینید چقدر بدبخت و بیچاره و فلک زده و درمونده شدن که به قدر 180متلک میندازن 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ 180 هم برسه باز کوتاهه واسه مرد من رو مرزم فقط بگو متلک نپرونن دیگه مهم نیست ای بابا... چی کار کنیم باید بسوزیم و بسازیم تو این جامعه....شرایط افراد قد بلند اصن خوب نیست.... آره آفرین....دقیقا....منم میگم کوتاهه......خط کش به دست هستید ها!!!!! واقعا شرایط سخته باز من کف قد بلندا قرار دارم id]dهیچ گناهی فقط شما جزو افراد کم یاب جامعه هستین بهتون تبریک میگم مرسی مرسی کلی از نایاب رودنمون ذوق کردیم...... شما که آقاین تو جامعه این چیزا هر چند کم براتون پیش میاد دیگه ببینید برای ماها چقدر آزار دهنده هست مگه خودشون برادر ندارن هی متلک میگن:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی یک عدد بانو قدش 180 میباشد مرد باس 190 به بالا باشد 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ مگه خودشون برادر ندارن هی متلک میگن:icon_razz: کسی که به پسر جماعت متلک میندازه اساسا مریضی بیش نیست 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده