Just Mechanic 27854 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 کسی که به پسر جماعت متلک میندازه اساسا مریضی بیش نیست ملا آدمهایی که متلک میندازن مشکل دارن و البته ما از خوشتیپیمونه متلک میندازنا منم میگم بذار دلشون بچه ن عقده هاشونو بذار تخلیه کنن 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 ملا آدمهایی که متلک میندازن مشکل دارن و البته ما از خوشتیپیمونه متلک میندازنا منم میگم بذار دلشون بچه ن عقده هاشونو بذار تخلیه کنن اونکه 100در100مشکل دارن اینم 100در100البته آرزو بر جوانان عیب نیست 6
sara kia 3158 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 کسی که به پسر جماعت متلک میندازه اساسا مریضی بیش نیست من که اصلا تا حالا برام پیش نیومده بینیم کسی به پسرجماعت متلک بگه فکر کنم یا من از اجتماع خیلی دورم یا آقایون انجمن خیلی خاصن 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 من که اصلا تا حالا برام پیش نیومده بینیم کسی به پسرجماعت متلک بگه فکر کنم یا من از اجتماع خیلی دورم یا آقایون انجمن خیلی خاصن آقایون انجمنو که نمیدونم اما هستن کسایی که برا مزه پرونی متلک میندازن 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 وقتی یک عدد بانو قدش 180 میباشد مرد باس 190 به بالا باشد صدای سوت بلند ماشالللللللللللللللللهحالا دوزاریم افتاد 180 ای مانکن من که اصلا تا حالا برام پیش نیومده بینیم کسی به پسرجماعت متلک بگه فکر کنم یا من از اجتماع خیلی دورم یا آقایون انجمن خیلی خاصن بله منظور 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 آقایون انجمنو که نمیدونم اما هستن کسایی که برا مزه پرونی متلک میندازن اقایون انجمن اقان آرتی جان 4
sara kia 3158 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 بله منظور وای چه خشن :banel_smiley_52:منظورم این بود که حتما آقایون انجمن خیلی خوش تیپ و خوش قد و بالا هستن 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 وای چه خشن :banel_smiley_52:منظورم این بود که حتما آقایون انجمن خیلی خوش تیپ و خوش قد و بالا هستن :icon_razz: 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 8 شهریور، 2014 صدای سوت بلند ماشالللللللللللللللللهحالا دوزاریم افتاد 180 ای مانکن اسنفد هم میتونی دود کنی منم ندیدم تاحالا دختری به پسری متلک بگه:icon_razz: 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 اونا 190 چطور الان پرونده شونو میفرستم دادسرا...غصه نخوووووووووور 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 آیا متلک پرانی یه جور اعتراض هم بحساب میاد؟ اعتراض به چی؟ 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2014 اعتراض به چی؟مثلا از ریخت و قیافه و ادا اطوارهاش خوشش نیاد و بخواد با متلک حال طرف رو بگیره .یه رفتار هایی تو این مایه ها. 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 آیا متلک پرانی یه جور اعتراض هم بحساب میاد؟ اعتراض هم باشه خیلی روش بد و بی شخصیتانه ای هست 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 9 شهریور، 2014 مثلا از ریخت و قیافه و ادا اطوارهاش خوشش نیاد و بخواد با متلک حال طرف رو بگیره .یه رفتار هایی تو این مایه ها. اینم میشه اما اصولا افرادی که مورد متلک قرار میگیرن تصور میکنن طرف از حسودیش به خاص بودن اون شخص(از نظر خودشون) داره متلک میندازه که حرصش خالی شه.. اصولا اعتراض من به بعضی استایلای امروزی نگاه تاسف باره نه بیشتر 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2014 اینم میشه اما اصولا افرادی که مورد متلک قرار میگیرن تصور میکنن طرف از حسودیش به خاص بودن اون شخص(از نظر خودشون) داره متلک میندازه که حرصش خالی شه.. اصولا اعتراض من به بعضی استایلای امروزی نگاه تاسف باره نه بیشتر با شما موافقم. 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2014 اعتراض هم باشه خیلی روش بد و بی شخصیتانه ای هستخوب شاید راه دیگری برای اعتراض بنظرشون نمیرسه. بخاطر اینکه ادا و اطوار و هر کاری که انسان انجام میده داخل محدوده حریم شخصیش باشه ، خوبه ولی وقتی علنی میشه یه عده ای هم به خودشون حقق میدن که با روش متلک اعتراض کنند. 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 خوب شاید راه دیگری برای اعتراض بنظرشون نمیرسه. بخاطر اینکه ادا و اطوار و هر کاری که انسان انجام میده داخل محدوده حریم شخصیش باشه ، خوبه ولی وقتی علنی میشه یه عده ای هم به خودشون حقق میدن که با روش متلک اعتراض کنند. به نظر من در هر صورت کار پسندیده ای نیست میشه به روشهای دیگه ای اعتراض کرد 3
ارسال های توصیه شده